- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.581
bende hesapladım da şimdi,adet dönemime denk geliyo tam...
ondandır sanırsam..
ondandır demi ya.....çok takmazdım ama bugünlerde böle takıldı kafama....
10 gün kaldı detaylı usg yeeeeeee
En iyisi magnezyumu aksatmamak...
Araştırdım da bu rahim kasılmalarına falan da çok iyiymiş...
rica ederim kuzummmmmmişyerinde bir arkadaş anlatmıştı çok gülmüştüm , kadının bebeği bir şarkı calınca acayip hareket ediyomuş kadın bunu doktora demiş şarkıya tepki veriyo diye doktorda demiş açta görelim şarkıyı diye , kadın şarkıyı açmış usg de bakarlarki , bunlar şarkıdan hoşlanıyo sanıyolar ya bebiş suratını ekşitip tekmeler savuruyo meğer kuzu hoşlanmıyomuş, şimdi anlatan arkadaşta diyodu eşim karnıma dokununca daha çok tepki veriyo diye bizde diyoduk hoşlandığından mı kıskanıyo seni ondan mı tepki veriyo acep diye
Kızlar ben yavaştan topukluyayım 15 geçe eşim gelcek...öpüyoruz kuzumla sizleri nanaklarınızdan...
günaydın didoşş, ve erkekliği ıspatlı oğluşu
canım öncelikle teşekkür ederim allaha şükür bugün ağrısız uyandım, sadece krizin getirdiği bi kırıklık var vücudumda.
canımmm maşşalhhh oğluşunayavrum nasıl acıkmış, mama arıyomuş, kıyamam ben ona. şekerinde de sıkıntı çıkmamış canım kan değerleri ile ilgili hamişlerde hp ara ara sıkıntı olur zaten.
bi foto bekliyom yakışıklınınnn
iremmmm gacısı ben olmazsam beni haberdar et olur mu kuzu çatlamayayım bugün iki merak fazla gelir kuzumla bana bugün...
allah korusun kızzzzzz..benim doktor kanaman bile olabilir sakın korkma demişti ama korkmamak elde mi işte...
ayy yaşasın yaa 10 gün mü süperr bende artık heyecanlamaya başladımm sen magnezyumu ilaç olarak alıyormusun ben daha başlamadım doktor bu sefer verir heralde
çarşıda ikizlere takke falan alcam ip alcam battaniye için akşama yazarım belki seni erkenden ararım ama
allah korusun kızzzzzz..
ama işte kötü tecrübeler yaşadığımz için,insan ister istemez korkuyo... ama bu minişlerimiz bizimle Allahın izniyle....
evet cnm benim bacak krampları çok erken başladığı için dr. vermişti ama ben düzenli kullanmıyodum,haftada 1-2 aklıma gelirse alıyodum,ama artık hergün içicem... 5.aydan sonra başlıyo kramplar...
geçen eşimin arkadaşı nın eşini hastaneye kaldırmışlar,6 aylık hamile,kramp girmiş karnına,kasılmaları olmuşçok...
hastanede acilde 3-4 tane 6 aylık varmış onun gibi.... bu dönemlerde sık oluyomuş... o yüzden sen de söyle dr.una,ihmal etmemek lazım...
müzik yayınlamaya ne gerek var kuzu ben söyleyem sizze o nadide sesimle
o zaman hep beraberrr:valla benim cüsseme göre hep küçüktü sünger desteğiyle normale çeviriyorumdum o yüzden diyorum
sana o zaman kapanmıyor düğmeler şarkısını armağan ediyorumm
kızlar ben ufaktan kaçıyorum bebek görmeye gidicezzz gidiyim de öpiyim kokliyim
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
yorulduk mu ne ancak ortalık sakinledi ne yapıyorsunuz bebikolar
Ben yamuk duran karnıma bakıyorum. Iyy korkunççç
günaydın teyzoşlarrrr ve minnak kuzucukları biz bugün 17 haftamızdan gün aldık ve doktoraa gitcezzzz
bu da ben burdayım demeye başlayan göbüşümüz
Eki Görüntüle 719385
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?