- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.221
Eki Görüntüle 717062 Eki Görüntüle 717063
ben de kıskandım bakın bu da alp in annesi ve babasııııııı
kız irem benimki de hep solda duruyodu göbeğim çok komik oluyodu
ayyyyyyyyyyyy çok güzellermişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben de bu lohusa taçlarını çok seviyorum..
cnm benim ebe de öyle çok panikletmedi ama hiç duyamadı kalp atışını,bi ara duyar gibi oldu sonra yine kaçırdı,bi sorun yoktur ama sen 16 haftalık düşük yaptığın için risk almıyalım dedi,tabi ana yüreği dinler mi hemen hastenye koştum...
Dediğin gibi benim oğluşum annesini babasını özlemiş...
Ilk hamileliğim olsa bu kadar korkmazdım,düşünüyorum da ilk hamileliğimde çok ağır kanamam sürdü 1 ay boyunca,suyum bitti falan ama hiç olumsuz düşünememiştim,şaka geliyodu... Ama insan bi kez o acı tecrübeyi yaşayınca ister istemez panik oluyo...
Allah tekrarını göstermesin bana ve kimseye....
oğlumun adı ahmet furkan malum ahmet kpeder ismi bunun kavgasını çok yaptığımız için ismi son güne kaldı zaten. ama meleğimi kucağıma alınca babasına da kıyamadım ikimizin de istediği olsun dedim yumusayıverdim yani anlayacağınn
fuliii hepsinden istiyom demişsin ya o mesajını görünce aklıma direk yemekler geldi dedim bunlar yemek muhabbeti yaptı fuli de hepsinden istedi sandım
Şu an çok fena aşeriyorum bir şeye deee aklım orda bir tek yemeğe çalışıyo
kız leblebi yutmuş solucan sen hepimizden obur çıktın topikte haaaaaa
ahmet furkanda çok güzelmiş yavrum ama eşler arasında böyle şeyler olması kötü anlayış önemli olan sen yine büyükük yapmışsın eşine karşı
Oburlukta bir numarayımmm kimse önüme geçemezz
kızllarrr 1 hafta geçti değeriim 72den 1614 olmuşşşşşşşşşşşşş
günaydın bacılar gacılar...ve kuzular...
günaydın taze annişlerler ve kuzucukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?