- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.661
12,ve 14. haftalardaymış cnm baktım da....peki kacıncı haftada sormamız uygun ??
eeeee o zaman sorun yok benim için...
Kızlar yaa, dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuzSerklaj falan..bunları düşünmeyin öyle. Doktor her muayenede rahim ağzını kontrol eder. Baktıkları her detayı bize söyleseydiler ohooo...Sorun olsaydı göylerdi doktor fitoş, takma bunları kafana. Ağrın var diye endişelisin bu günlerde sanırım. Ama daha geçen haftalarda konuştuk kızlarla biz de yaşadık o ağrıları canımcım. Belki de dediğimiz gibi adet zamanı ağrıları. Ki ben tam adet zamanımda sular seller gibi kanama oldum 3.ayımda. Böyle şeylerle tosunumu üzme.
benim başım yine basladı yaaa
ay sorma benimki de pusuya yattı öğleden sonra ödüm patlıyo :18::18::18:
yoruldum bi de bugün çok, asansör bozulmuş, 3 katı in çık in çıkbeynim döndü
kızlar neredesiniz ya kimsenin sesi çıkmıyorrr
ben burdayım kuzuuuu
bende burdayımmmm
bi kaç sayfa önce yazdıydım ben bu aralar çorbayla duruyorum hep die şimdi süt içim onu atlamıyom ama hiç
yemek mi yiyemiyosun kuzummm bende şimdi sütümü içtim artık bende ihmal etmicem
selamlar herkese günlerdir giremiyorum yol çalışması sonucu evdeki tel.ve internet baglantısı sizlere ömür daha bugün düzeltildi iş yerinde de girmemiz yasak artık
herkes iyidir inşallah bugün iremin kontrolü vardı sanırım:44:benimde sayılı günler kaldı 29 mayısı iple çekiyorum bebişimi çook özlem onu özledkce ablasını mıncıklaym kokluyorum
bu arada fitoşum o rahim agzı yetmezliği kızımdayken beni mahvetti Allah düşmanımın basına vermesin 22.haftadan 38. haftaya kadar yattım wc ve yemek ihtiyacı hariç kalkmadm ev hapsi gibiydi yatmakttan tüm vücudum tutulmustu
serklajı en gec 15.haftaya kadar yapıyorlar cnm benım gibi gec farkederse doktor bir ton ilaç kullanıp yatıyosn Allaha bebeğin erken dogmasın diye dua edıosn
zor günlerdi su an cok şükür riskli bir durumum yok ama yıne aynı sey olck diye korkmuym desem yalan olur:26::26:
çook uzun yazdm kusura bakmayn canlarm
ben de sabahla öğle arası bi bardak akşam yatmadan bi bardak içiyorum,onun haricinde yoğurt,peynir de yiyorum gün içinde...bende burdayımmmm
bi kaç sayfa önce yazdıydım ben bu aralar çorbayla duruyorum hep die şimdi süt içim onu atlamıyom ama hiç
gel kuzum sen de muhabbete gel muhabbeteeeeeeeeee....ya ben yokken bi muhabbet dönmüş bi muhabbet dönmüş ama şimdi herkes sus pus
selamlar herkese günlerdir giremiyorum yol çalışması sonucu evdeki tel.ve internet baglantısı sizlere ömür daha bugün düzeltildi iş yerinde de girmemiz yasak artık
herkes iyidir inşallah bugün iremin kontrolü vardı sanırım:44:benimde sayılı günler kaldı 29 mayısı iple çekiyorum bebişimi çook özlem onu özledkce ablasını mıncıklaym kokluyorum
bu arada fitoşum o rahim agzı yetmezliği kızımdayken beni mahvetti Allah düşmanımın basına vermesin 22.haftadan 38. haftaya kadar yattım wc ve yemek ihtiyacı hariç kalkmadm ev hapsi gibiydi yatmakttan tüm vücudum tutulmustu
serklajı en gec 15.haftaya kadar yapıyorlar cnm benım gibi gec farkederse doktor bir ton ilaç kullanıp yatıyosn Allaha bebeğin erken dogmasın diye dua edıosn
zor günlerdi su an cok şükür riskli bir durumum yok ama yıne aynı sey olck diye korkmuym desem yalan olur:26::26:
çook uzun yazdm kusura bakmayn canlarm
cnm herhangi bir belirtisi oluyomu peki?bu arada her doktor rahım agzını ölçmüyor malesef kızlar hatırlatmak lazım doktorlara atlıyorlar çünkü
için kuzum sütü asla ihmal etmeyın kalsiyum coooooook önemli birde protein
yemek mi yiyemiyosun kuzummm bende şimdi sütümü içtim artık bende ihmal etmicem
için kuzum sütü asla ihmal etmeyın kalsiyum coooooook önemli birde protein
ben de sabahla öğle arası bi bardak akşam yatmadan bi bardak içiyorum,onun haricinde yoğurt,peynir de yiyorum gün içinde...
gel kuzum sen de muhabbete gel muhabbeteeeeeeeeee....
cnm herhangi bir belirtisi oluyomu peki?
ya ben neden takıldım buna yaaaaa......çok şükür bi sorunum yok gerçi ama.....
ya kuzu canım hiçbişi yemek istemiyo sıcaktan herhade anca et yiyim anca et oda ofiste herzaman olmuyo tabi çorbaya talim makarna pilav hiç yüzüne bakmıyorum
ihmal etme kuzum sütü ben yatmadan büyük koca bardak içiyorum birde artık ara öğün olarak çoğalttım
ben seviyom sütü bide et delisi oldum illa kırmızı et olcak
off ya zorla içiyorum ben eskiden severek içerdim
kuzu biz etçiyiz zateneşim kasaba söylücm kessin bizim için bir dana bol bol ye dio esseeek dalga geciyor benımle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?