Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla ben bu ultrason ölçülerinde güvenmıyorum kızım dogumdan 12 saat once 3300 ölçüldü dogdu 3kg hiç belli olmuyo yani

doğru diyosun ama en azından bi fikir ediniyoz işte

kız ne biliyim bazı analar var ya kendi fil gibi olup (sözüm meclisten dışarı) minnak bebek doğuran en çok korktuğum şeyy o

valla son bir haftadır öyle çıktı ki göbek görseniz korkarsınız bi foto ceksem koyucam size görün dobiş fatmayıı

kızlar neredesiniz ya kimsenin sesi çıkmıyorrr

yine sustunuz yaaaaaa pufffffffffffff
ben bu haftanın işlerini topluyom bacılar...

hoş geldin küboşumm. gelmiş geçmiş olsun. inşallah hiç birimiz bu sıkıntıyı yaşamayız.
bu arada ben de 29 mayısta gidiyom Dr.a

ne pişirceksnz aksama

ben köfte makarna düşünüyom ama çorbaya karar veremedim:26: benim koca da çorbasız oturmaz hiç sofraya

tabıkı cnm fikir ediniyorz orası kesn

neyse fazla çatlatmadan diyeyim...aşağı inmem lazım...sırf sizin için iki kat çıktım bu şişgo halimle gıymetinizi bilinnn

Kızlarrr ben oğluşuma gelin adayımı buldum darısı sizin başınıza

iremin ki % 90 kızceymiş haberiniz olsun...bir eli boynunun altında keyif yapıyormuş kuzu....ilk önce doktor bu şekilde olanlar genellikle erkek olur demiş keyfine düşkün olduğu için....
ama pipi aramış bulamamış kızmış anlayacağınız..doktoru % 90 kız demiş...​

ay bende ondan korkuyom heee ben zaten kocamanımmm bebek çıkarmış el kadar

bebikom çek foto da koy accık sevelim paşayııı

valla ben bu ultrason ölçülerinde güvenmıyorum kızım dogumdan 12 saat once 3300 ölçüldü dogdu 3kg hiç belli olmuyo yani

Hoşgeldin tatlım. Seni çok merak etmiştim.
Canım elbette yüzde yüz değiller ama zaten kağıtta yanılma payını yazıyor. Doğuma yakın 500-600 gr fark çıkabiliyor. Bunu doktor da söylüyor. Yine de usg herşey demek değil. Kardeşimin oğlu için neler dedi doktor. Down sendromundan tutun da böbrek çürümesine ve hafta geriliğine kadar. Kız doğuma girmeden bir saat önce bebeği 4 hafta geri görünüyordu usg de. Doğdu ki, tosun tosun...Kaç doktora gitti üstelik...Allaha emanet hepsi. Kendimize dikkat edeceğiz ve bekleyeceğiz.

kız koy da görelim yaaaaaaaaaa... merak ettim valla...

burda da taze bezelye cıksa da bizde pişirsek ya:26:

burda tazesi var da ben üşengeç gacı,temizlemek zor geliyo diye iglonun dondurulmuşları var ya onlardan pişiriyom hala...

masallah kızımız geliyormusss...ben zaten iremn kızcesı olcgnı biliodm yawona yakışır kız anası olmak

zeynep narine arkadaş geliyo ne güzell hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşaallah.. bi kızımız daha oluyo erkekler çoğunluktaydı ben de kız kervanına katılayım da paşalarımız gelinsiz kalmasınn inşaallahhh

ALP der ki:
serap teyze.... lüffen söyle irem teyzemin bebişi kız mı erkek mi... ben çok merak ederim,sonra merak edince çok üzülürüm ama...

öyle yapıyom kuzu en olmadı soğuk ayran takviyesi

oohh yarasınnn

sarap çat die çatlamak üzereyimmmmmm

kız bize acımıyosan karnımızdaki bebelere acı ayolll

kızlar dersteyim ben beden eğitimine aldım aşağı inmem lazım bebelerinize ve kendinize iyi bakın olur mu?

alp'in de totosunu motosunu yerim annesi ona söyle sırf onun için uzatmadım karnınızdaki bebelere şükredin...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iremiomunnn içine doğan olmuşşş kurban olurum o zilliye bennnnnn allahımmmmmmmmmmmmm 41,5 kere maşşallahhhh yanakları nasıl olmuştur kimbilir dombiş dombiş

ben kıymalı bezelye,pilav ve salata düşünüyorum.....

ben kübrayı bekliyorum onun kızçesini alcam en olmadı zaten mervişi var onun bi kaç yaştan pek bişi olmaz dimi kübrammm ,
tahminim tuttuu hadi bakalım darısı öğrenecek diğer annişlerin başınaa

ba ba baaakkk oğluşuna gelin bulmuş. du hele. sırada çok oğlan anası var burda şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun kızçemiz, hem iremimize hem topikimize
çark döndü bence kızlar peş peşe gelcek gibime geliyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…