- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.301
ya abla hiç sorma ömrümden ömür gitti rresmen,o yarım saat içinde ağlamaktan helak oldum,eşimn yanına gittim ağlamaktan anlatamadım önce,yazık o da nasıl korktu,neyseki bi sorun yokmuş,akşam onu kanıtlarcasına kıpraştı ve herzamankinden kuvvetli bi tekme attı...Günaydın kızlar ve ehli keyf bebekleri
Fitoş gece okudum yazdıklarını, korkuttun beni valla. Çok geçmiş olsun. Maşallah Benim ebem karnıma tutar tutmaz kalp atışlarını alıyor ama gaz yoğunluğu fazla olursa kalp sesi geç duyulur demişti. Bir de bebek çok kıpırdarsa duyamıyorlar. Sabitlenmesi lazımmış. Ne korkmuşsundur canım ya...Allah yaşatmasın bir daha...
Nassınız bakalım kızlar...
hımmmm tamam örtmenim bunu da bilmiyoduk...hoşgeldin kuzu ve kuzunun kuzusu....
sütü yatmadan en az bir saat öncesinde içiyoruz okiş mi?
yoksa diş çürümelerine neden olur bilginize...
Günaydın kızlar ve ehli keyf bebekleri
Fitoş gece okudum yazdıklarını, korkuttun beni valla. Çok geçmiş olsun. Maşallah Benim ebem karnıma tutar tutmaz kalp atışlarını alıyor ama gaz yoğunluğu fazla olursa kalp sesi geç duyulur demişti. Bir de bebek çok kıpırdarsa duyamıyorlar. Sabitlenmesi lazımmış. Ne korkmuşsundur canım ya...Allah yaşatmasın bir daha...
Nassınız bakalım kızlar...
günaydın canım hoşgeldin...ben kendi adıma accık yoruldum...ütümü yeni bitirdim...accık dinlenip okul yolu tutacağım...sen nasılsın kuzun nasıl?
aynen canım hafıza mafıza kalmıyo..şimdi böyle isek ilerlediği tarihlerde nolcaz merak ediyom...
hadi kolay gele kuzu sana...bol ders çalışmalar kuzunla...ana karnında ders çalışmayı öğreniyo bizim kuzular ne kadar şanslılar...hayat bir adım ileriden başlıyolar...
hoşgeldin ablacım biz iyiyiz ağrılarla sızılarla kaykaylarla geçiyo günümüz sen nasılsın
Sağol canım iyiyim çok şükür. Sende de ne bitmez ütü oluyor be kuzum:)) Senin kadar ütü yapanını hayatımda görmedim:)) Allah kolaylık versin okulda sana. Aman kendini koşturan çocuklardan koru...
ya abla hiç sorma ömrümden ömür gitti rresmen,o yarım saat içinde ağlamaktan helak oldum,eşimn yanına gittim ağlamaktan anlatamadım önce,yazık o da nasıl korktu,neyseki bi sorun yokmuş,akşam onu kanıtlarcasına kıpraştı ve herzamankinden kuvvetli bi tekme attı...
sırtı dönük olunca da küçük olduğu için duyamayız dediler...
hımmmm tamam örtmenim bunu da bilmiyoduk...
Olacak o kadar mavişim, anne oluyorsunuz artıkınBen de iyiyim işte, bulantıları ve iştahsızlığı saymazsak. Akşam iki kere bildiğin kan kustum. Boğazım mı yırtıldı mide mukozam mı bilemedim. Öbürlerde de olmuştu tam bunda olmadı derken...Yine de deli gibi dönüyor hıçkırıyor depikliyor içerde ya bu bana yeter:))
biz oğlumla okula gidiyoruz sınav neyim oluyoruz teknik çizim filan yapıyoruz çocuk mühendis olsa bari
ay abla bende öğürürken kan geliyodu çok sinir oluyodum
kurban olurum ben onun hareketlerine yaşam enerjilerimiz onlar bizimm
kuzu artık burası çok sıcak ve eşimde bende günlük değiştirmeye başladık insan rahatsız oluyo...değiştirince de ütü çıkıyo ama gömlekler beni yormaya başladı ütüde zorluyo artık...penye almak lazım artık bolca ütüsü daha kolay...koşturan çocuklardan kendimi olduğunca korumaya çalışıyorum...
ya benim ki napsın kuzu günün yarısını kuzu okulda geçiriyo...çocuklara bazen bağırdığım zaman tepki veriyo...kuzu da içeride kokruyo herhalde...
