- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.261
gözün aydın tatlım darısı başıma ..................
dün geceden beri sağ kalçamdan tüm bacağıma bi ağrı var korkuyorumm sizce ne olablir
tuhaf oluyo ama biliyon mu ben arkadaşta yaşadım ayağını resmen dışarıdan hissetmiştim...
dün geceden beri sağ kalçamdan tüm bacağıma bi ağrı var korkuyorumm sizce ne olablir
bende yiğenimde yaşadım yengemin karnında o döndükçe karnı dönüyodu sanki eşşek sıpası bazende elimi koyar konuşurdum topuğuyla elimi takipederdiii son aylarda
ben arkadaşın bebeğinin ayağını yakaldım bir kaç kere gıdıkladığımda çekiyordu sıpa...
kuzukorkma benim de sol kasıktan vuruyordu ayağıma dizime kadar...korkulacak bişi yok dedi doktor...süt ve süt ürünlerini artır..yoğurt özellikle...kaslarla alakalıymış oradaki bağlarla...
kuzum benimde sağa yatıp kalmışım tüm gece sabah uyuşmuştu sağ bacağım kalcam şimdi şimdi açıldı seninde öyle olmasın ama senin gece uyumadan başladı sanırım
ahaahhahahahahahah anamm ne tatlılar yaaaa
bende öyle düşündüm magnezyum eksikliğinden olmuş olabilir yoğurt yiyim bariii aslında yiyorum ama yetmiyor demekki bu çocuk beni sömürüyor
sorma canım ya resmen anne karnında oyun istiyorlar...
oyyy yerim ben o tosun paşayı maşallah kuzuya..
öyle canım doktor bi arkadaş demişti bana..bebek vücutta kendine yarayan ne varsa çekiyormuşş...anneye bişi kalmıyo ona göre beslen dedi..
:124::124::124: anam 19 olmuşuz kuzum sıkışmış kalmış bir yerlerimde :124::124::124:
evet tatlım uyumadan başladı bide dikkat ediyorum sağtarafıma yatmıyorum bebek beslensin diye hep soluma yatıyorum
sorma canım ya resmen anne karnında oyun istiyorlar...
yerim o oyuncuları bennnn
oyyy yerim ben o tosun paşayı maşallah kuzuya..
bizde seni yeriz teyzesiiii
öyle canım doktor bi arkadaş demişti bana..bebek vücutta kendine yarayan ne varsa çekiyormuşş...anneye bişi kalmıyo ona göre beslen dedi..
Kızlar kuzularınızın kıyafetlerini ne ile yıkayacaksınız...bi video izledim sirke ile yıkayın diyor doktor ve bol güneşte kurutun...
Kızlar kuzularınızın kıyafetlerini ne ile yıkayacaksınız...bi video izledim sirke ile yıkayın diyor doktor ve bol güneşte kurutun...
sirke miiibebikolara özel deterjanlar var onlarla yıkanır die biliyorum ben :44:
sirkeyi kendi çamaşırlarınızda bile kullanın diyo doktorlar
ben bilmiyodum onu bebikommm :44::44:
evet aynen canım diş çürümeleri kemik erimeleri hep bu zamanlarda ortaya çıkıyor iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?