Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

onlar füze oldu füzee benimde öyleler diyorumki hiç küçülmese hep böyle kalsa

ee artık o göbek değil bebekk deseydinn

Kızlar kızlar gelem mi
gel bacım gel, hatta patlat bi şarkı topik iyice şenlensin.
eskiden fuli müzik yayınlardı. ben izleyemesemde içimden kıpraşırdım
onlar füze oldu füzee benimde öyleler diyorumki hiç küçülmese hep böyle kalsa

ayy fatmam ben emzirme işlemi bitince eski haline gelsin isterim. kıs düğmeler kapanmayacak nerdeyse

benim belim ağrıyodu canım kilomdan ve bel fıtığımdan da olabilirr
hımmmm olabilir cnm..
ya benim dünden beri hafif adet ağrısı gibi ağrım var ya,taktım kafama,dillendirmek istemiyodum ama...:44::44::44:

gelcem kuzu gelcem de 11 gibi çıkcam oradan okula geçcem..bugün yine okuma bayramı var...3 den sonra boşuz...sizlerleyim anlayacağınız...

göbüşüm benim bu aralar fısaldı gibi geldi bana...

tamammmmmmmm gel bekliyozzzzzzz,kuzunu da getir amaaaaaaa

ya evet bana da bu ara öyle geliyo...neden ki?:44::44:

valla benim cüsseme göre hep küçüktü sünger desteğiyle normale çeviriyorumdum o yüzden diyorum
sana o zaman kapanmıyor düğmeler şarkısını armağan ediyorumm

bilmiyom ya önceden daha şiş dururdu göbeğim şimdi fısalmış gibi geldi..ve ben iki gündür çok hissedemiyom kuzuyu..

kuzumla gelcem tabi nasıl bırakayım teyzesi kuzumu...o da sizi özler...

canım bence böyle küçük ağrıları takmamak lazım bendede oluyor diyorum karnım büyüyodur rahmim büyüyodurr diye korkma kuzum

bizim paşa,ben elimi koyunca hemen tekmeliyo.... O sırada eşim koyuyo elini ,konuşuyo tık yok,ona tekme atmıyo..

.eşim de saygılı çocuk babasına tekme atmıyo diyo

eşimde deli oluyo ya sanıyoki çocuk karateci hemen tekmelicek o da görecek tabi biz tekmeyi tam hissetmiyoruzz henüz gıdık gıdık aşamasındayızz

bilmiyom ya önceden daha şiş dururdu göbeğim şimdi fısalmış gibi geldi..ve ben iki gündür çok hissedemiyom kuzuyu..

kuzumla gelcem tabi nasıl bırakayım teyzesi kuzumu...o da sizi özler...

canm kötü düşünme sakın... paşan kızar sonra sana... anne bi keyif yapıyoz şurda illa tekme mi istiyon al sana derse görürsün

sen de geçen adet ağrısı gibi ağrım var diye,geçti mi?

acaba bu dönemde mi oluyo bunlar...

geçti canım o ağrım...atlattım şükürler olsun..üşüttüm herhalde kuzu ya... ya da adet dönemime denk geliyordu onun sancısıydı...

ondandır demi ya.....çok takmazdım ama bugünlerde böle takıldı kafama....
10 gün kaldı detaylı usg yeeeeeee

en iyisi magnezyumu aksatmamak...
araştırdım da bu rahim kasılmalarına falan da çok iyiymiş...

bizim paşa,ben elimi koyunca hemen tekmeliyo.... O sırada eşim koyuyo elini ,konuşuyo tık yok,ona tekme atmıyo..

.eşim de saygılı çocuk babasına tekme atmıyo diyo

işyerinde bir arkadaş anlatmıştı çok gülmüştüm , kadının bebeği bir şarkı calınca acayip hareket ediyomuş kadın bunu doktora demiş şarkıya tepki veriyo diye doktorda demiş açta görelim şarkıyı diye , kadın şarkıyı açmış usg de bakarlarki , bunlar şarkıdan hoşlanıyo sanıyolar ya bebiş suratını ekşitip tekmeler savuruyo meğer kuzu hoşlanmıyomuş, şimdi anlatan arkadaşta diyodu eşim karnıma dokununca daha çok tepki veriyo diye bizde diyoduk hoşlandığından mı kıskanıyo seni ondan mı tepki veriyo acep diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…