Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hadi hadi ille beni geçecen ya koştun hastaneye demi şaka bir yana bir daha yaşamasın kimse canım

ahmet furkanda çok güzelmiş yavrum ama eşler arasında böyle şeyler olması kötü anlayış önemli olan sen yine büyükük yapmışsın eşine karşı

fuliii hepsinden istiyom demişsin ya o mesajını görünce aklıma direk yemekler geldi dedim bunlar yemek muhabbeti yaptı fuli de hepsinden istedi sandım

Şu an çok fena aşeriyorum bir şeye deee aklım orda bir tek yemeğe çalışıyo

kız leblebi yutmuş solucan sen hepimizden obur çıktın topikte haaaaaa

ahmet furkanda çok güzelmiş yavrum ama eşler arasında böyle şeyler olması kötü anlayış önemli olan sen yine büyükük yapmışsın eşine karşı

evet canım kötü olmuştu o dönem ama şimdi kimse ahmet ismini kullanmıyor eşimin gönlü oldu işte o yüzden bu sefer isim hakkı ben de kimse karışamazz

kuzularr ve bebişlerii hepinize günaydınn.. dün akşam değerimi yazdım çok şükür bebeğim tutundu galiba banaaa.. içim rahatladı canlarımm ne de olsa ister istemez bi korku oluyodu içimdee ama şimdi rahatım çok şükür artık hamileliğimin tadını çıkarmaya başlayabilirim yavaş yavaş e tabi daha pıtpıtları var ama hayırlısıyla onu da duyarım inşaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…