- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.161
uyuyun uyuyun kızlarşu doğum yapan arkadaşımla konuştumda geceleri uyku yok ağır spor yapmış gibiyim hamlamış her tarafım ağrıyo diyo , hamileliğin tadını çıkaracakmışım
uyuyun uyuyun kızlarşu doğum yapan arkadaşımla konuştumda geceleri uyku yok ağır spor yapmış gibiyim hamlamış her tarafım ağrıyo diyo , hamileliğin tadını çıkaracakmışım
maşallah çok yakışmışşşş fulimee
yok kızz bembeyazımmmm aynaya bakınca hoşma gittiydi ama şimdi fotoya bakınca beyaz peynir gibi kalmışım içinde
olsun karının beyazı makbülmüş eski zamanda tam tam köy gelinisin eski anneanneler ve babaanneler sevmez öyle kuru gelini böyle senin gibi akça pakça bide beyaz olacak
kızlar facebooktan bi doğum videosu izledimmm (doğum anı yoktu tabi ) suda doğum ama çok güzeldi yaaaaa nasıl duygulandım iç çeke çeke ağladımmm rabbim kucağımıza aldığımız günleri göstersinnnn
kızlarrrrr...
ömrümden ömür gitti benim yaaaaa...
çok korkuttu bu paşam bizi.....
anlatıcam dinleyin.....
aşı için sağlık ocağına gidicem demiştim ya bu öğlen..
işte gittim, ebe önce tansiyon,kilo falan baktı... sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi uzandım... küçük bi cihazla kalp atımı
sayılarına bakmak istedi ama kalp atışlarını duyamadıkçok uğraştı ama sonuç duyamadı,sonra
ebe geldi o biraz daha yaşlı,daha aşağılara bakalım dedi,belki sırtı dönüktür o zman tam net duyulamıyo dedi,ekranda kalp atış
sayıları görünüyo ama ses yok!!!!!!! sonra ebe riske atmıyalım sen en iyisi bi doktoruna gitte içimiz rahatlasın dedi....
sonra çıktım ordan ağlaya ağlaya eşimin yanına gittim,beraber hastaneye gittik,Allah tan doktorumun sırası yoktu hemen girdik..
anlattım doktora hemen bakalım dedi,baktık çok şükür gümbür gümbür atıyo bebeğimin kalbi....
sağlık ocağında küçük olduğu içn duyulmamıştır ve o cihazlarla ben de baksam ben de duyamam zaten dedi...
bence onlarla hiç baktırma sen dedi,evham oluyosunz yoksa durduk yerde... güvenilir değil o cihazlar dedi...
ama kızlar var ya nasıl kötü oldum anlatamam hala elim ayağım titriyo....çok korktum..
neyseki bebeğim sağlıklıymış herşey yolunda dedi dr....
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..........
kızlar sakın sizde sağlık ocağında o küçük el doppleri ile baktırmayın... boşu boşuna panik oluyo insan....
sağol canım Allah razı olsun,ebeye de bişey diyemem o da işni yapıyo,zaten benim geçmişi de biliyo,16 haftalık düşük yaptığın için riske atmıyalım dedi...geçmişler olsun kuzummmmm allah onlarıda nasıl biliyosa öyle yapsınnn emi neyse geçmiş gitmiş yüreğim ağzıma geldi benimde
aşı için sağlık ocağına gidicem demiştim ya bu öğlen..
işte gittim, ebe önce tansiyon,kilo falan baktı... sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi uzandım... küçük bi cihazla kalp atımı
sayılarına bakmak istedi ama kalp atışlarını duyamadıkçok uğraştı ama sonuç duyamadı,sonra
ebe geldi o biraz daha yaşlı,daha aşağılara bakalım dedi,belki sırtı dönüktür o zman tam net duyulamıyo dedi,ekranda kalp atış
sayıları görünüyo ama ses yok!!!!!!! sonra ebe riske atmıyalım sen en iyisi bi doktoruna gitte içimiz rahatlasın dedi....
sonra çıktım ordan ağlaya ağlaya eşimin yanına gittim,beraber hastaneye gittik,Allah tan doktorumun sırası yoktu hemen girdik..
anlattım doktora hemen bakalım dedi,baktık çok şükür gümbür gümbür atıyo bebeğimin kalbi....
sağlık ocağında küçük olduğu içn duyulmamıştır ve o cihazlarla ben de baksam ben de duyamam zaten dedi...
bence onlarla hiç baktırma sen dedi,evham oluyosunz yoksa durduk yerde... güvenilir değil o cihazlar dedi...
ama kızlar var ya nasıl kötü oldum anlatamam hala elim ayağım titriyo....çok korktum..
neyseki bebeğim sağlıklıymış herşey yolunda dedi dr....
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..........
kızlar sakın sizde sağlık ocağında o küçük el doppleri ile baktırmayın... boşu boşuna panik oluyo insan....
ıslık ıslık ıslık, maşallah kız sana Boydan resim ve elbise senin tarzın olmalı hiç öyle kiloluda çıkmamışın fıstık gibisin maşallah .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?