- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.681
şaka maka ama ii fikir heee
ben de sabahla öğle arası bi bardak akşam yatmadan bi bardak içiyorum,onun haricinde yoğurt,peynir de yiyorum gün içinde...
gel kuzum sen de muhabbete gel muhabbeteeeeeeeeee....
cnm herhangi bir belirtisi oluyomu peki?
ya ben neden takıldım buna yaaaaa......çok şükür bi sorunum yok gerçi ama.....
anladım cnm.....malesef yok cnm ama benım cok sık karnıda sertleşme yani kasılma oluyordu zaten en kötüsü belirti vermeden hatta anlamadan erken doguma neden olmasısen içimi ferah tut cnm ya bişeyck olmaz rabbin izniyle ama bu konu coook ciddiye alınıp atlanılmaması gerekn bir konu
kuzu biz etçiyiz zateneşim kasaba söylücm kessin bizim için bir dana bol bol ye dio esseeek dalga geciyor benımle
yaaa fitoşş gelip çakıcam simdi ağzının ortasına hadii geç bu konuyu yeni muhabbett yok mu tosunumm kafana takmaa canımmmm
anladım cnm.....
o zaman ilk muayenede dr.uma söyliyim ölçüm yapsın...
bir de karın kasılmaları için de magneyum öneriyolar galiba dimi?
benim eşim çok sver eti,ben çok etçi değilimdir malum ege çocuğuyum..sebze ver ot ver yeter ama hamilelikte et diye deli oluyorum,en çok ta kavurma ve tavada az yağda kekikli biftek...
ya kuzu canım hiçbişi yemek istemiyo sıcaktan herhade anca et yiyim anca et oda ofiste herzaman olmuyo tabi çorbaya talim makarna pilav hiç yüzüne bakmıyorum
ihmal etme kuzum sütü ben yatmadan büyük koca bardak içiyorum birde artık ara öğün olarak çoğalttım
ben seviyom sütü bide et delisi oldum illa kırmızı et olcak
artık ilaç niyetine içeceksin cnm napalım vücudumuzn yawrularmzn ihtiyacı var
ya seraaappp nerdesin kızzzzzzz irem aramadı mı seni hbr almadın mı daha bizi nie çatlatıyınuz gelsene beaaaaa
ama benim göbüşümde bebiş var yaaaaaaaa:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
:
afiyet bal şeker olsun kuzummmm
güle güle canım, güzel haberler getir bize
afiyet bal şeker olsun canım. ben de öyleydim de 7 hafta da ebemi görmeye başladım
senin bulantıların oluyo mu hamişlikte, gerçi her hamişlik kendine özelmiş ama.
:
dışardan güvendiğin bi yerden söylesen köfte , döner filan
öyle kuzu ya tadına bakmadan içicez bakalım kaç gram olmuş benim adam inşallah düşük çıkmaz kilosu
öyle kuzu ya tadına bakmadan içicez bakalım kaç gram olmuş benim adam inşallah düşük çıkmaz kilosu
12,ve 14. haftalardaymış cnm baktım da....
geç yani bizim içinnnnn.... aynur abla da kızdı bana zaten... haklı da galiba... dr. her muayenede bakarmış zaten öyle dedi...
haklısın abla
bakıyodur demi dr. her muayenede rahim ağzına.. sonuçta benim düşüğümü de biliyolar... gerçi onunla ilgisi yoktu ama..
offf kafamı karıştırdım durduk yerde...
tamam abla kapatıyorum bu konuyu,düşünmüyorum da ama içimi ferahlattın,kız bana daha çok kızzzzzzz ama dövme tamam mı?
bebişim (yeğenin) var...
tamam cnm artıkım takmıyom kiiiiiievet cnm ben su an bıle gün asırı bir tane magnezyum içiyorum her türlü ihtimale karsısende takılma artık kafanı rahatlat kuzum
ne pişirceksnz aksama
sevmiyom bebeğim buralardaki yemekçileri bazen eray alıyo getiriyo hep diyo adam gidim alım ne istiyosan die de çok sıcak sanırım ondan hiç yiyesim yok
tamam öpbak ne yazdım ağzına vurucam diye göbüse bişi yapmamgel öpüyümmm ağlamaa
Çok fena kızdım sana bebeğem:) Maşallah herşeyin yolunda, çağırma öyle kötü şeyler, üzme kendini. Siz öyle sıkıntılanınca valla için bir tuhaf oluyor haa. Tabiki doktorun sana bizden daha özel bir muamele yapıyordur çünkü sen ileri haftanda bebek kaybettin. Herşeyini biliyor o tatlım. Kötü birşey olsa söylerdi sana. Bilirsin doktor kısmı şom ağızlıdır bazen:) Pattanak söyler en kötüsünü:))
Hadi bir daha duymayayım ağzından öyle şeyler.Maşallahlıksın sen tatlım..
pişirmiycem ben kocama söyledim yimaaaah yimaaaaa götürcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?