Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

biz de iyiyiz bugün biraz yorulduk ama dinleniyoruz şimdi :)

Sabah sabah yastık döktüm yününü diddim filan uğraştım biraz

slm tatlım maşallah sana hamarat hatun haftasonu anlıyorum ki o evin işi hiç bitmiyo ben tembele bile eşime diyorum haftaiçi oturmaktan yoruluyom hafta sonu çalışmaktan

Aşk olsun tatlım, öyle taşeron çalışanlar var ki en eski memura taş çıkartır iş yapmakta. Bizim burada eski memurlar paso yatar işi taşeronalr yapar. Saygı duyulası birileri varsa işini layığıyla yapan elemanlardır şekerim:)) Hem sen okumuşsun onca, burdakilerin çoğu lise. Ben yine de saygıyla eğileceğim eğilebildiğim kadar şekerim:))

Evet hayatım K.mürselde ev. Ben orayı çok seviyorum izmitte yaşamak istemem. Karamürsel sakin sessiz ve tatil yeri biliyorsun:)) Ha bu arada annenler nerede oturuyordu senin.

iyiyiz canım biz de eve alışılmaz mı yaa ohh evim evim güzel evim

Yalnız çok sıcakk yaa sıcaktan durulmuyoo...

Kızlar ya sizde de şişlik var mı ayaklarınızda ellerinizde filan? Benim dün ayağım bir şiştii bileklerinden gece biraz inmişti ama hala varr hamilelikten midir yoksa o ayağımda mı rahatsızlandı diye korkuyorum biraz canım sıkıldıı

Benim de ayaklarım başladı ufak ufak şişmeye. Sanırım ayakta kalınca oluyor canım. Bunun için canını sıkma. Ama artık her önüne gelen işi de genç kız edasıyla yapma tatlım:)) Sen artık 6 aylık hamilesin, bol bol ayakalrını uzatıp dinlenmelisin.

slm tatlım maşallah sana hamarat hatun haftasonu anlıyorum ki o evin işi hiç bitmiyo ben tembele bile eşime diyorum haftaiçi oturmaktan yoruluyom hafta sonu çalışmaktan

Annem derdi hep evin işi hiç bitmez diye ona şimdi çok hak veriyorum..

DÜn eşim yastık rahatsız deyip durdu kalktı salonda yattı filan bende sabahtan halledeyim dedim yoksa adam bi rahat uyku uyuyamıyor.

Maşallah sana yaa. Hem eğitimli hem hamarat. Şimdiki zamane kızlar ne yazık ki böyle çıkmıyor, siz numunesiniz valla.

Teşekkür ederim ablacım iş başa düşünce mecbur yapılıyoo gerçi hanım evladı olanlarda var ama annemizden gördüklerimizi yapmaya çalışıyoruz işte

tatlım yorgunluktan ayakta fazla falan kaldıysan o yüzden olabilir ama yinede tuzu azaltmaya başla sen en iyisi

saolasın ablam doğru diyosun bunun işçisi memuru yok önemli olan işi hakkıyla yapmak

karamürsel çok güzel gerçekten izmitin içi de bi hengame karmaşa annemler çenesuyundalar derincede 19 sene oldu aynı yerdeler onlarda ordan ayrılamıyorlar

Haklısın ablacım yaa ben daha alışamadım galiba hamileliğe

hakkaten 6 aylık olduk mu ben daha 5 - 5 buçuk diyorum soranlara

tatlım yorgunluktan ayakta fazla falan kaldıysan o yüzden olabilir ama yinede tuzu azaltmaya başla sen en iyisi

ayaklarım aşağı sallı kalmıştı dün o yüzden oldu sanırım. Tuzu bıraktımm artık sıfır tuz tüketiyorum

benim eşim maça gidiyo birde koşuları var yarım yük bile olsa makinem hiç durmuyo inan çamaşır yıkayıp toplamaktan gına geldi geçen diyorum yıllık izne ayrılda makinede ayrılsın diye en basiti bu, yazın yaz temizliği kışın kış temizliği hiç bitmiyo annemlere daha çok üzülüyorum yeri gelmiş bahçe işleride olmuş ben bir karı bir koca evin içinde isyanlardayım ....

hamilelilkten şeker tuzu kesmeye çalış bide sıcaklarda çok şişiriyorr

Günlük çamaşır yemek bulaşık zaten yetiyodur sanaa.. Eskiden annelerimiz daha çok iş yapıylarmış elde çamaşır tüpte su kaynat filann biz olsak isyan eder yapmazdık heralde..

