- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.281
uyyy yarim onun sıfatını pek dadlu olmuşşşş
bebikom bende sağa pek yatmıyodum dönüp öylece kalmışım tutulmuşum resmen ama şimdi iyiyiz
evet bebikolar herşeyi alıyo bizden biz kendimize bakmamız lazım
hele yumuşatıcı hiç kullanılmaması lazımmış
dün geceden beri sağ kalçamdan tüm bacağıma bi ağrı var korkuyorumm sizce ne olablir
bende öyle düşündüm magnezyum eksikliğinden olmuş olabilir yoğurt yiyim bariii aslında yiyorum ama yetmiyor demekki bu çocuk beni sömürüyor
sorma kuzu ya çok çabuk büyüyolar 15 cm olmuş benim minnakım...
sirke miiibebikolara özel deterjanlar var onlarla yıkanır die biliyorum ben :44:
sabun tozu ile yıkanır diye biliyorum ama sirke koyun diyolar yumuşatıcı gözüne
eee kendimize de bakmamız lazım o zaman...
sorma kuzu ya çok çabuk büyüyolar 15 cm olmuş benim minnakım...
cnm ben de o 2. aydan beri var,hele akşam eve gidip te yatınca resmen kasılıyo bacaklarım,döneniyorum,öyle 1 saat yatınca geçiyo ....dün geceden beri sağ kalçamdan tüm bacağıma bi ağrı var korkuyorumm sizce ne olablir
bambu değerin çok güzel artmış canımm maşallah bebişinee
fatmacım serap söylemiş kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyorr. bende de vardı ağrılar izne gitmeden önce söylüyodum ya size ilaçları içince düzeldii. Doktoruna söyle muhtemelen o da sana ilaç takviyesi yapacaktır.
Bu bebişler annelerinde ne var ne yok götürüyo
serap fulii fatmişş fitoşş(daha gelmemiş) kübraa hülya abla aynur ablaa sevo vardı bi aralarrr herkeslere günaydınlarr... Sizlere bi selam vereyim gideyim dedim..
Şafak sayan bacılarım ben yarın sabah gidiyorumm doktora
Ya bi de ne diyecektimm unuttum benn:44::44::44:
aynen kuzum kendimiz için yememiz lazım bebek nasılsa alıyor bizden her türlü
kız bu aşağıda yazanlar hep geriden söylüyor dahada büyümüştür bebikon en alt seviyeyi alıyor sanırım
bebişler için biliyodum yumuşatıcı kullanılmaz die de sirke konusunda cahil kalmışım öğrenicez işte
kuzular günaydın ve tabi onların kuzularııııı....
biz bugün azıcık geç geldik işe,
arkadaşımın nikahı vardı eşim ben ve oğluşum şahitlik ettik geldik....:123::123::123::123:
cnm ben de o 2. aydan beri var,hele akşam eve gidip te yatınca resmen kasılıyo bacaklarım,döneniyorum,öyle 1 saat yatınca geçiyo ....
bir de bebişkolar gece bizler uyurken kanımızdan özellikle proteini çekerlermiş,o yüzden yatarken mutlaka süt içelim...
maşallahhhhhh kaykaycı paşaya
günaydın tatlım geldim ben burdayımmmmmm...bambu değerin çok güzel artmış canımm maşallah bebişinee
fatmacım serap söylemiş kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyorr. bende de vardı ağrılar izne gitmeden önce söylüyodum ya size ilaçları içince düzeldii. Doktoruna söyle muhtemelen o da sana ilaç takviyesi yapacaktır.
serap fulii fatmişş fitoşş(daha gelmemiş) kübraa hülya abla aynur ablaa sevo vardı bi aralarrr herkeslere günaydınlarr... Sizlere bi selam vereyim gideyim dedim..
orda yazan öyle daha fazladır benim paşa yiğenimmm
aynen kuzum kendimiz için yememiz lazım bebek nasılsa alıyor bizden her türlü
kız bu aşağıda yazanlar hep geriden söylüyor dahada büyümüştür bebikon en alt seviyeyi alıyor sanırım
hoşgeldin kuzu...bu kuzular bizim hafızayıda götürüyo haberin olsun...geçende kaç yıllık arkadaşımın ismini unuttum...çıldırmak üzzeredeydim ki telefon rehberinden buldum...
Günaydın kızlar ve ehli keyf bebekleri
Fitoş gece okudum yazdıklarını, korkuttun beni valla. Çok geçmiş olsun. Maşallah Benim ebem karnıma tutar tutmaz kalp atışlarını alıyor ama gaz yoğunluğu fazla olursa kalp sesi geç duyulur demişti. Bir de bebek çok kıpırdarsa duyamıyorlar. Sabitlenmesi lazımmış. Ne korkmuşsundur canım ya...Allah yaşatmasın bir daha...
Nassınız bakalım kızlar...
bambu değerin çok güzel artmış canımm maşallah bebişinee
kuzular günaydın ve tabi onların kuzularııııı....
biz bugün azıcık geç geldik işe,
arkadaşımın nikahı vardı eşim ben ve oğluşum şahitlik ettik geldik....:123::123::123::123:
cnm ben de o 2. aydan beri var,hele akşam eve gidip te yatınca resmen kasılıyo bacaklarım,döneniyorum,öyle 1 saat yatınca geçiyo ....
bir de bebişkolar gece bizler uyurken kanımızdan özellikle proteini çekerlermiş,o yüzden yatarken mutlaka süt içelim...
maşallahhhhhh kaykaycı paşaya
Aynen öyle canımm hafıza gidiyoo bir dk önce yaptığım şeyi bile unutuyorum hemen..Seninki de daha bi ayrıymışş
Kızlar benim oğluşun renkli ultrasondaki görüntülerini kameraya çekmiştik ama hiç izleme fırsatım olmamıştı makinenin de hafızasını silmiştim geçen gün yanlışlıklaa şimdi aklıma geldii.. Neyseki almıuşım içindeki görüntüleri bilgisyaraa.. İzledim bebişimi çok tatlı yaa benim tosun paşam. İremin bebiş gibi tombiş yanaklıı
Biz artık oğlumla biraz ders çalışalım sonra yine geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?