- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.081
biz bu sabah daha iiyiyiizzzzzzz hamiş elbiseside giydik efil efil irem teyzesiiii geçen sene ilk hamileliğimde hevesle almıştım göbüşüm büyüycekti de giyicektimm bugüne kısmetmiş
eeeeeeee ozaman bi foto isteriz cicilerinle......
bende giyiyosum bugün uzun elbisemi kocam moralimi bozdu hiç istemiyor benim elbise giymemi diyoki düğüne mi gidiyozzz
tamam barıştık......
serap sen aradınmı sağlık ocağını aşı için?
yok gitti heyecan falan ...............heyecan var mı heyecan
Biz bu sabah daha iiyiyiizzzzzzz hamiş elbiseside giydik efil efil irem teyzesiiii geçen sene ilk hamileliğimde hevesle almıştım göbüşüm büyüycekti de giyicektimm bugüne kısmetmiş
iyiyiz şükür çarşamba akşama caya misafirim var bu akşamdan börek yapmam lazım okulum var stresim çok yani senin anlayacağın
sıpam da dün sanki içimde katlandı bulaşık makinesini dizerken çok korktumm çok canım yandı umarım oğluşuma bişey olmamıştır
sen nasılsın bebikommm
yok gitti heyecan falan ...............
ben de seviyorum elbiseyi ama işim gereği almadım hç,alsamda giyemem,sırf erkekler gelip gidiyo büroya,eşim giydirmez,ama tatil günlerim için alıcam bi tane...bende giyiyosum bugün uzun elbisemi kocam moralimi bozdu hiç istemiyor benim elbise giymemi diyoki düğüne mi gidiyozzz
hayhay kuzummmm çekeriz bi resimmm
hiç dinleme valla tadını çıkart ben hamiş pant.yıkadım kurumamışlar dedim ne giysem ne giysem albiseye ilişti gözüm dedim benimki ses çıkarır ama hoşuna gitti benim elbise dizimde tam belki der bişi dedim ama demedi
nereye gitti kız heyecan...
bilmem zaten maksimum yarım saat görcem sonra bekle bir ay daha şimdiden bir ayın hüznü çöktü galiba
hımmmm anlaıdm kuzuuuu...ben de kararsızım bugün yaptırsammı ne yapsam? bana tarih veren de kendi ebem değildi,o izinliydi başka ebe demişti...:44::44::44:
yok aramadım kuzu ya daha 18.haftamdayım...erkenden arama dedi eşim...buradaki düzen hemşireler arayıp gününü hatırlatıyorlarmış..sistemde kayıtlıymış bilgilerimiz...
Kuzum beni gıdıklıyo...
,
kaldı 10 gün desene banada 16 gün anammmm ne geçmek bilmez günlermiş...
hayhay kuzummmm çekeriz bi resimmm
hiç dinleme valla tadını çıkart ben hamiş pant.yıkadım kurumamışlar dedim ne giysem ne giysem albiseye ilişti gözüm dedim benimki ses çıkarır ama hoşuna gitti benim elbise dizimde tam belki der bişi dedim ama demedi
hımmmm anlaıdm kuzuuuu...ben de kararsızım bugün yaptırsammı ne yapsam? bana tarih veren de kendi ebem değildi,o izinliydi başka ebe demişti...:44::44::44:
ohhhhh iyi oluyo işteeeeeee
Günaydın kızlar ve bebişler
yok gitti heyecan falan ...............
sevsinler sizin cicilerinizi
ya bir börek tarifi vardı şimdi hatırlıyamadım adını h li bişeydi yapıyorsun atıyon buzluğa pişireceğinde çıkarıp fırına sürüyon sadece çok güzel oluyo neydi yaw adı :44::44::44:
neydi acaba halamın klasik kırma böreği var kolay ondan yapıyım dedim bakalım yufkanın kalınlığına bağlı birazda
yaşasın kötülük.....aslında giydim sonra laf söyledi çıkarıyodum neden çıkardın dedi neyse dedim bi hafta sonra giyerim ben bunu sesimi çıkarmadımintikamım acı olacaj
ben cuma günü yaptırmayı düşünüyorum canım..olurda ağrı olursa haftasonu evde olayım...açarlarsa da öyle diyecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?