Geçen sene benim işim daha az oluyodu akşama kadar evde tek başımayım ama işimi bitiremiyorum sürekli yemek yediğim için

Soru: 35'ten sonra cocuk yapmak dogru mudur?
Cevap: Hayir, 35 tane yeterli gorunuyor

Soru: Bebegin cinsiyetini ogrenmek icin en
guvenilir yontem nedir?
Cevap: Dogurmak.

Soru: Doktorum bana dogum yaparken hissedecegim seyin aci degil sadece normal bir baski olacagini
soyledi, bu dogru mu?
Cevap: Tabii, bakiniz meteoroloji uzmanlari da
kasirgayi normal bir doga olayi olarak tanimlar.

Soru: Bebegimiz gecen hafta dunyaya geldi.
Karim ne zaman kendini yeniden iyi hissetmeye ve
normal davranmaya baslayacak?
Cevap: Cocuklar ayri eve ciktiklari zaman.

Soru: Kocam külot yerine boxer don giyerse
hamile kalma olasılığım artar mı?
Cevap: Evet ama hiç bir şey giymezse daha çok şansınız olur.

Soru: Tam olarak ne zaman hamile kaldığımı
nasıl bilebilirim?
Cevap: Yılda bir kere sex yaparak.

Soru: En sık karşılaşılan aşerme hangisidir?
Cevap: Erkekler için, hamile olanın yerinde olma isteği.

Soru: Ben ve kocam çok çekiciyizdir. Eminim
bebeğimiz de reklamlara çıkmak için yeterince güzel olacak. Bu konuyla ilgili olarak kiminle bağlantı
kurabiliriz?
Cevap: Terapistinizle.

Soru: Kusmalarımın hamileliğin sabah
bulantılarından mı yoksa grip olduğumdan mı
kaynaklandığını nasıl bilebilirim?
Cevap: Eğer gripseniz iyileşirsiniz.

Soru: hamile kaldığımdan beri göğüslerim ve
hatta ayaklarım bile büyüdü.Hamilelikte küçülen bir
şey var mı?
Cevap: Evet, mesaneniz.

Soru: hamile kaldığımdan beri kızarmış soğan
halkaları olmadan yatağa giremez oldum. Bu aşerme normal mi?
Cevap: Onlarla ne yaptığınıza bağlı.

Soru: Hamileliğim ilerledikçe, yabancılar bana
daha çok gülümsemeye başladı. Neden?
Cevap: Çünkü onlardan daha şişmansınız.

Soru: Hamileliğin son zamanlarındaki sex, hangi şartlarda doğumu başlatır?
Cevap: Eğer sex, kocanız ve başka bir kadın
arasında olursa.

Soru: doğum hemoroid sebebi olabilir mi?
Cevap: doğum, bahane bulmak istediğiniz herşeyin sebebi olabilir.

Soru: Anne sütünü saklamak için en uygun yer neresidir?
Cevap: Göğüsleriniz.

Soru: Meme pompalarının güvenli bir alternatifi var mı?
Cevap: Evet, bebek dudakları.

Soru: Bir bebeğin dişli doğması ne anlama
gelir?
Cevap: Bebeğin annesinin bebeği emzirme ile
ilgili planlarını tekrar gözden geçirmek
isteyebileceğ i anlamına gelir.

Soru: Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?
Cevap: Evet ama, önce bebeği memeden ayırıp uykuya yatırırsanız işiniz daha kolay olur.

Soru: Atılan çocuk bezlerine ne oluyor?
Cevap: Kimyasal bir savaş durumunda kullanılmak üzere Orta Batı'da bir siloda toplanıyorlar.

Soru: Kolik ağrıları nedir?
Cevap: Taze anne-babaya doğum kontrolunu
hatırlatan şey.

Fitoşşşş Fuli ye azgın diyom ama yatak odası ile ilgililere bayıldım boxer yada külot , doğumu başlatan sex , emzirirken hamle kalmak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…