Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım geçmiş olsunn durduk yere panik yaptırmışlar sana ama olsun kuzucuğun sağlığı yerinde ya gerisi önemli değil.. inşaallah bi daha böylekorkular yaşamazsın canımm

hee öyle deyip dondurmaya sarıldımm benden adam olmaz

kız fuli hissetmiyon daha demi bebişi, ben hissetmiyomda ama sanki sol tarafımda o taraf dah şişkin karnımda sende de var mı öyle bir durum :44::44: Eşime gösterdim akşam bak sol tarafım daha şiş diye o sarsukta evet sol bek olacak benim koçum trabzonsporun geleceği o diyo ............

ya iki üç kez seğirme gibi hissettim bebekmi bilmiyom ama banada öyle dolu gelen taraf var

eniştede süper yapıştırmış kız cevabıııııı

ya iki üç kez seğirme gibi hissettim bebekmi bilmiyom ama banada öyle dolu gelen taraf var

Eniştede süper yapıştırmış kız cevabıııııı

bebişim kız olursa oda babasına yapıştırcak şuan ses etmiyom sadece olmuşken bek olup arkada olcağına forvet olsun daha çok para var dedim

evet kuzum yahya gökalp olacak

adıyla sağlıklı sıhhatli büyüsün inşaallah ben bile düşünmeye başladım isim erkek olursa şimdilik salih erdem düşünüyorum ama kıza bulamadım ismini belirlicem şimdiden sonra kafamı karıştırmıcam ilkini doğumda koymuştuk da

Eki Görüntüle 716917

siz hiç ayakta uyuyan fuli gördünüz müüü

Fulim maşallah pek güzel yakışmış elbisen. Yüzün neden beyaz onu anlamadım ışık mı vurmuş sen mi boyadın internette teşhir olmayım diye?

Fitoşumm canım geçmiş olsun baya korkutmuşlar seni. ama sağlık ocakları öyle benim ebe de her gittiğimde zorlanıyor duymakta ama hiç panikletmiyor kalp atımları sayılıyor ya önemli değil diyor bilseydim gitmeden önce söylerdim sana o kadar paniklemezdin. Ha ama bebişni görmüşsün bu bahaneyle annesini özledi ki heralde yaramazlık yaptı

Süslü hatunlar siziii eskiden eser kalmamış dimiii evlenince bitiyo hepsii ya bende incecik kızdım ama şimdi kilolar ben burdayım diyo inşallah doğumdan sonra giderler.. Süs konusuna gelince de sanırım evlenince daha bi bakıyom saçıma başıma giyimime eşim öyle her şeyi sevmez beğenmez ondan olsa gerek

kız irem benimki de hep solda duruyodu göbeğim çok komik oluyodu

canım geçmiş olsunn durduk yere panik yaptırmışlar sana ama olsun kuzucuğun sağlığı yerinde ya gerisi önemli değil.. inşaallah bi daha böylekorkular yaşamazsın canımm
çok şükür cnm allah kimseye böylesini bile yaşatmasın...

eniştede süper yapıştırmış kız cevabıııııı

cnm aynı öyle dolu bi yerde hissediyosun önce. ben de öyle olmuştu,sanki karnının bi yerin de küçük bi top yerleştirmişler gibi,
sonra sonra seyirme gibi hissediyosun...

bebişim kız olursa oda babasına yapıştırcak şuan ses etmiyom sadece olmuşken bek olup arkada olcağına forvet olsun daha çok para var dedim

allahh seni ben biliyodum cevapsız kalmayacağını ii dmeişsin bebikommm

didoşummm teşir olmayalım deyüü ben yaptım onu

ayyy desene iyice hissetmemize az kaldı
çok ciciler yaaa maşallahhhh

evet kuzu yaaaa negüzel hazırlanmak gün gelicek bunları yaptırma yapma telaşına düşücez

cnm benim ebe de öyle çok panikletmedi ama hiç duyamadı kalp atışını,bi ara duyar gibi oldu sonra yine kaçırdı,bi sorun yoktur ama sen 16 haftalık düşük yaptığın için risk almıyalım dedi,tabi ana yüreği dinler mi hemen hastenye koştum...
dediğin gibi benim oğluşum annesini babasını özlemiş...
ilk hamileliğim olsa bu kadar korkmazdım,düşünüyorum da ilk hamileliğimde çok ağır kanamam sürdü 1 ay boyunca,suyum bitti falan ama hiç olumsuz düşünememiştim,şaka geliyodu... ama insan bi kez o acı tecrübeyi yaşayınca ister istemez panik oluyo...

Allah tekrarını göstermesin bana ve kimseye....

saol canım salih erdemde güzelmişş beğendim bizde kız ismi çok düşünmüştük ama bi tek azrayı bulmuştuk
senin oğlunun ismi neydi canım

saol canım salih erdemde güzelmişş beğendim bizde kız ismi çok düşünmüştük ama bi tek azrayı bulmuştuk
senin oğlunun ismi neydi canım

oğlumun adı ahmet furkan malum ahmet kpeder ismi bunun kavgasını çok yaptığımız için ismi son güne kaldı zaten. ama meleğimi kucağıma alınca babasına da kıyamadım ikimizin de istediği olsun dedim yumusayıverdim yani anlayacağınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…