Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızıma arkadaş gelmişşşş en sonunda.
Hayırlı olsun inşallah İremcim...

anaaaaammmmmmm bi kız daha haaaaaaaaa

oh ohhhhhhh artık iki tane kızımız var......

serpa sen de ne fenasın heeee hemen kaptın kızı.... belki kızın gönlü başkasında.....

ben sadece yoğurt yemek istiyorum şimdilik kocama yemek var yesin istediğini
kız olmaz öleeeeeeyoğurt ye ama yemekle ye....dur bakimmmm sen ne yap biliyon mu? tavuk suyuna çorba çok vitaminli...ya da etli terbiyeli çorba....

ay bende ondan korkuyom heee ben zaten kocamanımmm bebek çıkarmış el kadar

bebikom çek foto da koy accık sevelim paşayııı

düşünsene fuli biz bide doğuma vinçle giden karılar yanımızda kedi yavrusu oğlanlarr gelde gülmeee

kız koy da görelim yaaaaaaaaaa... merak ettim valla...

burda tazesi var da ben üşengeç gacı,temizlemek zor geliyo diye iglonun dondurulmuşları var ya onlardan pişiriyom hala...

şimdi lavabo çok kalabalıktır ben size yarın koyarım göbüşümü görürsünüzzz

he he heeeee oğluşuma dayanamayacağını bildiğim için ona söylettim zaten.....

valla sorma kuzummm el kadar bebe doğurursak elaleme karsı çok utanırım

tavuk öğlen yedim pilavda yedim sebze yedim salata yedim tokum ya gözüm bişi görmüyor daha fresh bişeyler tavsiye et bana semizotu salatası mesela evde bitmeyen bi kurufasulye var ondanda yerim az çok vitaminli zatenn kızma bana

tamam az kuru fasulye ye... yanında yoğurtlu semizotu... bir de patates salatası...

Kızlar hepinize iyi akşamlar şimdiden. Mutlu haftasonları, çalışacaklara ya sabır:)) Çıktım ben, öpüyorum hepiciğinizi...

hayırlı evlat olsun inş. Kübra tutturdu ...Rabbim gönlüne göre verdi inş. Allah'a emanet ol .

kızçeler ben yarın anneme gidiyom ama günübirlik gidicezz bu seferrr eşimin abisi yengeside gelecek
hımm git tabiiii,annen misss gibi mamişler yapar şimdi torununa...
Kızlar hepinize iyi akşamlar şimdiden. Mutlu haftasonları, çalışacaklara ya sabır:)) Çıktım ben, öpüyorum hepiciğinizi...

iyi akşamlar ablaaaaa.... güle güle,biz her daim burdayızzzzz

ohh kuzum bana menüde yapmışsın teşekkür ederim
ne dimek kuzu... yakın olsak menüyü hazırlayıp verirdim...

ama patates salatası benim de aklıma yattı pazar günü ben de yapayımm....

ehliyetin var mı ki

deseysin alcaksan bebek arabasını al sevaba gir

ııııııı şeyyyyyyyy ehliyet mi dedin... ne ki o?

yencek bişey mi

hımm git tabiiii,annen misss gibi mamişler yapar şimdi torununa...

iyi akşamlar ablaaaaa.... güle güle,biz her daim burdayızzzzz

sordu zaten özel bişey istiyomusun diye henüz aklıma bişi gelmedi bakalım gece isterim belki

aman bende varda ne oluyor kimlik yerine kullanıyorum 10 senedir bi kere trafiğe çıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…