Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

nası yani kız kendi druna mı gittin ??? aşıyı niye olmadınn paşa nasıldı paşaaaa

Güzel haberler almış olmana sevindim canım. Maşallah oğluşuna Niye düzgün bir resim vermezler anlamıyorum ya. O kadar bekliyoruz doğru dürüst bir resim yok. Bana en son gittiğimde kafa tasının yukardan çekilmiş halini verdi o kadar. Ama bu sefer gidince ısrarla el ayak ve yüz resimlerini isteyeceğim. Kan şurubu derken şu şişede olanalrdan mı verdi. Onlar daha etkiliymiş haptan. Ama içilmesi zor. İnşallah kullanabilirsin tatlım. Bu arada benim doktorum omega3 verdiğine günlük omega ihtiyacını yediklerinle karşılaman mümkün değil demişti. Kimse günde 3 mg lık omega alacak kadar balık ya da başka birşey yiyemez demişti. Yani 5 aydan sonra her gebe kullanmalı demişti. Sana vermedi sanırım.
Senin adına çok sevindim canım. Ayrıntılıya girmiş miydin sen.

Darısı başıma inşallah bu güzel haberlerin.

Bak görüyormusunuz, nasıl da bozdu hizayı

Eee ne oldu da 15 günde bire düşürdü, sorun yoktur inşallah canım. Çatlatmadan anlatsan yaaa.

nası yani kız kendi druna mı gittin ??? aşıyı niye olmadınn paşa nasıldı paşaaaa

evet kendi doktoruma gittim sancım vardı ya onu bahane ettim gittim...iyi ki gitmişim..tahlil istedi eğer iltihap varsa aşıyı olamazsın dedi öğleden sonra çıkcak tahlil...

Bak görüyormusunuz, nasıl da bozdu hizayı

Eee ne oldu da 15 günde bire düşürdü, sorun yoktur inşallah canım. Çatlatmadan anlatsan yaaa.

ya aşıya gitcektim ya eşim doktora görünelim dedi... iyi ki gitmişiz...minnakımı gördüm ayın altısındaki randevuyu iptal etmedi ayrıntılı için gel dedi...

ya aşıya gitcektim ya eşim doktora görünelim dedi... iyi ki gitmişiz...minnakımı gördüm ayın altısındaki randevuyu iptal etmedi ayrıntılı için gel dedi...

İltihap ne iltihabı turp gibisin maşallah. Ağrı herkeeste oluyor. İyi bari paşayı görmüş oldun:) Nasıl büyümüş değil mi? Ayrıntılıyı da almışsın ne güzel. En sona kaldım bu işte:))

anaaaaaaa niye kızzzz......

saman altından suy yürüttün haaaaa

idrar tahlili mi yaptırdın kuzu...?

ben de üşüttüm mü acaba diyorum ya...:44::44::44:

hoş geldin Aynur abla.
seninki geniş alanda oynamayı sevmiyor galiba hep bi tarafa toplanıyor

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

yorulduk mu ne ancak ortalık sakinledi ne yapıyorsunuz bebikolar
biz iyyiz yemek yedik şimdi, tekrar işlere odaklanmaya çalışıyoz

Hala manken gibisin be kuzum

teşekkür ederim ablacım ama bi an önce haftalar ilerlesin göbüşüm çıksın istiyommm

anaaaaaaa niye kızzzz......

saman altından suy yürüttün haaaaa

idrar tahlili mi yaptırdın kuzu...?

ben de üşüttüm mü acaba diyorum ya...:44::44::44:

ya ondan şüphelendi kuzu... bakalım sağlık ocağını da aradım haber verdim....hep siz mi suyu yürütceniz...accık da ben yürütem ama çok heycanlandım...

Tabi normal bu isteğin:)) Ben de ilk hamileliğimde hergün aynada ölçüm yapıyordum ama 48 kilo olduğum için teee 7. ayda az biraz çıkmıştı göbeğim. İki üç maşallah ama fırlayıverdi birden:) Senin de bir ay sonra çıkar sanırım tamamen. Olsun zayıflık daha iyi, doğuumdan sonra faydasını görürsün.

Çileğim, sana da hayırlı cumalar tatlım

biz daha yemedik hazır değil mamamız

Allah iyiliğini versin Ben de bozuyorum sırayı o zaman pazartesi gidiyorum doktora Yazdın mı fulyam

yazdım ablammm git sende bakalımmmm ben haftaya cumayı bekliyom paşa paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…