Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

senin de fuliden kalır yanın yokmuş demekkiiiiiii

ya benim kalır yanım yokta eş finito , benim karın çıktıkça adam bırakacak bu işi en son geçen haftasonu görmüştüm şimdi bebeğime bişey olur diyo ben sezeryan olursam sebebi bu herif sanki keyfimden istiyordum

ama asıl siz benim yeni avatarıma bakın......

Paşam böle masaj yapcak annesine.......

kız bayıldım ben buna çok datluuuu

Son düzenleme:

ay allah iyiliğini versin kız senin..laflara bak hele... bu adamlara biz hamile kalınca bi haller oluyo zaten...

ivittttt çok tatlı... ya bu avatardaki benim eşime benziyo ondan çok seviyom..

sayende gördüm bende başka şeylere takılyom bizim sıpalarda doğunca böyle moraracak mı yoksa elele tutuşacam diye mi morarmış bunlar .............

kırmızıyla mor arası olacaklar inşaallah canım tabi mis gibi de kokacaklarrr.. Allah'ım hepimize yaşatsın o günleri

Allahımmm bu nasıl bi güzelllik böyleee çok duygulandımm.. bu arada herkese selam kızlarr öğle yemeğine geldimm

hoşgeldin kuzummmmm

sayende gördüm bende başka şeylere takılyom bizim sıpalarda doğunca böyle moraracak mı yoksa elele tutuşacam diye mi morarmış bunlar .............

bende onu düşünüyodummm
kırmızıyla mor arası olacaklar inşaallah canım tabi mis gibi de kokacaklarrr.. Allah'ım hepimize yaşatsın o günleri

geldim gidiyorum birazdan zil çalacak bana müsadeeee

aminnn allahım bizlerede yaşatsınnnnn görüşürüz bambummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…