- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.181
kızlarrrrr...
ömrümden ömür gitti benim yaaaaa...
çok korkuttu bu paşam bizi.....
anlatıcam dinleyin.....
vallaçok tadlu geldi...nasıl uymuşum bende anlamadım...ohh ne tatlı gelmiştir uykuu
uyuyun uyuyun kızlarşu doğum yapan arkadaşımla konuştumda geceleri uyku yok ağır spor yapmış gibiyim hamlamış her tarafım ağrıyo diyo , hamileliğin tadını çıkaracakmışım
aşı için sağlık ocağına gidicem demiştim ya bu öğlen..
işte gittim, ebe önce tansiyon,kilo falan baktı... sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi uzandım... küçük bi cihazla kalp atımı
sayılarına bakmak istedi ama kalp atışlarını duyamadıkçok uğraştı ama sonuç duyamadı,sonra
ebe geldi o biraz daha yaşlı,daha aşağılara bakalım dedi,belki sırtı dönüktür o zman tam net duyulamıyo dedi,ekranda kalp atış
sayıları görünüyo ama ses yok!!!!!!! sonra ebe riske atmıyalım sen en iyisi bi doktoruna gitte içimiz rahatlasın dedi....
sonra çıktım ordan ağlaya ağlaya eşimin yanına gittim,beraber hastaneye gittik,Allah tan doktorumun sırası yoktu hemen girdik..
anlattım doktora hemen bakalım dedi,baktık çok şükür gümbür gümbür atıyo bebeğimin kalbi....
sağlık ocağında küçük olduğu içn duyulmamıştır ve o cihazlarla ben de baksam ben de duyamam zaten dedi...
bence onlarla hiç baktırma sen dedi,evham oluyosunz yoksa durduk yerde... güvenilir değil o cihazlar dedi...
ama kızlar var ya nasıl kötü oldum anlatamam hala elim ayağım titriyo....çok korktum..
neyseki bebeğim sağlıklıymış herşey yolunda dedi dr....
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..........
kızlar sakın sizde sağlık ocağında o küçük el doppleri ile baktırmayın... boşu boşuna panik oluyo insan....
kız benmi fıstığımmmmmm ahahahahahahahah o gören gözlerinin güzelliği bacım benden olsa olsa hani şöyle boylu olan yerfıstıklarından olur
Teşekkürederim bebikommmmmmmm
vallaçok tadlu geldi...nasıl uymuşum bende anlamadım...
he valla ama ben herife söyledim..9 ay ben bekıyom bi dokuz ayda sen bakarsın kuzu diye...
maşallah ayakta uyuyan fuliye..
neyse ki olumsuz bişi yokmuş kuzu..zaten sağlık ocaklarına ben nedense pek güvenemiyorum ya...aşı oldun mu bari..
sen güzelliğinin farkında değilsin yada çok mütevazi , allahtan herifin uyanıkmış hemen kapmış seni
he yaa kaptı valla nişanlıyken daha güzeldim daha zayıftım o zaman beğeniyodum kendimi şimdi bakımsızım o zaman çok kokoştum herif beni spor giyime alıştırdı uyanık köfte biliyo işini
evlilik o konuda banada yaramadı hiç bakmıyorum bakmakta içimden gelmiyo valla, allahtan herif sıkıntı etmiyo kaşlarım alınsın yeter
evlilik o konuda banada yaramadı hiç bakmıyorum bakmakta içimden gelmiyo valla, allahtan herif sıkıntı etmiyo kaşlarım alınsın yeter
benim herif süslenince kızıyor makyaj yapmama gıcık bi kalem bi allık çok olmadı mı diyo öldürcek beni bigün allahtan çok ta sevmem süsü püsü
benim herif süslenince kızıyor makyaj yapmama gıcık bi kalem bi allık çok olmadı mı diyo öldürcek beni bigün allahtan çok ta sevmem süsü püsü
valla ben o konuda tam takırdım saçlar maşalı bele kadar full makyaj topuklu ayakkabılar falanlar filanlar tavladık yada tavlandımüstüne bide oohhhhhh kgleri aldık karşıklı karı koca
kız yatağımın başında düğün fotom varr şimdi bi oğluma bakıyom bi ona bakıyorum ahh zayıf günlerim dedimmm
ayrıca kocamda öylee beraber aldık tüm k'ları
sorma işte uyum orda allahtan kocalarda aldı herif 90 kg olmuş banada ramak kaldı zaten manitayken solucan gibiymiş zapzayıffff e bende solucan sayılırmışımmmm şimdi baskül ailesi gibi oldum
kız yatağımın başında düğün fotom varr şimdi bi oğluma bakıyom bi ona bakıyorum ahh zayıf günlerim dedimmm
ayrıca kocamda öylee beraber aldık tüm k'ları
ya ben saçlarımı düzeltirdim makyaj yapardım giyinirdimde allah var ama evleneli kışlık diye yazlık diye olanı çıkartsamda belli başlı rahat ettiklerimi giyip çıkarıyom saçımla hiç uğraşmıyorum makyajıda düğün müğün olursa yapıyorum işe gelirken asla yapmıyom dışarı çıkarkende bir kalem bir ruj belki , benim eşim makyajlı olmamada giyimede karışmaz aksine sever , benim kaşlar çok değil arada falan yok ama bir kere almış bulununca inceltiyorsun tabi bir ara kalın kaşlar modaydı ya almadım eşime dedim beğenirse aklımca yırtcaktım almaktan ama alınca daha güzel oluyon dedi
benimkide 76 ama sen biliyosun boyu kısabende 78 le onu geçtim şimdiiii
kaşlar alınıncada insan nasıl aydınlanıyor dimi
kaşlar alınıncada insan nasıl aydınlanıyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?