Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

peki kacıncı haftada sormamız uygun ??
12,ve 14. haftalardaymış cnm baktım da....

geç yani bizim içinnnnn.... aynur abla da kızdı bana zaten... haklı da galiba... dr. her muayenede bakarmış zaten öyle dedi...

eeeee o zaman sorun yok benim için...

haklısın abla

bakıyodur demi dr. her muayenede rahim ağzına.. sonuçta benim düşüğümü de biliyolar... gerçi onunla ilgisi yoktu ama..

offf kafamı karıştırdım durduk yerde...

tamam abla kapatıyorum bu konuyu,düşünmüyorum da ama içimi ferahlattın,kız bana daha çok kızzzzzzz ama dövme tamam mı?

bebişim (yeğenin) var...

bende burdayımmmm

bi kaç sayfa önce yazdıydım ben bu aralar çorbayla duruyorum hep die şimdi süt içim onu atlamıyom ama hiç

selamlar herkese günlerdir giremiyorum yol çalışması sonucu evdeki tel.ve internet baglantısı sizlere ömür daha bugün düzeltildi iş yerinde de girmemiz yasak artık
herkes iyidir inşallah bugün iremin kontrolü vardı sanırım:44:benimde sayılı günler kaldı 29 mayısı iple çekiyorum bebişimi çook özlem onu özledkce ablasını mıncıklaym kokluyorum
bu arada fitoşum o rahim agzı yetmezliği kızımdayken beni mahvetti Allah düşmanımın basına vermesin 22.haftadan 38. haftaya kadar yattım wc ve yemek ihtiyacı hariç kalkmadm ev hapsi gibiydi yatmakttan tüm vücudum tutulmustu
serklajı en gec 15.haftaya kadar yapıyorlar cnm benım gibi gec farkederse doktor bir ton ilaç kullanıp yatıyosn Allaha bebeğin erken dogmasın diye dua edıosn
zor günlerdi su an cok şükür riskli bir durumum yok ama yıne aynı sey olck diye korkmuym desem yalan olur:26::26:
çook uzun yazdm kusura bakmayn canlarm

bizde küboşumuz nerede diyoduk iyisindir insallah bebişkon nasılll

bende burdayımmmm

bi kaç sayfa önce yazdıydım ben bu aralar çorbayla duruyorum hep die şimdi süt içim onu atlamıyom ama hiç
ben de sabahla öğle arası bi bardak akşam yatmadan bi bardak içiyorum,onun haricinde yoğurt,peynir de yiyorum gün içinde...

ya ben yokken bi muhabbet dönmüş bi muhabbet dönmüş ama şimdi herkes sus pus
gel kuzum sen de muhabbete gel muhabbeteeeeeeeeee....

bu arada her doktor rahım agzını ölçmüyor malesef kızlar hatırlatmak lazım doktorlara atlıyorlar çünkü
cnm herhangi bir belirtisi oluyomu peki?
ya ben neden takıldım buna yaaaaa......çok şükür bi sorunum yok gerçi ama.....

yemek mi yiyemiyosun kuzummm bende şimdi sütümü içtim artık bende ihmal etmicem

ya kuzu canım hiçbişi yemek istemiyo sıcaktan herhade anca et yiyim anca et oda ofiste herzaman olmuyo tabi çorbaya talim makarna pilav hiç yüzüne bakmıyorum

ihmal etme kuzum sütü ben yatmadan büyük koca bardak içiyorum birde artık ara öğün olarak çoğalttım

için kuzum sütü asla ihmal etmeyın kalsiyum coooooook önemli birde protein

ben seviyom sütü bide et delisi oldum illa kırmızı et olcak

malesef yok cnm ama benım cok sık karnıda sertleşme yani kasılma oluyordu zaten en kötüsü belirti vermeden hatta anlamadan erken doguma neden olmasısen içimi ferah tut cnm ya bişeyck olmaz rabbin izniyle ama bu konu coook ciddiye alınıp atlanılmaması gerekn bir konu

kuzu biz etçiyiz zaten eşim kasaba söylücm kessin bizim için bir dana bol bol ye dio esseeek dalga geciyor benımle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…