- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.841
günaydın teyzoşları biz geldik kızçemle ..................
bu arada biz cuma neler yaşadıkkk bir özet geçeyim cumartesi konuştuk fitoş ve fuli ile ama hepinize özet , gitmeden öğle yemeğimi yedim ardına meyvemi yedim bir paket çıkmadan bir paket doktoru beklerken çikolata bitirdim , bildiğiniz üzere öğleden sonra gitti zillimin afyonu patlasın diye ama doktor teyzemiz muayene başlayınca ne göreyim bizim ki amuda kalkmış biri ensede biri başının üstünde elleri keyif yapıyotık yok hareket namına , doktor ooo keyfe bak bir erkek geliyo dedi bende güldüm sen gülüyon ama tecrübelerime göre bakmadan söylüyom, böyle keyifliler erkek kızlar daha çok elini kolunu oynatır dedi , bende erkek mi yani dedim baktı kordon var tam belli değil dedi sonra hem eliyle hem elindekiyle karnımı dürttü hayret hiç bu kadar keyifli kız görmemiştim %90 kız dedi eşime söylüyorum anası kılıklı dedi oda kordon yüzünden yine de kesin demiyorum gelecek ay yine bakarız dedi , bana 2 li testin güzel çıkmış hiç 3 lü yü yaptırıp kafamızı karıştırmayalım dedi bende zaten istemiyecektim kan verdik döndük , birde ben netleşmesede dayanamadım bişeyler aldım kızçeme Eki Görüntüle 721367 Eki Görüntüle 721365 Eki Görüntüle 721366
uslu mu tembel mi bakcaz ayrıyeten hala erkeğe dönecek umudu olanlarda var hala 24 günüm var netleşmesinegünaydın iremim hayırlı olsun kızçen ben de tahmin etmiştim kız olacak diye maşallah kızına uslu olcak demekki çok haşere değil uslu uslu yatıyor karnında
uslu mu tembel mi bakcaz ayrıyeten hala erkeğe dönecek umudu olanlarda var hala 24 günüm var netleşmesine
kızlar ya park yatak alcam ya ben almak için çok mu erken sizce dün aldığım çorap için bile erken tavrı aldım kayganadan çok mu tez canlılık ediyom , alsam bir taraftan ödenir diye düşünüyom açıkçası birde şu en azından bir 6 aylık olsa lafı var ya bilemedim hiç :44::44::44:
Biz geldik teyzelerimiz..
hoşgeldinizz fıstıklar kimseler yok kuzum bi tek ben kaldım
oyyyy kuzum canın mı sıkıldı....biz geldik kuzumla beraber sıkılmaz artık canın..
evet kuzum sıkıldım ya haftasonu takılamıyorum h.içide kimseler olmayınca üzüldüm iyiki geldiniz
cuma günü beşiğimizi biraz daha ucuza buldum kocama dedim ki alalım artık bide zamlanırsa kocamda diyorki daha erken hadi 6 aylık oldu o zaman aldk allah korusun 8 aylık anne karnında kaybedilen bir sürü bebek var hiç aklıma bile getirmek istemiyorum
bu arada biz cuma neler yaşadıkkk bir özet geçeyim cumartesi konuştuk fitoş ve fuli ile ama hepinize özet , gitmeden öğle yemeğimi yedim ardına meyvemi yedim bir paket çıkmadan bir paket doktoru beklerken çikolata bitirdim , bildiğiniz üzere öğleden sonra gitti zillimin afyonu patlasın diye ama doktor teyzemiz muayene başlayınca ne göreyim bizim ki amuda kalkmış biri ensede biri başının üstünde elleri keyif yapıyotık yok hareket namına , doktor ooo keyfe bak bir erkek geliyo dedi bende güldüm sen gülüyon ama tecrübelerime göre bakmadan söylüyom, böyle keyifliler erkek kızlar daha çok elini kolunu oynatır dedi , bende erkek mi yani dedim baktı kordon var tam belli değil dedi sonra hem eliyle hem elindekiyle karnımı dürttü hayret hiç bu kadar keyifli kız görmemiştim %90 kız dedi eşime söylüyorum anası kılıklı dedi oda kordon yüzünden yine de kesin demiyorum gelecek ay yine bakarız dedi , bana 2 li testin güzel çıkmış hiç 3 lü yü yaptırıp kafamızı karıştırmayalım dedi bende zaten istemiyecektim kan verdik döndük , birde ben netleşmesede dayanamadım bişeyler aldım kızçeme Eki Görüntüle 721367 Eki Görüntüle 721365 Eki Görüntüle 721366
ya kaybedilecekse rabbim kimseye yazmasında doğururken bile oluyo , ben alayımda doğuma kadar birazını öderim taksitle boğmaz bizi diye düşünüyom , cuma hastaneye kaça doğurtcanız kaç lira istiyonuz diye sordum550-650 arası değişiyo maksimum 650 de ona sulancaz kesin daha bunun kıyafeti falanda var bir anda boğulmak istemiyorum kredi borcumuzda var bizim devam eden sonuçta ................
