Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

biz bu sabah daha iiyiyiizzzzzzz hamiş elbiseside giydik efil efil irem teyzesiiii geçen sene ilk hamileliğimde hevesle almıştım göbüşüm büyüycekti de giyicektimm bugüne kısmetmiş

bende giyiyosum bugün uzun elbisemi kocam moralimi bozdu hiç istemiyor benim elbise giymemi diyoki düğüne mi gidiyozzz

eeeeeeee ozaman bi foto isteriz cicilerinle......

hayhay kuzummmm çekeriz bi resimmm

bende giyiyosum bugün uzun elbisemi kocam moralimi bozdu hiç istemiyor benim elbise giymemi diyoki düğüne mi gidiyozzz

hiç dinleme valla tadını çıkart ben hamiş pant.yıkadım kurumamışlar dedim ne giysem ne giysem albiseye ilişti gözüm dedim benimki ses çıkarır ama hoşuna gitti benim elbise dizimde tam belki der bişi dedim ama demedi

heyecan var mı heyecan
yok gitti heyecan falan ...............

Biz bu sabah daha iiyiyiizzzzzzz hamiş elbiseside giydik efil efil irem teyzesiiii geçen sene ilk hamileliğimde hevesle almıştım göbüşüm büyüycekti de giyicektimm bugüne kısmetmiş

sevsinler sizin cicilerinizi

ya bir börek tarifi vardı şimdi hatırlıyamadım adını h li bişeydi yapıyorsun atıyon buzluğa pişireceğinde çıkarıp fırına sürüyon sadece çok güzel oluyo neydi yaw adı :44::44::44:

Hatırladım hamayili börek netten bak istersen tarif yazmayım eksik olur sonra çalışana bence çok pratik birşey

ben de seviyorum elbiseyi ama işim gereği almadım hç,alsamda giyemem,sırf erkekler gelip gidiyo büroya,eşim giydirmez,ama tatil günlerim için alıcam bi tane...

yaşasınnnnnnnnn

yok aramadım kuzu ya daha 18.haftamdayım...erkenden arama dedi eşim...buradaki düzen hemşireler arayıp gününü hatırlatıyorlarmış..sistemde kayıtlıymış bilgilerimiz...
hımmmm anlaıdm kuzuuuu...ben de kararsızım bugün yaptırsammı ne yapsam? bana tarih veren de kendi ebem değildi,o izinliydi başka ebe demişti...:44::44::44:
Kuzum beni gıdıklıyo...

ohhhhh iyi oluyo işteeeeeee

,

kaldı 10 gün desene banada 16 gün anammmm ne geçmek bilmez günlermiş...

aslında giydim sonra laf söyledi çıkarıyodum neden çıkardın dedi neyse dedim bi hafta sonra giyerim ben bunu sesimi çıkarmadımintikamım acı olacaj

hımmmm anlaıdm kuzuuuu...ben de kararsızım bugün yaptırsammı ne yapsam? bana tarih veren de kendi ebem değildi,o izinliydi başka ebe demişti...:44::44::44:

ohhhhh iyi oluyo işteeeeeee

ben cuma günü yaptırmayı düşünüyorum canım..olurda ağrı olursa haftasonu evde olayım...açarlarsa da öyle diyecem..

neydi acaba halamın klasik kırma böreği var kolay ondan yapıyım dedim bakalım yufkanın kalınlığına bağlı birazda

neydi acaba halamın klasik kırma böreği var kolay ondan yapıyım dedim bakalım yufkanın kalınlığına bağlı birazda

hamayili börek canım hatırladım , bu akşam yaparsın basit zaten yarın geldiklerinde fırına atarsın diyecemde ilk deneme olunca istersen bildiğini oku

aslında giydim sonra laf söyledi çıkarıyodum neden çıkardın dedi neyse dedim bi hafta sonra giyerim ben bunu sesimi çıkarmadımintikamım acı olacaj
yaşasın kötülük.....

ben cuma günü yaptırmayı düşünüyorum canım..olurda ağrı olursa haftasonu evde olayım...açarlarsa da öyle diyecem..

ben de eşimle şimdi konuştum öğlende bi gideyim sağlık ocağına bakalım... belki yaptırır gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…