Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ya abla hiç sorma ömrümden ömür gitti rresmen,o yarım saat içinde ağlamaktan helak oldum,eşimn yanına gittim ağlamaktan anlatamadım önce,yazık o da nasıl korktu,neyseki bi sorun yokmuş,akşam onu kanıtlarcasına kıpraştı ve herzamankinden kuvvetli bi tekme attı...

sırtı dönük olunca da küçük olduğu için duyamayız dediler...

hoşgeldin kuzu ve kuzunun kuzusu....
sütü yatmadan en az bir saat öncesinde içiyoruz okiş mi?
yoksa diş çürümelerine neden olur bilginize...
hımmmm tamam örtmenim bunu da bilmiyoduk...

hoşgeldin ablacım biz iyiyiz ağrılarla sızılarla kaykaylarla geçiyo günümüz sen nasılsın

günaydın canım hoşgeldin...ben kendi adıma accık yoruldum...ütümü yeni bitirdim...accık dinlenip okul yolu tutacağım...sen nasılsın kuzun nasıl?

Sağol canım iyiyim çok şükür. Sende de ne bitmez ütü oluyor be kuzum:)) Senin kadar ütü yapanını hayatımda görmedim:)) Allah kolaylık versin okulda sana. Aman kendini koşturan çocuklardan koru...

biz oğlumla okula gidiyoruz sınav neyim oluyoruz teknik çizim filan yapıyoruz çocuk mühendis olsa bari

hoşgeldin ablacım biz iyiyiz ağrılarla sızılarla kaykaylarla geçiyo günümüz sen nasılsın

Olacak o kadar mavişim, anne oluyorsunuz artıkın Ben de iyiyim işte, bulantıları ve iştahsızlığı saymazsak. Akşam iki kere bildiğin kan kustum. Boğazım mı yırtıldı mide mukozam mı bilemedim. Öbürlerde de olmuştu tam bunda olmadı derken...Yine de deli gibi dönüyor hıçkırıyor depikliyor içerde ya bu bana yeter:))

Sağol canım iyiyim çok şükür. Sende de ne bitmez ütü oluyor be kuzum:)) Senin kadar ütü yapanını hayatımda görmedim:)) Allah kolaylık versin okulda sana. Aman kendini koşturan çocuklardan koru...

kuzu artık burası çok sıcak ve eşimde bende günlük değiştirmeye başladık insan rahatsız oluyo...değiştirince de ütü çıkıyo ama gömlekler beni yormaya başladı ütüde zorluyo artık...penye almak lazım artık bolca ütüsü daha kolay...koşturan çocuklardan kendimi olduğunca korumaya çalışıyorum...

O kötü deneyimden sonra, ne olsa korkar ki insan kuzum yaa...Tekrar geçmiş olsun. Bak gönlünü almış sıpacık ama, daha güçlü depiklemiş:)) Biz de mazoşist miyiz neyiz daha güçlü vursa diye deli oluyoruz:)))

ay abla bende öğürürken kan geliyodu çok sinir oluyodum
kurban olurum ben onun hareketlerine yaşam enerjilerimiz onlar bizimm

biz oğlumla okula gidiyoruz sınav neyim oluyoruz teknik çizim filan yapıyoruz çocuk mühendis olsa bari

ya benim ki napsın kuzu günün yarısını kuzu okulda geçiriyo...çocuklara bazen bağırdığım zaman tepki veriyo...kuzu da içeride kokruyo herhalde...

ay abla bende öğürürken kan geliyodu çok sinir oluyodum
kurban olurum ben onun hareketlerine yaşam enerjilerimiz onlar bizimm

Evet canikom. Allah hepiciğine sağlıcakla doğmak nasip etsin. Ayrıntılı ultrason kabusum oldu resmen. Rüyalarıma giriyor geceleri. Gerçekten büyük sitres ayrıntılıya girmek. İnşallah onu da hayırlısyla atlatırsak her şeye dayanırım...

Devlet kurumu olunca gömlek kumaş ve ütü şart tabi. Allah kolaylık versin. Hiç sevmem ütüyü hiççç. Fenalık gelir bana:)) Kızların formalarını bir de eşarplarımı zorla ütülüyorum düşün yani:)) Allahtan iş yerimde spor serbest. Eşim zaten esnaf ne işi olur ütüyle:))

ya benim ki napsın kuzu günün yarısını kuzu okulda geçiriyo...çocuklara bazen bağırdığım zaman tepki veriyo...kuzu da içeride kokruyo herhalde...

evet ya babanın sesi bile kalın gelebiliyomuş bağırmalardan korkuyorlar yavrular

inşallah ablamm sorunsuz geçer sıkıntısız dertsiz

doğru demişte işte sirke kokusunu hiç sevmem ve dayanamam bakıcaz artık bi çaresine maskeyle falan hallederiz

günaydın gülücüküm ve oğluşuuuuu

daha neler öğrencez neler bu bebekler bizi ne hale sokacakk

evet fatmikimmm onlarla çoğu şeyi yeniden öğrenip birlikte büyüycezzzz

Maşallah canım. Çok şeker görünüyor paşanın kabuğu:))

tşkrederiz ablacımmmmmm

Kızlar bu arada sabah eşimi istediğim ev konusunda ikna etmeyi başardım:))) O bahçe dubleksi istemiyor rutubet olur diye. Hep 5. 6.kat istiyor. Ben de deprem bölgesi olduğu için korkuyrum. Bir de bahçe düzenlemeyi çiçekleri çok seviyorum. O yüzden bahçeli istedim. Sabah tehdit ettim onu. Eğer benim istemediğim bir evi alırsak beş kuruş vermem, hatta gider iki yıl ücretsiz izin alırım, kendi kendine ödersin dedim. Valla sen yaparsın dedi. Biraz da küsmüş gibi yaptım tabi. Sonuçta evden çıkarken sen ne istiyorsan o olacak dedi banaİnşalllah hayırlı olur kızlar. Size linki vereyim de bir bakın. Alınmaz mı Allahaşkına bu ev.

Sahibinden 3+1, 140 m2 Satılık Daire 125.000 TL'ye sahibinden.com'da - 120303601

çok güzelmişşşş abla ve çokkk ucuzzzz istanbulda 1+1 bile alınmıyor

çok güzelmişşşş abla ve çokkk ucuzzzz istanbulda 1+1 bile alınmıyor

Tabi canım İstanbulda bu paraya kulübe alınmaz belkide. Ama karamürselde 130 milyara tripleks havuzlu villa var:)) Bir de bu iki yıllık daha. Ne bileyim, inşallah olur hayırlısıyla. Aşık oldum eve resmen.

çok güzelmiş abla bende çok severim böyle evleri istanbulda hem maddiyat olarak hemde hava bakımından bi hayal

çok güzelmiş abla bende çok severim böyle evleri istanbulda hem maddiyat olarak hemde hava bakımından bi hayal

Sağ ol canım:) İnsanın başını sokabileceği bir evi olsun gerisi önemli değil aslında ama, ne yalan söyleyeyim ev konusunda çok isteklerim var:)) Şimdi oturduğum ev de bahçeli ama ev sahibinin korkusuna çocukları bahçeye çekinerek çıkartıyorum. Gürültü yapıyorlarmış Oysa çocuklarım kendi evimin önünde oynasın diye o kadar kirayı veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…