Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sorma kuzu ya çok çabuk büyüyolar 15 cm olmuş benim minnakım...

bambu değerin çok güzel artmış canımm maşallah bebişinee

dün geceden beri sağ kalçamdan tüm bacağıma bi ağrı var korkuyorumm sizce ne olablir

fatmacım serap söylemiş kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyorr. bende de vardı ağrılar izne gitmeden önce söylüyodum ya size ilaçları içince düzeldii. Doktoruna söyle muhtemelen o da sana ilaç takviyesi yapacaktır.

bende öyle düşündüm magnezyum eksikliğinden olmuş olabilir yoğurt yiyim bariii aslında yiyorum ama yetmiyor demekki bu çocuk beni sömürüyor

Bu bebişler annelerinde ne var ne yok götürüyo

serap fulii fatmişş fitoşş(daha gelmemiş) kübraa hülya abla aynur ablaa sevo vardı bi aralarrr herkeslere günaydınlarr... Sizlere bi selam vereyim gideyim dedim..

Şafak sayan bacılarım ben yarın sabah gidiyorumm doktora

Ya bi de ne diyecektimm unuttum benn:44::44::44:

sirke miii bebikolara özel deterjanlar var onlarla yıkanır die biliyorum ben :44:

evet kuzu sirkenin mikrop öldürme özelliği varmış öyle diyo doktor...sabun tozuna gerek yok diye ilk kıyafeti olduğu için kirli değildir..kimyasal birşey bulaştırmayın diyo sadece sirke yeter ve bol güneş altında kurutun güneşte ki yararlı ışınları da tamamen kıyafet kendi içine çeksin diyo..çünkü çocuğun teniyle direkt temas ediyomuş..

sabun tozu ile yıkanır diye biliyorum ama sirke koyun diyolar yumuşatıcı gözüne

sabun tozuna gerek yok diyo kuzu kullanılmamış ürünlere neden koyuyorsunuz diyo ama doktor ilk yıkamadan bahsediyo sonrakilere mecbur konulacak tabi ki...ama bitkisel ürünler var...onu mu kullanmak mantıklı yoksa sabun tozunu mu karar veremedim..

kuzular günaydın ve tabi onların kuzularııııı....

biz bugün azıcık geç geldik işe,

arkadaşımın nikahı vardı eşim ben ve oğluşum şahitlik ettik geldik....:123::123::123::123:

dün geceden beri sağ kalçamdan tüm bacağıma bi ağrı var korkuyorumm sizce ne olablir
cnm ben de o 2. aydan beri var,hele akşam eve gidip te yatınca resmen kasılıyo bacaklarım,döneniyorum,öyle 1 saat yatınca geçiyo ....

bir de bebişkolar gece bizler uyurken kanımızdan özellikle proteini çekerlermiş,o yüzden yatarken mutlaka süt içelim...

Eki Görüntüle 717472
tosun paşadan sevgilerle öperim teyzoşlar ve arkadaşlarımı

maşallahhhhhh kaykaycı paşaya

hoşgeldin kuzu...bu kuzular bizim hafızayıda götürüyo haberin olsun...geçende kaç yıllık arkadaşımın ismini unuttum...çıldırmak üzzeredeydim ki telefon rehberinden buldum...

Günaydın kızlar ve ehli keyf bebekleri

Fitoş gece okudum yazdıklarını, korkuttun beni valla. Çok geçmiş olsun. Maşallah Benim ebem karnıma tutar tutmaz kalp atışlarını alıyor ama gaz yoğunluğu fazla olursa kalp sesi geç duyulur demişti. Bir de bebek çok kıpırdarsa duyamıyorlar. Sabitlenmesi lazımmış. Ne korkmuşsundur canım ya...Allah yaşatmasın bir daha...

Nassınız bakalım kızlar...

Son düzenleme:
aynen kuzum kendimiz için yememiz lazım bebek nasılsa alıyor bizden her türlü

kız bu aşağıda yazanlar hep geriden söylüyor dahada büyümüştür bebikon en alt seviyeyi alıyor sanırım

evet kuzu diğer gittiğimde aşağıda 10.1 cm yazıyodu ama benim paşa 13.6 çıkmıştı...

acayip bi sıcaklık var ya burada sular tepemden akıyo resmen...

hoşgeldin kuzu ve kuzunun kuzusu....
sütü yatmadan en az bir saat öncesinde içiyoruz okiş mi?
yoksa diş çürümelerine neden olur bilginize...

günaydın tatlım geldim ben burdayımmmmmm...
sen nereye gidiyon şimdi?

orda yazan öyle daha fazladır benim paşa yiğenimmm

aynen kuzum kendimiz için yememiz lazım bebek nasılsa alıyor bizden her türlü

kız bu aşağıda yazanlar hep geriden söylüyor dahada büyümüştür bebikon en alt seviyeyi alıyor sanırım

haklısınız arkadaşlar,benim de hep geriden söylüyo bunlar,benim tosunum daha 2 hafta önce 15cm di burda daha yeni 15 diyo yalan külliyen yalannnnnnnnnn

hoşgeldin kuzu...bu kuzular bizim hafızayıda götürüyo haberin olsun...geçende kaç yıllık arkadaşımın ismini unuttum...çıldırmak üzzeredeydim ki telefon rehberinden buldum...

Aynen öyle canımm hafıza gidiyoo bir dk önce yaptığım şeyi bile unutuyorum hemen..Seninki de daha bi ayrıymışş

Kızlar benim oğluşun renkli ultrasondaki görüntülerini kameraya çekmiştik ama hiç izleme fırsatım olmamıştı makinenin de hafızasını silmiştim geçen gün yanlışlıklaa şimdi aklıma geldii.. Neyseki almıuşım içindeki görüntüleri bilgisyaraa.. İzledim bebişimi çok tatlı yaa benim tosun paşam. İremin bebiş gibi tombiş yanaklıı

Biz artık oğlumla biraz ders çalışalım sonra yine geliriz

günaydın canım hoşgeldin...ben kendi adıma accık yoruldum...ütümü yeni bitirdim...accık dinlenip okul yolu tutacağım...sen nasılsın kuzun nasıl?

hoşgeldin canımcımmm
geldin nereye gidiyosun
evet unutmamam lazım doktora söyleyeceğim zaten bu gittiğimde verecek bi sürü ilaççç

ee sen doktora demedin mi canımcım magnezyum ver diyee ben gidince söylücemmmm

aynen canım hafıza mafıza kalmıyo..şimdi böyle isek ilerlediği tarihlerde nolcaz merak ediyom...

hadi kolay gele kuzu sana...bol ders çalışmalar kuzunla...ana karnında ders çalışmayı öğreniyo bizim kuzular ne kadar şanslılar...hayat bir adım ileriden başlıyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…