Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

dün geceden beri sağ kalçamdan tüm bacağıma bi ağrı var korkuyorumm sizce ne olablir

kuzukorkma benim de sol kasıktan vuruyordu ayağıma dizime kadar...korkulacak bişi yok dedi doktor...süt ve süt ürünlerini artır..yoğurt özellikle...kaslarla alakalıymış oradaki bağlarla...

bende yiğenimde yaşadım yengemin karnında o döndükçe karnı dönüyodu sanki eşşek sıpası bazende elimi koyar konuşurdum topuğuyla elimi takipederdiii son aylarda

ben arkadaşın bebeğinin ayağını yakaldım bir kaç kere gıdıkladığımda çekiyordu sıpa...

kuzukorkma benim de sol kasıktan vuruyordu ayağıma dizime kadar...korkulacak bişi yok dedi doktor...süt ve süt ürünlerini artır..yoğurt özellikle...kaslarla alakalıymış oradaki bağlarla...

bende öyle düşündüm magnezyum eksikliğinden olmuş olabilir yoğurt yiyim bariii aslında yiyorum ama yetmiyor demekki bu çocuk beni sömürüyor

kuzum benimde sağa yatıp kalmışım tüm gece sabah uyuşmuştu sağ bacağım kalcam şimdi şimdi açıldı seninde öyle olmasın ama senin gece uyumadan başladı sanırım

evet tatlım uyumadan başladı bide dikkat ediyorum sağtarafıma yatmıyorum bebek beslensin diye hep soluma yatıyorum

ahaahhahahahahahah anamm ne tatlılar yaaaa

sorma canım ya resmen anne karnında oyun istiyorlar...

Eki Görüntüle 717472
tosun paşadan sevgilerle öperim teyzoşlar ve arkadaşlarımı

oyyy yerim ben o tosun paşayı maşallah kuzuya..

bende öyle düşündüm magnezyum eksikliğinden olmuş olabilir yoğurt yiyim bariii aslında yiyorum ama yetmiyor demekki bu çocuk beni sömürüyor

öyle canım doktor bi arkadaş demişti bana..bebek vücutta kendine yarayan ne varsa çekiyormuşş...anneye bişi kalmıyo ona göre beslen dedi..

evet aynen canım diş çürümeleri kemik erimeleri hep bu zamanlarda ortaya çıkıyor iştee

Kızlar kuzularınızın kıyafetlerini ne ile yıkayacaksınız...bi video izledim sirke ile yıkayın diyor doktor ve bol güneşte kurutun...

:124::124::124: anam 19 olmuşuz kuzum sıkışmış kalmış bir yerlerimde :124::124::124:

uyyy yarim onun sıfatını pek dadlu olmuşşşş

evet tatlım uyumadan başladı bide dikkat ediyorum sağtarafıma yatmıyorum bebek beslensin diye hep soluma yatıyorum

bebikom bende sağa pek yatmıyodum dönüp öylece kalmışım tutulmuşum resmen ama şimdi iyiyiz

evet bebikolar herşeyi alıyo bizden biz kendimize bakmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…