Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

fazla yeşil erik yemenin bi zararı olur mu ki yaaaaa?????:44::44::44:
babam getirdi,dün ablamda göndermiş,sürekli erik yiyorum da

Personelde çalışan var mı kızlar. Doğum iznine ne zaman ayrılacağımı merak ediyorum. Aslında doktor söyleyecek bu gidişimde ama...

hamayili börek canım hatırladım , bu akşam yaparsın basit zaten yarın geldiklerinde fırına atarsın diyecemde ilk deneme olunca istersen bildiğini oku

fotosuna bakınca anladım bu böreği ama daha önce hiç yapmadım dediğin gibi bildiğim kolay böreği yapıyım riskli olmasın çünkü yarın sadece 2 saatim olacak

fotosuna bakınca anladım bu böreği ama daha önce hiç yapmadım dediğin gibi bildiğim kolay böreği yapıyım riskli olmasın çünkü yarın sadece 2 saatim olacak

ama bunuda buzluğa atıp istediğinde çıkarıp yapabiliyorsun aklında olsun , ben ilk evlendiğimde boş anımda hep yapıp atıyodum arada kendine bile pişirip yemek iyiydi de şimdi hiç bişey yapmak istemeyen bir bünyem var

Personelde çalışan var mı kızlar. Doğum iznine ne zaman ayrılacağımı merak ediyorum. Aslında doktor söyleyecek bu gidişimde ama...

32 de mi istiosun ablam 37 de mi biliyosun çalışabilir alırsan 5 hafta daha çalışıyorsun o da doğum sonrası iznine ekleniyor sağlığın iyiyse 37ye kadar çalışmak daha avantajlı

benim bişiler yapmam için evde olmam lazım bi haftasonu evde olursamyapıyorum yoksa akşam gidince hiç kolum kalkmıyorrrr

personelde çalışan var mı kızlar. Doğum iznine ne zaman ayrılacağımı merak ediyorum. Aslında doktor söyleyecek bu gidişimde ama...

şimdiden söylüyolar mı :44: Benim bildiğim bebişin durumuna göre son 8 haftan kalınca bir rapor alıyon ve eğer işe devam şansın varsa 5 haftayı ertelediğine dair bir yazı getiriyorsun birde son 3 e girince doktor bir rapor daha veriyo başladı doğum izni diye , sen tam neyi sordun anlamadım gerçi

32 de mi istiosun ablam 37 de mi biliyosun çalışabilir alırsan 5 hafta daha çalışıyorsun o da doğum sonrası iznine ekleniyor sağlığın iyiyse 37ye kadar çalışmak daha avantajlı

Ya sağlığım iyi de her gün 3 saat yolu çekemiyorum artık. Karamürselden gidip geliyorum. Doğum izni yasası da aylar oldu hala komisyonda görünüyor. Haberlerde meclise sunuldu denilmişti tee ne zaman. Meclis sitesinden baktım komisyondan çıkmamış bile. Ama inceledim de, ücretli doğum izni dolmadan kanun çıkarsa yararlanabiliyormuşuz. Ölme eşeğim ölme.

benim bildiğim güya tatile girmeden çıkaracaklardı , daha bir 10 haftan var son 8 de ayrılacaksan .............

Kesin bir tarih veremez zaten. Doğuma göredir o. Ama ben sezeryanlı olacağım için üç aşağı beş yukarı doğum yapacağum tarih belli. Eylülün son haftası doğum olacak büyük ihtimalle. Tabi inat edip normal doğurmazsam:)) Ben doğum yaptığım zaman işler böyle değildi yahu:) Bir ay kala doktor rapor yazıyordu ayrılıyordun. doğumdan sonra da sezeryan isen 60, normal isen 35 gün heyet raporu alıyordun.

evet abla ama tahmin ediyorum bizim doğumlara kadar çıkacaksa çıkar benim martta doğum yapmış arkadaşım var o bile bekliyor bana vuracak diye

o zaman erken çıkacaksan doktor 32de raporunu yazacak sende izne çıkacaksınn

işte doğum tarihinden geriye 8 hafta say doktordan raporunu iste

bu arada ben bu büyük kurumum personelci 122 personelcisinden biriyim yavrular danışmanlık verebilirim pabucumun personelcisi

Son düzenleme:
Bu durumda en mantıklısı raporu olabildiğince geç almak. Çünkü yasa gecikirse ve doğum iznimiz biterse yararlanamıyoruz. Ya ben bunları hiç düşünmezdim, ücretsiz en az bir yıl alırım diyordum ama çok güzel bir ev bulduk. Yıllardır böyle bir ev bekliyordum, hem dubleks hem bahçeli hem şehir merkezinde, şimdi tam fırsatı bulmuşken kaçırmak istemiyorum. O zaman da çalışmam gerekecek...En çok altı ay ücretsiz alabilirim. Off kafam karıştı yaa...

abla calışabildiğin kadar çalışmak en güzeli 37. haftaya kadar dayan
nerde buldunuz evi karamürselde mi yoksa izmitte mi

Efenim, ceketimi saygıyla ilikledim siz göemeseniz de:)) Saygılar efenim

yok ablam est. sizin gibi saygıdeğer memurlar varken benim gibi bi taşeronun esamesi okunmazz sizi seviyrum

SElam kızlar nasılsınızz???

iyiyiz kuzum sen nasılsın alıştın mı evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…