Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayy yaşasın yaa 10 gün mü süperr bende artık heyecanlamaya başladımm sen magnezyumu ilaç olarak alıyormusun ben daha başlamadım doktor bu sefer verir heralde

iremmmm gacısı ben olmazsam beni haberdar et olur mu kuzu çatlamayayım bugün iki merak fazla gelir kuzumla bana bugün...

rica ederim kuzummmmmm
ay çok güldüm buna,çocuk gıcık oluyomuş meğer... kapatınnnn şunuuuuuuuu diye bağırıyodur içerden duyan yok

Kızlar ben yavaştan topukluyayım 15 geçe eşim gelcek...öpüyoruz kuzumla sizleri nanaklarınızdan...

bizde sizi öptük kuzzzzzuuuuuu... by by

tubişimmm seninde ağrısız uyanmana sevindim canım.
oğluşumun net bir fotosu yok malesef ultrason pek güzel değil doktorun o yüzden koysam da bir şey anlaşılmaz

benim doktor kanaman bile olabilir sakın korkma demişti ama korkmamak elde mi işte...
allah korusun kızzzzzz..
ama işte kötü tecrübeler yaşadığımz için,insan ister istemez korkuyo... ama bu minişlerimiz bizimle Allahın izniyle....

ayy yaşasın yaa 10 gün mü süperr bende artık heyecanlamaya başladımm sen magnezyumu ilaç olarak alıyormusun ben daha başlamadım doktor bu sefer verir heralde

evet cnm benim bacak krampları çok erken başladığı için dr. vermişti ama ben düzenli kullanmıyodum,haftada 1-2 aklıma gelirse alıyodum,ama artık hergün içicem... 5.aydan sonra başlıyo kramplar...

geçen eşimin arkadaşı nın eşini hastaneye kaldırmışlar,6 aylık hamile,kramp girmiş karnına,kasılmaları olmuşçok...
hastanede acilde 3-4 tane 6 aylık varmış onun gibi.... bu dönemlerde sık oluyomuş... o yüzden sen de söyle dr.una,ihmal etmemek lazım...

ozaman benim kramplarım başlar o zaman hiç ihmal etmeyelim sende ihmal etme bide 6. ayda acillerde gezmeyin kocişinle

müzik yayınlamaya ne gerek var kuzu ben söyleyem sizze o nadide sesimle

valla benim cüsseme göre hep küçüktü sünger desteğiyle normale çeviriyorumdum o yüzden diyorum
sana o zaman kapanmıyor düğmeler şarkısını armağan ediyorumm
o zaman hep beraberrr:
dam ustunde un eler
tombul tombul memeler
zalim oy gelin zalim zalim zalim
memeler bas kaldirmis
zalim oy gelin zalim zalim zalim
kavusmuyor düğmeler haydi tey teyy

kızlar ben ufaktan kaçıyorum bebek görmeye gidicezzz gidiyim de öpiyim kokliyim

güle güle şeker, bizim yerimize de bi kokla içine çekkk

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

yorulduk mu ne ancak ortalık sakinledi ne yapıyorsunuz bebikolar

"Allah'ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayrı varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin."

Hayırlı Nurlu Cumalar dilerim..

:124::124::124: kızlar biz geldik.... ben kuzumu gördüm aşı olmadım :124::124::124:
doktor teyzemiz bundan sonra 15 günde bir gelecen dedi yine haziran altısında gitcem hem kendi bakcakmış hem ayrıntılıya gönderecekmiş

Son düzenleme:
günaydın teyzoşlarrrr ve minnak kuzucukları biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz

bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz

Eki Görüntüle 719385

Maşallah bebişe, oldukça yukarıda bir göbek. Yağ olma şansı yok yani:)) Çook tatlısınız Ama kuzum ya senin popon nereye kaçtı dümdüz arkan. Çok mu oturuyorsun nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…