- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.721
neyse fazla çatlatmadan diyeyim...aşağı inmem lazım...sırf sizin için iki kat çıktım bu şişgo halimle gıymetinizi bilinnn
Kızlarrr ben oğluşuma gelin adayımı buldum darısı sizin başınıza
iremin ki % 90 kızceymiş haberiniz olsun...bir eli boynunun altında keyif yapıyormuş kuzu....ilk önce doktor bu şekilde olanlar genellikle erkek olur demiş keyfine düşkün olduğu için....
ama pipi aramış bulamamışkızmış anlayacağınız..doktoru % 90 kız demiş...
anaaaaammmmmmm bi kız daha haaaaaaaaaneyse fazla çatlatmadan diyeyim...aşağı inmem lazım...sırf sizin için iki kat çıktım bu şişgo halimle gıymetinizi bilinnn
Kızlarrr ben oğluşuma gelin adayımı buldum darısı sizin başınıza
iremin ki % 90 kızceymiş haberiniz olsun...bir eli boynunun altında keyif yapıyormuş kuzu....ilk önce doktor bu şekilde olanlar genellikle erkek olur demiş keyfine düşkün olduğu için....
ama pipi aramış bulamamışkızmış anlayacağınız..doktoru % 90 kız demiş...
kız olmaz öleeeeeeben sadece yoğurt yemek istiyorum şimdilik kocama yemek var yesin istediğini
ay bende ondan korkuyom heee ben zaten kocamanımmm bebek çıkarmış el kadar
bebikom çek foto da koy accık sevelim paşayııı
kız koy da görelim yaaaaaaaaaa... merak ettim valla...
burda tazesi var da ben üşengeç gacı,temizlemek zor geliyo diye iglonun dondurulmuşları var ya onlardan pişiriyom hala...
kızlar dersteyim ben beden eğitimine aldım aşağı inmem lazım bebelerinize ve kendinize iyi bakın olur mu?
alp'in de totosunu motosunu yerim annesi ona söyle sırf onun için uzatmadım karnınızdaki bebelere şükredin...
düşünsene fuli biz bide doğuma vinçle giden karılar yanımızda kedi yavrusu oğlanlarr gelde gülmeee
şimdi lavabo çok kalabalıktır ben size yarın koyarım göbüşümü görürsünüzzz
anaaaaammmmmmm bi kız daha haaaaaaaaa
oh ohhhhhhh artık iki tane kızımız var......
serpa sen de ne fenasın heeee hemen kaptın kızı.... belki kızın gönlü başkasında.....
kız olmaz öleeeeeeyoğurt ye ama yemekle ye....dur bakimmmm sen ne yap biliyon mu? tavuk suyuna çorba çok vitaminli...ya da etli terbiyeli çorba....
düşünsene fuli biz bide doğuma vinçle giden karılar yanımızda kedi yavrusu oğlanlarr gelde gülmeee
şimdi lavabo çok kalabalıktır ben size yarın koyarım göbüşümü görürsünüzzz
zeynep narine arkadaş geliyo ne güzell hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşaallah.. bi kızımız daha oluyo erkekler çoğunluktaydı ben de kız kervanına katılayım da paşalarımız gelinsiz kalmasınn inşaallahhh
hımmmmm tamam o zamansa.....
tavuk öğlen yedim pilavda yedim sebze yedim salata yedim tokum ya gözüm bişi görmüyor daha fresh bişeyler tavsiye et bana semizotu salatası mesela evde bitmeyen bi kurufasulye var ondanda yerim az çok vitaminli zatenn kızma bana
hadi arabacılık oynayalımm.:55
tamam az kuru fasulye ye... yanında yoğurtlu semizotu... bir de patates salatası...
hadiiii ama ben şoför olurummmm
geçen oğluşumun amcası tutturmuş bi araba gördüm onu alcam yeğenime diye,bende sanıyorum bebek arabası,meğer oyuncak arabaymış
hımm git tabiiii,annen misss gibi mamişler yapar şimdi torununa...kızçeler ben yarın anneme gidiyom ama günübirlik gidicezz bu seferrr eşimin abisi yengeside gelecek
Kızlar hepinize iyi akşamlar şimdiden. Mutlu haftasonları, çalışacaklara ya sabır:)) Çıktım ben, öpüyorum hepiciğinizi...
ne dimek kuzu... yakın olsak menüyü hazırlayıp verirdim...ohh kuzum bana menüde yapmışsın teşekkür ederim
ehliyetin var mı ki
deseysin alcaksan bebek arabasını al sevaba gir
hımm git tabiiii,annen misss gibi mamişler yapar şimdi torununa...
iyi akşamlar ablaaaaa.... güle güle,biz her daim burdayızzzzz
ne dimek kuzu... yakın olsak menüyü hazırlayıp verirdim...
ama patates salatası benim de aklıma yattı pazar günü ben de yapayımm....
ııııııı şeyyyyyyyy ehliyet mi dedin... ne ki o?
yencek bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?