Evet canikom. Allah hepiciğine sağlıcakla doğmak nasip etsin. Ayrıntılı ultrason kabusum oldu resmen. Rüyalarıma giriyor geceleri. Gerçekten büyük sitres ayrıntılıya girmek. İnşallah onu da hayırlısyla atlatırsak her şeye dayanırım...
evet kuzu sirkenin mikrop öldürme özelliği varmış öyle diyo doktor...sabun tozuna gerek yok diye ilk kıyafeti olduğu için kirli değildir..kimyasal birşey bulaştırmayın diyo sadece sirke yeter ve bol güneş altında kurutun güneşte ki yararlı ışınları da tamamen kıyafet kendi içine çeksin diyo..çünkü çocuğun teniyle direkt temas ediyomuş..
kuzular günaydın ve tabi onların kuzularııııı....
biz bugün azıcık geç geldik işe,
arkadaşımın nikahı vardı eşim ben ve oğluşum şahitlik ettik geldik....:123::123::123::123:
cnm ben de o 2. aydan beri var,hele akşam eve gidip te yatınca resmen kasılıyo bacaklarım,döneniyorum,öyle 1 saat yatınca geçiyo ....
bir de bebişkolar gece bizler uyurken kanımızdan özellikle proteini çekerlermiş,o yüzden yatarken mutlaka süt içelim...
maşallahhhhhh kaykaycı paşaya
daha neler öğrencez neler bu bebekler bizi ne hale sokacakk
Maşallah canım. Çok şeker görünüyor paşanın kabuğu:))
Kızlar bu arada sabah eşimi istediğim ev konusunda ikna etmeyi başardım:))) O bahçe dubleksi istemiyor rutubet olur diye. Hep 5. 6.kat istiyor. Ben de deprem bölgesi olduğu için korkuyrum. Bir de bahçe düzenlemeyi çiçekleri çok seviyorum. O yüzden bahçeli istedim. Sabah tehdit ettim onu. Eğer benim istemediğim bir evi alırsak beş kuruş vermem, hatta gider iki yıl ücretsiz izin alırım, kendi kendine ödersin dedim. Valla sen yaparsın dedi. Biraz da küsmüş gibi yaptım tabi. Sonuçta evden çıkarken sen ne istiyorsan o olacak dedi banaİnşalllah hayırlı olur kızlar. Size linki vereyim de bir bakın. Alınmaz mı Allahaşkına bu ev.
Sahibinden 3+1, 140 m2 Satılık Daire 125.000 TL'ye sahibinden.com'da - 120303601
çok güzelmişşşş abla ve çokkk ucuzzzz istanbulda 1+1 bile alınmıyor
Kızlar bu arada sabah eşimi istediğim ev konusunda ikna etmeyi başardım:))) O bahçe dubleksi istemiyor rutubet olur diye. Hep 5. 6.kat istiyor. Ben de deprem bölgesi olduğu için korkuyrum. Bir de bahçe düzenlemeyi çiçekleri çok seviyorum. O yüzden bahçeli istedim. Sabah tehdit ettim onu. Eğer benim istemediğim bir evi alırsak beş kuruş vermem, hatta gider iki yıl ücretsiz izin alırım, kendi kendine ödersin dedim. Valla sen yaparsın dedi. Biraz da küsmüş gibi yaptım tabi. Sonuçta evden çıkarken sen ne istiyorsan o olacak dedi banaİnşalllah hayırlı olur kızlar. Size linki vereyim de bir bakın. Alınmaz mı Allahaşkına bu ev.
Sahibinden 3+1, 140 m2 Satılık Daire 125.000 TL'ye sahibinden.com'da - 120303601
çok güzelmiş abla bende çok severim böyle evleri istanbulda hem maddiyat olarak hemde hava bakımından bi hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?