Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

[

hayalindeki ev neyse onu al abla sonuçta sıkıldım hadi değişelim yapamamıyosun içine sineni alıcaksın keyifini çıkara çıkara oturucaksın ablammmm çok beğenim ben bende böyle bi evi bandırmada hayal ediyorum rabbim nasip etsin inşallah

Tabi canım İstanbulda bu paraya kulübe alınmaz belkide. Ama karamürselde 130 milyara tripleks havuzlu villa var:)) Bir de bu iki yıllık daha. Ne bileyim, inşallah olur hayırlısıyla. Aşık oldum eve resmen.

ayy ben benim herife diyorum alalım izmitten ne güzel hem ucuz hem büyük hemde süperler inşallah gönlüne göre olur ablam

abla inşallah alırsınız güle güle kullanın çok güzel fiyatı dahada güzelmiş burda bu fiyata hemde dubleks bahçeli çok zor , ayrıca ev daha çok kadın için erkek anca gelip yatıyo senin içine sinmeli bence

İnşallah hayalin gerçek olur tatlım. Doğru diyorsun ev bir kere alınıyor. Bir ömür içinde geçecek. O yüzden bu zamana kadar bekledim. Apartman dairesi istemedim. Değdi valla:))

ayy ben benim herife diyorum alalım izmitten ne güzel hem ucuz hem büyük hemde süperler inşallah gönlüne göre olur ablam

Belki birgün ikna edersin canım. İzmitte hayat rahat gerçekten. Belki İstanbulun imkanlarının bir kısmına sahip değil sosyal açıdan ama en azından sakin, tehlikesiz ve ucuz.

Sağ ol bebeğim, inşallah olur hayırlısıyla. Bebek doğmadan ev işini halletmemiz lazım:)) Trabzonda evler burdan pahalı, bilirim. 9 yıl emlak bölümünde çalıştım orda belediyede. Pahalı çünkü pek ev satan yok buralar kadar. Sizin hepinizin kendi evi sanırsam Allah herkese ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

[video]http://www.izlesene.com/video/selahattinin-agda-yaptirma-sahnesi-kopardi/6947965?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=player_info[/video]

ayy çok güldüm heeeeee ptesi karadayıyı seyretmekten buna bakmıyoruz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…