Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ya ondan şüphelendi kuzu... bakalım sağlık ocağını da aradım haber verdim....hep siz mi suyu yürütceniz...accık da ben yürütem ama çok heycanlandım...
yürüt kuzum yürütttttt....

minnaklar için herşey yapılır...

Fitoş biz mamamızı yedik birinci çekmeceliyi yedim 2. Ciyide yolda yiycem
maşallah,,2 kutu çekmeceli ha
52:
kız bu seferde hareketlilikten yakalıyamıcak doktor....
Ben kaçar kızlar hepinizi ve bebişlerinizi çokkkkk öptük ki biz
biz de seni öptükkkkk...
hayırlı haberlerle gel inşallahhhhh...

fotolarımızı da ekleyeyim...hazır bilgisayar odasındayken...

Eki Görüntüle 719663 Eki Görüntüle 719664
oy maşallah teyzesi yesin onuuuuu...

benimki de hıçkıryo galiba,arka arkaya pıt pıt hissediyom...

valla saat farkıyla iremi geçtim :124::124:
oyyy yerim ben o minnakı hıçkırır tabi...ben kalp atımını duydum ya çok rahatladım kuzu kaç gündür düzgün hissedemiyordum ben..

tahmini doğum tarifimiz 18-10-2013 yazıyo kağıtta...yani bayramın dördüncü günü
anaaaammmmmmm benle aynı gün sat a göre......

benim de 1 hafta önde çıkıyo,inşallah öle devam ederde,bayram öncesi doğururm...

valla saat farkıyla iremi geçtim :124::124:
oyyy yerim ben o minnakı hıçkırır tabi...ben kalp atımını duydum ya çok rahatladım kuzu kaç gündür düzgün hissedemiyordum ben..

ben de istiyommmm yaaaaaa... ben de karnım ağrıyo diye gitsemmi?

bir de benim aklıma ne takıldı...

rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürdünüz mü hiç?
keşke gittiğimde ölçtürseydim hiç aklıma gelmedi...

kuzu onu nasıl öğrenicez????

ben hiç alttan muayene olmadım...:18::18::18:korkuyorum kuzu alttan muayene olmaktan kürtajdan sonra oldu bu korku..

kuzu onu nasıl öğrenicez????
ultrasonla bakarken,rahim ağzının da ölçümünü yapıyolar cnm karından da oluyo bildiğim... olası bi erken doğum olmasını önlemek için bakılıyo...yani açıklık olup olmadığına bakıyo dr.lar... eğer açılma varsa serklaj(dikiş atıyolar)sonra da istirahat....

ben hiç alttan muayene olmadım...:18::18::18:korkuyorum kuzu alttan muayene olmaktan kürtajdan sonra oldu bu korku..

ben de bu bebeğimde hiç altttan olmadım cnm ben de senin gibi hiç istemiyorum,antipati oluştu.. ilkinde sürekli alttan muayeneler,kanamalar derken çok kötü bi izlenim bıraktı... sürekli o ultrason aletini,sokup,sonra eliyle falan muyene etmesi dr,ların çok soğuttu beni...

ama buna karından da bakılıyo benim bildiğim...

peki kacıncı haftada sormamız uygun ??

eeeee o zaman sorun yok benim için...

kkızlarrr ben geldimmm bir melek benim omzumda uyuduuu çok güzeldiii

bu arada kim doktora gitti ne oldu anladımmm :44::44::44:

Kızlar yaa, dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz Serklaj falan..bunları düşünmeyin öyle. Doktor her muayenede rahim ağzını kontrol eder. Baktıkları her detayı bize söyleseydiler ohooo...Sorun olsaydı göylerdi doktor fitoş, takma bunları kafana. Ağrın var diye endişelisin bu günlerde sanırım. Ama daha geçen haftalarda konuştuk kızlarla biz de yaşadık o ağrıları canımcım. Belki de dediğimiz gibi adet zamanı ağrıları. Ki ben tam adet zamanımda sular seller gibi kanama oldum 3.ayımda. Böyle şeylerle tosunumu üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…