- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.121
Hoş bulduk şekerim:)) İyiyiz bugün, sen nasılsın
biz de iyiyiz bugün biraz yorulduk ama dinleniyoruz şimdi :)
Sabah sabah yastık döktüm yününü diddim filan uğraştım biraz
abla calışabildiğin kadar çalışmak en güzeli 37. haftaya kadar dayan
nerde buldunuz evi karamürselde mi yoksa izmitte mi
yok ablam est. sizin gibi saygıdeğer memurlar varken benim gibi bi taşeronun esamesi okunmazz sizi seviyrum
iyiyiz kuzum sen nasılsın alıştın mı evine
biz de iyiyiz bugün biraz yorulduk ama dinleniyoruz şimdi :)
Sabah sabah yastık döktüm yününü diddim filan uğraştım biraz
abla calışabildiğin kadar çalışmak en güzeli 37. haftaya kadar dayan
nerde buldunuz evi karamürselde mi yoksa izmitte mi
yok ablam est. sizin gibi saygıdeğer memurlar varken benim gibi bi taşeronun esamesi okunmazz sizi seviyrum
iyiyiz kuzum sen nasılsın alıştın mı evine
iyiyiz canım biz de eve alışılmaz mı yaa ohh evim evim güzel evim
Yalnız çok sıcakk yaa sıcaktan durulmuyoo...
Kızlar ya sizde de şişlik var mı ayaklarınızda ellerinizde filan? Benim dün ayağım bir şiştii bileklerinden gece biraz inmişti ama hala varr hamilelikten midir yoksa o ayağımda mı rahatsızlandı diye korkuyorum biraz canım sıkıldıı
slm tatlım maşallah sana hamarat hatunhaftasonu anlıyorum ki o evin işi hiç bitmiyo ben tembele bile eşime diyorum haftaiçi oturmaktan yoruluyom hafta sonu çalışmaktan
Maşallah sana yaa. Hem eğitimli hem hamarat. Şimdiki zamane kızlar ne yazık ki böyle çıkmıyor, siz numunesiniz valla.
Kızlar ya sizde de şişlik var mı ayaklarınızda ellerinizde filan? Benim dün ayağım bir şiştii bileklerinden gece biraz inmişti ama hala varr hamilelikten midir yoksa o ayağımda mı rahatsızlandı diye korkuyorum biraz canım sıkıldıı
Aşk olsun tatlım, öyle taşeron çalışanlar var ki en eski memura taş çıkartır iş yapmakta. Bizim burada eski memurlar paso yatar işi taşeronalr yapar. Saygı duyulası birileri varsa işini layığıyla yapan elemanlardır şekerim:)) Hem sen okumuşsun onca, burdakilerin çoğu lise. Ben yine de saygıyla eğileceğim eğilebildiğim kadar şekerim:))
Evet hayatım K.mürselde ev. Ben orayı çok seviyorum izmitte yaşamak istemem. Karamürsel sakin sessiz ve tatil yeri biliyorsun:)) Ha bu arada annenler nerede oturuyordu senin.
Benim de ayaklarım başladı ufak ufak şişmeye. Sanırım ayakta kalınca oluyor canım. Bunun için canını sıkma. Ama artık her önüne gelen işi de genç kız edasıyla yapma tatlım:)) Sen artık 6 aylık hamilesin, bol bol ayakalrını uzatıp dinlenmelisin.
tatlım yorgunluktan ayakta fazla falan kaldıysan o yüzden olabilir ama yinede tuzu azaltmaya başla sen en iyisi
Annem derdi hep evin işi hiç bitmez diye ona şimdi çok hak veriyorum..
DÜn eşim yastık rahatsız deyip durdu kalktı salonda yattı filan bende sabahtan halledeyim dedim yoksa adam bi rahat uyku uyuyamıyor.
Teşekkür ederim ablacım iş başa düşünce mecbur yapılıyoo gerçi hanım evladı olanlarda var ama annemizden gördüklerimizi yapmaya çalışıyoruz işte
benim eşim maça gidiyo birde koşuları var yarım yük bile olsa makinem hiç durmuyo inan çamaşır yıkayıp toplamaktan gına geldi geçen diyorum yıllık izne ayrılda makinede ayrılsın diye en basiti bu, yazın yaz temizliği kışın kış temizliği hiç bitmiyo annemlere daha çok üzülüyorum yeri gelmiş bahçe işleride olmuş ben bir karı bir koca evin içinde isyanlardayım....
hamilelilkten şeker tuzu kesmeye çalış bide sıcaklarda çok şişiriyorr
didoşum hoşgeldiiiiinnnnnnn...
ben de durmadan yastık yorgan yıkıyom ya hala bitmedi...
evet canım daha da dikkat edeyim artık...
hoşbulduk fitoşumm ve minik ALp i..
sen makine de mi yıkıyosun nasıl yapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?