Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yaaa fitoşş gelip çakıcam simdi ağzının ortasına hadii geç bu konuyu yeni muhabbett yok mu tosunumm kafana takmaa canımmmm

anladım cnm.....
o zaman ilk muayenede dr.uma söyliyim ölçüm yapsın...
bir de karın kasılmaları için de magneyum öneriyolar galiba dimi?
kuzu biz etçiyiz zaten eşim kasaba söylücm kessin bizim için bir dana bol bol ye dio esseeek dalga geciyor benımle

benim eşim çok sver eti,ben çok etçi değilimdir malum ege çocuğuyum..sebze ver ot ver yeter ama hamilelikte et diye deli oluyorum,en çok ta kavurma ve tavada az yağda kekikli biftek...

evet cnm ben su an bıle gün asırı bir tane magnezyum içiyorum her türlü ihtimale karsısende takılma artık kafanı rahatlat kuzum

dışardan güvendiğin bi yerden söylesen köfte , döner filan

artık ilaç niyetine içeceksin cnm napalım vücudumuzn yawrularmzn ihtiyacı var

öyle kuzu ya tadına bakmadan içicez bakalım kaç gram olmuş benim adam inşallah düşük çıkmaz kilosu

:

afiyet bal şeker olsun kuzummmm

kızlar baya bi balşeker oldu galiba hala şişkin durumdayım okuldan geldim yanıyo buralar kavrulum resmen.. benim bulantım falan yok sadece kasık ağrılarım var oğlumda da böyleydi ben böyle gidersem bi 24 kilo daha alırım bakalım artıkk...remden haber yok mu daha

öyle kuzu ya tadına bakmadan içicez bakalım kaç gram olmuş benim adam inşallah düşük çıkmaz kilosu

sevmiyom bebeğim buralardaki yemekçileri bazen eray alıyo getiriyo hep diyo adam gidim alım ne istiyosan die de çok sıcak sanırım ondan hiç yiyesim yok

valla ben bu ultrason ölçülerinde güvenmıyorum kızım dogumdan 12 saat once 3300 ölçüldü dogdu 3kg hiç belli olmuyo yani

Çok fena kızdım sana bebeğem:) Maşallah herşeyin yolunda, çağırma öyle kötü şeyler, üzme kendini. Siz öyle sıkıntılanınca valla için bir tuhaf oluyor haa. Tabiki doktorun sana bizden daha özel bir muamele yapıyordur çünkü sen ileri haftanda bebek kaybettin. Herşeyini biliyor o tatlım. Kötü birşey olsa söylerdi sana. Bilirsin doktor kısmı şom ağızlıdır bazen:) Pattanak söyler en kötüsünü:))

Hadi bir daha duymayayım ağzından öyle şeyler. Maşallahlıksın sen tatlım..

evet cnm ben su an bıle gün asırı bir tane magnezyum içiyorum her türlü ihtimale karsısende takılma artık kafanı rahatlat kuzum
tamam cnm artıkım takmıyom kiiiiii

senin, bebişinin yani tosununun kilosu düşük çıkcak heeeeeee....... pehhhhhh güldürme beniiiii...

kız o tatlı koca göbüşte mümkün mü düşük çıkması allahını seversen.....:82::82::82:

sevmiyom bebeğim buralardaki yemekçileri bazen eray alıyo getiriyo hep diyo adam gidim alım ne istiyosan die de çok sıcak sanırım ondan hiç yiyesim yok

o zaman öğlen çorbanın yanına mutlaka yoğurt filan yee alırsın vitaminini sıcak zaten dediğin gibi çok ağır yemeye gerek yok

bak ne yazdım ağzına vurucam diye göbüse bişi yapmamgel öpüyümmm ağlamaa
tamam öp ama bi daha deme öle ağlarım bak

tamam abla :128::128::128::128:bi daha demicem sözzzzzzzzz:114::114::114::114::114::114::114::114::114:çok şükür benim tosunum sağlıklı,anası da sağlıklı şükür... Rabbim nazarlardan saklasın cümlemizin evladını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…