Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Günaydın kızlar epey oldu girmeyeli migren krizi atlattım allah herkesten uzak etsin yeni kendime geliyorum.........son kontrolümde doktor cinsiyetini öbür aya söylücem dedi ay merak içindeyim fuliiiiii gördüm erkekin geleyormuş maşallah ona ayvareçeli inşaallah gösterir seninkide fulya belirtilerin nelerdi yazsene arkadaşım...............

canım hoşgeldin bana dr %80 erkek dedi ama net demedi işte haftaya cuma netleşicek belirtilere gelince canım hep et ister bulantım olunca da tatlı yiyince geçer ne bilim gelmedi aklıma şimdi birde bel ağrısı erkek dio arkadaslar ama benim belimde fıtık var ağrıyo ben ona bağlamıyorum tecrübeli erkek anaları cevaplasın mesela didoş,gülücük,fatmik,serap

büyüsün diye gözünün içine bakıyom fitoşummm...

kız ben senin fındık gibi göbüşünü yerim yerrr maşşallahhh sizeeeeeee
teşekkürler fuli teyzesiii

günaydın canım. ayyy bilirim migreni. bu hafta ben de 2 gün raporlu kapattım kendimi yatak odasına, dağıttı bu son kriz beni.
canım bugün cinsiyetini öğrencek olan irem. benim daha en az 1-1,5 ayım var daha
senin içinde hayırlısı olsun, allah gönlüne göre versin...

çikolata tatlı neyim ye iremim kıpraşsın azcık seninki...

günayyydıınnn fulimmm.
orda hava nasıl sıcak mı yine.
bizim burda 2 gündür bulutlu ve serin, ben yine üşüyom tabii

tatlım geçenkide yedim de bişey olmadı yaw kızlar biriniz deyin ya geç mi yiyom ben bu çikolatayı yarım saat önce yetmiyo bu sıpaya galiba bir saat önce mi yesem

iremmm bide doktor bana öksür dediydi oynasın diyeee sende başla öksürmeyee

ok tatlım doktorda hasta sanrmış beni pimpirikli doktorum doktor doktor civanım ayol

bu da bizden size 11+6 haftalik gobusumuz. simdi lavoda cektim

Eki Görüntüle 719468

maşallah kuzum akşam daha büyük olması normal ama daha var bana yetişmene ama zamanla geçersin beni hem kilo hem boyundan ötürü

fulyacım sen bence beni hiç örnek gösterme.... normal kesimde yer almıyorum biliyosun...

bence sen hani şu çekmeceli çikolatalar var ya onlardan al,1 saat kala başla,dr.un odasına girene kadar ara ara ye bitir onu,bir de sıkışık girme... mesane dolu olunca da rahat hareket edemezmişler......

evet ben de onu diycektim...
memişlerin maşallahı var.....

benim o kadar yok

hamişlikten önce 85ti benimkiler. adet dönemleri 90 giyerdim rahat olayım diye. bi hamiş kaldım 90lardan çıkmıyor artık benimkiler

hem deeee memiş farkından da geçerim seni

bence sen hani şu çekmeceli çikolatalar var ya onlardan al,1 saat kala başla,dr.un odasına girene kadar ara ara ye bitir onu,bir de sıkışık girme... Mesane dolu olunca da rahat hareket edemezmişler......

çekmeceli çikolata ne be , ben sıkışık olunca rahat edemiyom ki sekreter var hep wc de karşılaşıyoz bana dün dedi ki sizlede hep burda karşılaşıyoruz bende dedim hadi ben hamileyim sen niye çok geliyon

ayy napıyımm kuzumm iş yoğunlaştı bebeğimde ii napsınnn kocaman oldu kızzz karnımmmm

Hamişlikten önce 85ti benimkiler. Adet dönemleri 90 giyerdim rahat olayım diye. Bi hamiş kaldım 90lardan çıkmıyor artık benimkiler

Hem deeee memiş farkından da geçerim seni

seni belki ebat olarak geçememde benim süt makineleride devrimde olmuyolar sadece eskiyince esniyolar ya onları giyiyorum bugün çarşıya çıkmışken alcam bir beden kesin büyüdüler

hamişlikten önce 85ti benimkiler. adet dönemleri 90 giyerdim rahat olayım diye. bi hamiş kaldım 90lardan çıkmıyor artık benimkiler

hem deeee memiş farkından da geçerim seni
beni bu zamana kadar 85 idare etti ama artık 90 aldım,birazcık boş kalsa da daha rahat oluyo....

çekmeceli çikolata ne be , ben sıkışık olunca rahat edemiyom ki sekreter var hep wc de karşılaşıyoz bana dün dedi ki sizlede hep burda karşılaşıyoruz bende dedim hadi ben hamileyim sen niye çok geliyon
hani var ya ülkerin falan kırmızı kutuda,tek tek tablet çikolata... onu diyom...

Kızlar kızlar gelem mi
he gel yavrummmmmm

ayy napıyımm kuzumm iş yoğunlaştı bebeğimde ii napsınnn kocaman oldu kızzz karnımmmm
eşim geçen diyo,artık sırt üstü yatınca bile göbek var ....diyo

sanki göbüşlerimiz hiç büyümemiş gibi konuşuyosun haaa...

o da doğru beeeeee:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…