- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.601
çarşıda ikizlere takke falan alcam ip alcam battaniye için akşama yazarım belki seni erkenden ararım ama
:124::124::124: kızlar biz geldik.... ben kuzumu gördüm aşı olmadım :124::124::124:
doktor teyzemiz bundan sonra 15 günde bir gelecen dedi yine haziran altısında gitcem hem kendi bakcakmış hem ayrıntılıya gönderecekmiş
:124::124::124: kızlar biz geldik.... ben kuzumu gördüm aşı olmadım :124::124::124:
doktor teyzemiz bundan sonra 15 günde bir gelecen dedi yine haziran altısında gitcem hem kendi bakcakmış hem ayrıntılıya gönderecekmiş
nası yani kız kendi druna mı gittin ??? aşıyı niye olmadınn paşa nasıldı paşaaaa
Bak görüyormusunuz, nasıl da bozdu hizayı
Eee ne oldu da 15 günde bire düşürdü, sorun yoktur inşallah canım. Çatlatmadan anlatsan yaaa.
ya aşıya gitcektim ya eşim doktora görünelim dedi... iyi ki gitmişiz...minnakımı gördüm ayın altısındaki randevuyu iptal etmedi ayrıntılı için gel dedi...
anaaaaaaa niye kızzzz......:124::124::124: kızlar biz geldik.... ben kuzumu gördüm aşı olmadım :124::124::124:
ya aşıya gitcektim ya eşim doktora görünelim dedi... iyi ki gitmişiz...minnakımı gördüm ayın altısındaki randevuyu iptal etmedi ayrıntılı için gel dedi...
ben derse kaçcam birazdan arada uğrarım kuzular...çok sevinçliyim yawww :124::124:
Bak görüyormusunuz, nasıl da bozdu hizayı
Eee ne oldu da 15 günde bire düşürdü, sorun yoktur inşallah canım. Çatlatmadan anlatsan yaaa.
hoş geldin Aynur abla.Merhaba millet
biz iyyiz yemek yedik şimdi, tekrar işlere odaklanmaya çalışıyoz:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
yorulduk mu ne ancak ortalık sakinledi ne yapıyorsunuz bebikolar
Hala manken gibisin be kuzum
hep siz mi bozcanız sırayı sırfff iremi geçmek için gittim dermişim....saat farkıyla geçtim iremi yine...:124::124::124:
anaaaaaaa niye kızzzz......
saman altından suy yürüttün haaaaa
idrar tahlili mi yaptırdın kuzu...?
ben de üşüttüm mü acaba diyorum ya...:44::44::44:
Hayırlı Cumalar Arkadaşlar..
hoş geldin Aynur abla.
seninki geniş alanda oynamayı sevmiyor galiba hep bi tarafa toplanıyor
biz iyyiz yemek yedik şimdi, tekrar işlere odaklanmaya çalışıyoz
teşekkür ederim ablacım ama bi an önce haftalar ilerlesin göbüşüm çıksın istiyommm
hoş geldin Aynur abla.
seninki geniş alanda oynamayı sevmiyor galiba hep bi tarafa toplanıyor
biz iyyiz yemek yedik şimdi, tekrar işlere odaklanmaya çalışıyoz
teşekkür ederim ablacım ama bi an önce haftalar ilerlesin göbüşüm çıksın istiyommm
Allah iyiliğini versinBen de bozuyorum sırayı o zaman pazartesi gidiyorum doktora Yazdın mı fulyam
hoş geldin gülcanım naslsın..
sana da hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?