Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlarrrrr...

ömrümden ömür gitti benim yaaaaa...

çok korkuttu bu paşam bizi.....

anlatıcam dinleyin.....

neyse bunla geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim , çek kulaklarını sıpanın diycemde anneye masaj yapana nasıl kıyarım ben aşını oldun mu ya kaldı mı yoksa ...

ohh ne tatlı gelmiştir uykuu
vallaçok tadlu geldi...nasıl uymuşum bende anlamadım...

uyuyun uyuyun kızlar şu doğum yapan arkadaşımla konuştumda geceleri uyku yok ağır spor yapmış gibiyim hamlamış her tarafım ağrıyo diyo , hamileliğin tadını çıkaracakmışım

he valla ama ben herife söyledim..9 ay ben bekıyom bi dokuz ayda sen bakarsın kuzu diye...

Eki Görüntüle 716917

siz hiç ayakta uyuyan fuli gördünüz müüü

maşallah ayakta uyuyan fuliye..

neyse ki olumsuz bişi yokmuş kuzu..zaten sağlık ocaklarına ben nedense pek güvenemiyorum ya...aşı oldun mu bari..

kız benmi fıstığımmmmmm ahahahahahahahah o gören gözlerinin güzelliği bacım benden olsa olsa hani şöyle boylu olan yerfıstıklarından olur

Teşekkürederim bebikommmmmmmm

sen güzelliğinin farkında değilsin yada çok mütevazi , allahtan herifin uyanıkmış hemen kapmış seni

he kesin bakar emzirecek mi ya süt anne mi tutcak

sen güzelliğinin farkında değilsin yada çok mütevazi , allahtan herifin uyanıkmış hemen kapmış seni

he yaa kaptı valla nişanlıyken daha güzeldim daha zayıftım o zaman beğeniyodum kendimi şimdi bakımsızım o zaman çok kokoştum herif beni spor giyime alıştırdı uyanık köfte biliyo işini

Son düzenleme:
he yaa kaptı valla nişanlıyken daha güzeldim daha zayıftım o zaman beğeniyodum kendimi şimdi bakımsızım o zaman çok kokoştum herif beni spor giyime alıştırdı uyanık köfte biliyo işini

evlilik o konuda banada yaramadı hiç bakmıyorum bakmakta içimden gelmiyo valla, allahtan herif sıkıntı etmiyo kaşlarım alınsın yeter

evlilik o konuda banada yaramadı hiç bakmıyorum bakmakta içimden gelmiyo valla, allahtan herif sıkıntı etmiyo kaşlarım alınsın yeter

benim herif süslenince kızıyor makyaj yapmama gıcık bi kalem bi allık çok olmadı mı diyo öldürcek beni bigün allahtan çok ta sevmem süsü püsü

benim herif süslenince kızıyor makyaj yapmama gıcık bi kalem bi allık çok olmadı mı diyo öldürcek beni bigün allahtan çok ta sevmem süsü püsü

valla ben o konuda tam takırdım saçlar maşalı bele kadar full makyaj topuklu ayakkabılar falanlar filanlar tavladık yada tavlandım üstüne bide oohhhhhh kgleri aldık karşıklı karı koca

yok canlarım aşıyı olmadım...

özel doktoruma gittim o 20 haftalıkken yaptır dedi... 1 bucuk hafta sonra yaptırcam ebe ye de söyledim tamam dedi...

ya ben saçlarımı düzeltirdim makyaj yapardım giyinirdimde allah var ama evleneli kışlık diye yazlık diye olanı çıkartsamda belli başlı rahat ettiklerimi giyip çıkarıyom saçımla hiç uğraşmıyorum makyajıda düğün müğün olursa yapıyorum işe gelirken asla yapmıyom dışarı çıkarkende bir kalem bir ruj belki , benim eşim makyajlı olmamada giyimede karışmaz aksine sever , benim kaşlar çok değil arada falan yok ama bir kere almış bulununca inceltiyorsun tabi bir ara kalın kaşlar modaydı ya almadım eşime dedim beğenirse aklımca yırtcaktım almaktan ama alınca daha güzel oluyon dedi

valla ben o konuda tam takırdım saçlar maşalı bele kadar full makyaj topuklu ayakkabılar falanlar filanlar tavladık yada tavlandım üstüne bide oohhhhhh kgleri aldık karşıklı karı koca

kız yatağımın başında düğün fotom varr şimdi bi oğluma bakıyom bi ona bakıyorum ahh zayıf günlerim dedimmm

ayrıca kocamda öylee beraber aldık tüm k'ları

Son düzenleme:
kız yatağımın başında düğün fotom varr şimdi bi oğluma bakıyom bi ona bakıyorum ahh zayıf günlerim dedimmm

sorma işte uyum orda allahtan kocalarda aldı herif 90 kg olmuş banada ramak kaldı zaten manitayken solucan gibiymiş zapzayıffff e bende solucan sayılırmışımmmm şimdi baskül ailesi gibi oldum

sorma işte uyum orda allahtan kocalarda aldı herif 90 kg olmuş banada ramak kaldı zaten manitayken solucan gibiymiş zapzayıffff e bende solucan sayılırmışımmmm şimdi baskül ailesi gibi oldum

benimkide 76 ama sen biliyosun boyu kısa bende 78 le onu geçtim şimdiiii

kaşlar alınıncada insan nasıl aydınlanıyor dimi

benimkide 76 ama sen biliyosun boyu kısa bende 78 le onu geçtim şimdiiii

biliyorum kuzuu sende bizi biliyon eski resimlere baktıysan aradaki 20 farkı biliyosun zaten

kaşlar alınıncada insan nasıl aydınlanıyor dimi

sorma yaaa bak ben beyazım tüysüzümde ben bile aldırınca yüzüm gözüm acılıyo

o kıl tüy konusunda ben hiç konuşmayayım zaten,alınmadık yerim yok,kaş bıyık yüz her yer....

hepsinden bol bol var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…