- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.101
hamayili börek canım hatırladım , bu akşam yaparsın basit zaten yarın geldiklerinde fırına atarsın diyecemde ilk deneme olunca istersen bildiğini oku
Personelde çalışan var mı kızlar. Doğum iznine ne zaman ayrılacağımı merak ediyorum. Aslında doktor söyleyecek bu gidişimde ama...
fotosuna bakınca anladım bu böreği ama daha önce hiç yapmadım dediğin gibi bildiğim kolay böreği yapıyım riskli olmasın çünkü yarın sadece 2 saatim olacak
Personelde çalışan var mı kızlar. Doğum iznine ne zaman ayrılacağımı merak ediyorum. Aslında doktor söyleyecek bu gidişimde ama...
ama bunuda buzluğa atıp istediğinde çıkarıp yapabiliyorsun aklında olsun , ben ilk evlendiğimde boş anımda hep yapıp atıyodum arada kendine bile pişirip yemek iyiydi de şimdi hiç bişey yapmak istemeyen bir bünyem var
personelde çalışan var mı kızlar. Doğum iznine ne zaman ayrılacağımı merak ediyorum. Aslında doktor söyleyecek bu gidişimde ama...
32 de mi istiosun ablam 37 de mi biliyosun çalışabilir alırsan 5 hafta daha çalışıyorsun o da doğum sonrası iznine ekleniyor sağlığın iyiyse 37ye kadar çalışmak daha avantajlı
ya sağlığım iyi de her gün 3 saat yolu çekemiyorum artık. Karamürselden gidip geliyorum. Doğum izni yasası da aylar oldu hala komisyonda görünüyor. Haberlerde meclise sunuldu denilmişti tee ne zaman. Meclis sitesinden baktım komisyondan çıkmamış bile. Ama inceledim de, ücretli doğum izni dolmadan kanun çıkarsa yararlanabiliyormuşuz. ölme eşeğim ölme.
şimdiden söylüyolar mı :44: Benim bildiğim bebişin durumuna göre son 8 haftan kalınca bir rapor alıyon ve eğer işe devam şansın varsa 5 haftayı ertelediğine dair bir yazı getiriyorsun birde son 3 e girince doktor bir rapor daha veriyo başladı doğum izni diye , sen tam neyi sordun anlamadım gerçi
benim bildiğim güya tatile girmeden çıkaracaklardı , daha bir 10 haftan var son 8 de ayrılacaksan .............
Ya sağlığım iyi de her gün 3 saat yolu çekemiyorum artık. Karamürselden gidip geliyorum. Doğum izni yasası da aylar oldu hala komisyonda görünüyor. Haberlerde meclise sunuldu denilmişti tee ne zaman. Meclis sitesinden baktım komisyondan çıkmamış bile. Ama inceledim de, ücretli doğum izni dolmadan kanun çıkarsa yararlanabiliyormuşuz. Ölme eşeğim ölme.
kesin bir tarih veremez zaten. Doğuma göredir o. Ama ben sezeryanlı olacağım için üç aşağı beş yukarı doğum yapacağum tarih belli. Eylülün son haftası doğum olacak büyük ihtimalle. Tabi inat edip normal doğurmazsam:)) ben doğum yaptığım zaman işler böyle değildi yahu:) bir ay kala doktor rapor yazıyordu ayrılıyordun. Doğumdan sonra da sezeryan isen 60, normal isen 35 gün heyet raporu alıyordun.
bu arada ben bu büyük kurumum personelci 122 personelcisinden biriyim yavrular danışmanlık verebilirimpabucumun personelcisi
SElam kızlar nasılsınızz???
abla calışabildiğin kadar çalışmak en güzeli 37. haftaya kadar dayanBu durumda en mantıklısı raporu olabildiğince geç almak. Çünkü yasa gecikirse ve doğum iznimiz biterse yararlanamıyoruz. Ya ben bunları hiç düşünmezdim, ücretsiz en az bir yıl alırım diyordum ama çok güzel bir ev bulduk. Yıllardır böyle bir ev bekliyordum, hem dubleks hem bahçeli hem şehir merkezinde, şimdi tam fırsatı bulmuşken kaçırmak istemiyorum. O zaman da çalışmam gerekecek...En çok altı ay ücretsiz alabilirim. Off kafam karıştı yaa...
Efenim, ceketimi saygıyla ilikledim siz göemeseniz de:)) Saygılar efenim
SElam kızlar nasılsınızz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?