- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.701
ne pişirceksnz aksama
valla ben bu ultrason ölçülerinde güvenmıyorum kızım dogumdan 12 saat once 3300 ölçüldü dogdu 3kg hiç belli olmuyo yani
tamam cnm artıkım takmıyom kiiiiii
senin, bebişinin yani tosununun kilosu düşük çıkcak heeeeeee....... pehhhhhhgüldürme beniiiii...
kız o tatlı koca göbüşte mümkün mü düşük çıkması allahını seversen.....:82::82::82:
ben kıymalı bezelye,pilav ve salata düşünüyorum.....
:124::124: ben geldim kızlar :124::124:
accık çatlatayım mı sizi
kızlar neredesiniz ya kimsenin sesi çıkmıyorrr
ben bu haftanın işlerini topluyom bacılar...yine sustunuz yaaaaaa pufffffffffffff
hoş geldin küboşumm. gelmiş geçmiş olsun. inşallah hiç birimiz bu sıkıntıyı yaşamayız.selamlar herkese günlerdir giremiyorum yol çalışması sonucu evdeki tel.ve internet baglantısı sizlere ömür daha bugün düzeltildi iş yerinde de girmemiz yasak artık
herkes iyidir inşallah bugün iremin kontrolü vardı sanırım:44:benimde sayılı günler kaldı 29 mayısı iple çekiyorum bebişimi çook özlem onu özledkce ablasını mıncıklaym kokluyorum
bu arada fitoşum o rahim agzı yetmezliği kızımdayken beni mahvetti Allah düşmanımın basına vermesin 22.haftadan 38. haftaya kadar yattım wc ve yemek ihtiyacı hariç kalkmadm ev hapsi gibiydi yatmakttan tüm vücudum tutulmustu
serklajı en gec 15.haftaya kadar yapıyorlar cnm benım gibi gec farkederse doktor bir ton ilaç kullanıp yatıyosn Allaha bebeğin erken dogmasın diye dua edıosn
zor günlerdi su an cok şükür riskli bir durumum yok ama yıne aynı sey olck diye korkmuym desem yalan olur:26::26:
çook uzun yazdm kusura bakmayn canlarm
ne pişirceksnz aksama
o zaman öğlen çorbanın yanına mutlaka yoğurt filan yee alırsın vitaminini sıcak zaten dediğin gibi çok ağır yemeye gerek yok
bizde yarın sabah kahvaltıya gidicz
accık çatlatayım mı sizi
doğru diyosun ama en azından bi fikir ediniyoz işte
kız ne biliyim bazı analar var ya kendi fil gibi olup (sözüm meclisten dışarı) minnak bebek doğuran en çok korktuğum şeyy o
valla son bir haftadır öyle çıktı ki göbek görseniz korkarsınız bi foto ceksem koyucam size görün dobiş fatmayıı
accık çatlatayım mı sizi
doğru diyosun ama en azından bi fikir ediniyoz işte
kız ne biliyim bazı analar var ya kendi fil gibi olup (sözüm meclisten dışarı) minnak bebek doğuran en çok korktuğum şeyy o
valla son bir haftadır öyle çıktı ki göbek görseniz korkarsınız bi foto ceksem koyucam size görün dobiş fatmayıı
valla ben bu ultrason ölçülerinde güvenmıyorum kızım dogumdan 12 saat once 3300 ölçüldü dogdu 3kg hiç belli olmuyo yani
kız koy da görelim yaaaaaaaaaa... merak ettim valla...doğru diyosun ama en azından bi fikir ediniyoz işte
burda da taze bezelye cıksa da bizde pişirsek ya:26:
neyse fazla çatlatmadan diyeyim...aşağı inmem lazım...sırf sizin için iki kat çıktım bu şişgo halimle gıymetinizi bilinnn
Kızlarrr ben oğluşuma gelin adayımı buldum darısı sizin başınıza
iremin ki % 90 kızceymiş haberiniz olsun...bir eli boynunun altında keyif yapıyormuş kuzu....ilk önce doktor bu şekilde olanlar genellikle erkek olur demiş keyfine düşkün olduğu için....
ama pipi aramış bulamamışkızmış anlayacağınız..doktoru % 90 kız demiş...
neyse fazla çatlatmadan diyeyim...aşağı inmem lazım...sırf sizin için iki kat çıktım bu şişgo halimle gıymetinizi bilinnn
iremin ki % 90 kızceymiş haberiniz olsun...bir eli boynunun altında keyif yapıyormuş kuzu....ilk önce doktor bu şekilde olanlar genellikle erkek olur demiş keyfine düşkün olduğu için....
ALP der ki:
serap teyze.... lüffen söyle irem teyzemin bebişi kız mı erkek mi... ben çok merak ederim,sonra merak edince çok üzülürüm ama...
öyle yapıyom kuzu en olmadı soğuk ayran takviyesi
oohh yarasınnn
sarap çat die çatlamak üzereyimmmmmm
kız bize acımıyosan karnımızdaki bebelere acı ayolll
burda da taze bezelye cıksa da bizde pişirsek ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?