- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.321
Sağ ol canım:) İnsanın başını sokabileceği bir evi olsun gerisi önemli değil aslında ama, ne yalan söyleyeyim ev konusunda çok isteklerim var:)) Şimdi oturduğum ev de bahçeli ama ev sahibinin korkusuna çocukları bahçeye çekinerek çıkartıyorum. Gürültü yapıyorlarmışOysa çocuklarım kendi evimin önünde oynasın diye o kadar kirayı veriyorum.
çok sevindim canımmm maşallah bebeğine ee
Tabi canım İstanbulda bu paraya kulübe alınmaz belkide. Ama karamürselde 130 milyara tripleks havuzlu villa var:)) Bir de bu iki yıllık daha. Ne bileyim, inşallah olur hayırlısıyla. Aşık oldum eve resmen.
çok saol canımm ben de rahatladım birazz
doktora ne zaman gidicen kuzum
kızlar bu arada sabah eşimi istediğim ev konusunda ikna etmeyi başardım:))) o bahçe dubleksi istemiyor rutubet olur diye. Hep 5. 6.kat istiyor. Ben de deprem bölgesi olduğu için korkuyrum. Bir de bahçe düzenlemeyi çiçekleri çok seviyorum. O yüzden bahçeli istedim. Sabah tehdit ettim onu. Eğer benim istemediğim bir evi alırsak beş kuruş vermem, hatta gider iki yıl ücretsiz izin alırım, kendi kendine ödersin dedim. Valla sen yaparsın dedi. Biraz da küsmüş gibi yaptım tabi. Sonuçta evden çıkarken sen ne istiyorsan o olacak dedi banainşalllah hayırlı olur kızlar. Size linki vereyim de bir bakın. Alınmaz mı allahaşkına bu ev.
sahibinden 3+1, 140 m2 satılık daire 125.000 tl'ye sahibinden.com'da - 120303601
1 hafta daha geçsin de öyle gideyim diyorum canım belki o zamana kalp atışını da duyarımm
napıosunuz bebikolarrrrr çok sıcak çokkkkk bu sene bizim halimiz duman ühüüüüü
evt ya ben ofisten dışarı çıkmıyorummm dışarsı kimbilir nasılll
kuzu benim bura dısarıdan da sıcak ühüüü
oyyy kıyamam sana ne dicem hani usb ye takılan küçük pervaneler var ya ondan alsana bi tane
bende şimdi netten nasıl bi çözm bulurum die ona bakıyodum kuzu yoksa bu halimle bayılır kalırım ofiste
[
hayalindeki ev neyse onu al abla sonuçta sıkıldım hadi değişelim yapamamıyosun içine sineni alıcaksın keyifini çıkara çıkara oturucaksın ablammmm çok beğenim ben bende böyle bi evi bandırmada hayal ediyorum rabbim nasip etsin inşallah
ayy ben benim herife diyorum alalım izmitten ne güzel hem ucuz hem büyük hemde süperler inşallah gönlüne göre olur ablam
abla inşallah alırsınız güle güle kullanın çok güzel fiyatı dahada güzelmiş burda bu fiyata hemde dubleks bahçeli çok zor , ayrıca ev daha çok kadın için erkek anca gelip yatıyo senin içine sinmeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?