günayydınnnn şekerlerrrr...
nasılsınız. ben çok yoğun ve stresli başladım güne.
bizim burda internet üzerinde bi sistem var ambar çıkışları ordan yapılıyo. ve 5 kişi farklı listeler üzerinden istek yapıyolar. ben de kontrol edip kabul yapıyorum. ama bi insan bi listesi 10 kere yanlış girer mi yawww. hepsinde ayrı bi ağrıza. hafta sonu külliyen karıştırmış nöbetçiler. kafamın üzerinden dumanlar çıkıyo şimdi, sinir küpü oldum sabah sabah
iremikooommmm. hafta sonunu okuyamamıştım. bu özet iyi oldu bana. maşallahh kızına da sana daben kırmızı elbiseye bayıldım. kokoş olcak bu kıs anasıııı
Nasılsınız. Ben çok yoğun ve stresli başladım güne.
Bizim burda internet üzerinde bi sistem var ambar çıkışları ordan yapılıyo. Ve 5 kişi farklı listeler üzerinden istek yapıyolar. Ben de kontrol edip kabul yapıyorum. Ama bi insan bi listesi 10 kere yanlış girer mi yawww. Hepsinde ayrı bi ağrıza. Hafta sonu külliyen karıştırmış nöbetçiler. Kafamın üzerinden dumanlar çıkıyo şimdi, sinir küpü oldum sabah sabah
Iremikooommmm. Hafta sonunu okuyamamıştım. Bu özet iyi oldu bana. Maşallahh kızına da sana daBen kırmızı elbiseye bayıldım. Kokoş olcak bu kıs anasıııı
günaydın canım dur sakin ol üzme bebeğini çözülür inşallahh hepsiii
kızlar ya park yatak alcam ya ben almak için çok mu erken sizce dün aldığım çorap için bile erken tavrı aldım kayganadan çok mu tez canlılık ediyom , alsam bir taraftan ödenir diye düşünüyom açıkçası birde şu en azından bir 6 aylık olsa lafı var ya bilemedim hiç :44::44::44:
cuma günü beşiğimizi biraz daha ucuza buldum kocama dedim ki alalım artık bide zamlanırsa kocamda diyorki daha erken hadi 6 aylık oldu o zaman aldk allah korusun 8 aylık anne karnında kaybedilen bir sürü bebek var hiç aklıma bile getirmek istemiyorum
Biz geldik teyzelerimiz..
nasılsınız. ben çok yoğun ve stresli başladım güne.
bizim burda internet üzerinde bi sistem var ambar çıkışları ordan yapılıyo. ve 5 kişi farklı listeler üzerinden istek yapıyolar. ben de kontrol edip kabul yapıyorum. ama bi insan bi listesi 10 kere yanlış girer mi yawww. hepsinde ayrı bi ağrıza. hafta sonu külliyen karıştırmış nöbetçiler. kafamın üzerinden dumanlar çıkıyo şimdi, sinir küpü oldum sabah sabah
iremikooommmm. hafta sonunu okuyamamıştım. bu özet iyi oldu bana. maşallahh kızına da sana daben kırmızı elbiseye bayıldım. kokoş olcak bu kıs anasıııı
sana da günaydın fatmam...
sakinleşmeye çalışıyom ama nafile canım aha bi tane daha yanlış. listede yazıyo 38 kilo patates hatun girmiş 38 kg tereyağ, neresiyle okuyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?