- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.561
denmez zaten fatmam, akşamları azcuk şişiyo da seviyom ben de züğürt tesellisii.
Ama asıl memişler nasıl, göbüşümden bile iriler yani şu anSonumuz ne olcak bakalımm
Teşekkür ederim serapçım
fulyacım sen bence beni hiç örnek gösterme.... Normal kesimde yer almıyorum biliyosun...
he gel yavrummmmmm
o da doğru beeeeee:44::44::44:
yanağımızdan öpeceksenn gellll
beni bu zamana kadar 85 idare etti ama artık 90 aldım,birazcık boş kalsa da daha rahat oluyo....
Hani var ya ülkerin falan kırmızı kutuda,tek tek tablet çikolata... Onu diyom...
He gel yavrummmmmm
Eşim geçen diyo,artık sırt üstü yatınca bile göbek var ....diyo
O da doğru beeeeee:44::44::44:
gel bacım gel, hatta patlat bi şarkı topik iyice şenlensin.Kızlar kızlar gelem mi
onlar füze oldu füzee benimde öyleler diyorumki hiç küçülmese hep böyle kalsa
hımmmm olabilir cnm..benim belim ağrıyodu canım kilomdan ve bel fıtığımdan da olabilirr
gelcem kuzu gelcem de 11 gibi çıkcam oradan okula geçcem..bugün yine okuma bayramı var...3 den sonra boşuz...sizlerleyim anlayacağınız...
göbüşüm benim bu aralar fısaldı gibi geldi bana...
ee artık o göbek değil bebekk deseydinn
gel bacım gel, hatta patlat bi şarkı topik iyice şenlensin.
eskiden fuli müzik yayınlardı. ben izleyemesemde içimden kıpraşırdım
gel bacım gel, hatta patlat bi şarkı topik iyice şenlensin.
Eskiden fuli müzik yayınlardı. Ben izleyemesemde içimden kıpraşırdım
Ayy fatmam ben emzirme işlemi bitince eski haline gelsin isterim. Kıs düğmeler kapanmayacak nerdeyse
hımmmm olabilir cnm..
ya benim dünden beri hafif adet ağrısı gibi ağrım var ya,taktım kafama,dillendirmek istemiyodum ama...:44::44::44:
tamammmmmmmm gel bekliyozzzzzzz,kuzunu da getir amaaaaaaa
ya evet bana da bu ara öyle geliyo...neden ki?:44::44:
sizin yanakınızdan kuzularınızın gözlerinden
bizim paşa,ben elimi koyunca hemen tekmeliyo.... o sırada eşim koyuyo elini ,konuşuyo tık yok,ona tekme atmıyo..
.eşim de saygılı çocuk babasına tekme atmıyo diyo
hımmmm olabilir cnm..
Ya benim dünden beri hafif adet ağrısı gibi ağrım var ya,taktım kafama,dillendirmek istemiyodum ama...:44::44::44:
Tamammmmmmmm gel bekliyozzzzzzz,kuzunu da getir amaaaaaaa
Ya evet bana da bu ara öyle geliyo...neden ki?:44::44:
bizim paşa,ben elimi koyunca hemen tekmeliyo.... O sırada eşim koyuyo elini ,konuşuyo tık yok,ona tekme atmıyo..
bilmiyom ya önceden daha şiş dururdu göbeğim şimdi fısalmış gibi geldi..ve ben iki gündür çok hissedemiyom kuzuyu..
kuzumla gelcem tabi nasıl bırakayım teyzesi kuzumu...o da sizi özler...
canm kötü düşünme sakın... paşan kızar sonra sana... anne bi keyif yapıyoz şurda illa tekme mi istiyon al sanaderse görürsün
sen de geçen adet ağrısı gibi ağrım var diye,geçti mi?
acaba bu dönemde mi oluyo bunlar...
canım bence böyle küçük ağrıları takmamak lazım bendede oluyor diyorum karnım büyüyodur rahmim büyüyodurr diye korkma kuzum
eşimde deli oluyo ya sanıyoki çocuk karateci hemen tekmelicek o da görecek tabi biz tekmeyi tam hissetmiyoruzz henüz gıdık gıdık aşamasındayızz
geçti canım o ağrım...atlattım şükürler olsun..üşüttüm herhalde kuzu ya... ya da adet dönemime denk geliyordu onun sancısıydı...
bizim paşa,ben elimi koyunca hemen tekmeliyo.... O sırada eşim koyuyo elini ,konuşuyo tık yok,ona tekme atmıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?