Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sana da günaydın fatmam...
sakinleşmeye çalışıyom ama nafile canım aha bi tane daha yanlış. listede yazıyo 38 kilo patates hatun girmiş 38 kg tereyağ, neresiyle okuyosa

dikkatsizlik işte herkes işini senin kadar iyi yapmıyor kuzumm

günaydın fıstıkım haklısın kendimizi kötü düşünmeye sevk etmememiz lazımmm iyi olcak herşeyyy diyelimm

günaydınnn bacılarrrrrr ve bebikolarıııı

Iyi bir hafta olsun hepimizeeeee vede hemen cuma olsunnnn bakalımmm bizim sıpanın pipisi duruyomu yerinde

yesinler senin pipili paşanı Ne çektik be bu pipilerden kukulardan fulim bekleycez mecburrrrrr Ben gerçi memnunum beklemekten değişecekse geç değişsin

yesinler senin pipili paşanı Ne çektik be bu pipilerden kukulardan fulim bekleycez mecburrrrrr Ben gerçi memnunum beklemekten değişecekse geç değişsin
kız valla sormaaaa pipimi kuku mu tam desin artık %80 %90 nedr yaaaaaa içim gidiyo bişiler almaya ya pipili değilse diyorum bu seferde

kız valla sormaaaa pipimi kuku mu tam desin artık %80 %90 nedr yaaaaaa Içim gidiyo bişiler almaya ya pipili değilse diyorum bu seferde

o kadar kordonlu poza rağmen ben dayanamadım aldım baksana , birde kordon değilde pipiyse gör herifteki gülme krizini aldıklarımı gösteriyom daha %10 ihtimal var diyo

o kadar kordonlu poza rağmen ben dayanamadım aldım baksana , birde kordon değilde pipiyse gör herifteki gülme krizini aldıklarımı gösteriyom daha %10 ihtimal var diyo

valla %10 a dönerse eniştenin dilinden düşmezsin haberin olaaaaa

bende sekizine attım randevumu..halamızda gelmek istedi...

kıyamıyo insan işte bende geçen sefer götürdüm taa aydından geldi halası görmek için

off off bu çocuklar bizi şimdiden köle hale getirdiler

sorma kızzz daha şimdiden böyleyse ohooooo işimiz zor bizim

fazla kalmamış kuzu ne kalmış ki şurada yatcaz kalkcaz bir kaç kere tekrarlıycaz...

evet yatcaz kalcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazz hoopppp hastanedeyiz

kıyamıyo insan işte bende geçen sefer götürdüm taa aydından geldi halası görmek için

evet yatcaz kalcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazz hoopppp hastanedeyiz

geçen sefer gelmek istedi hafta içine denk geldiği için gelemedi...şimdi de söyledi ayarlayabilirsek cumartesi olsun dedim...
kız az kalmış...bu hafta da ziyarete gitsem mi doktoru...

bizim bu cinsiyet işi resmen inada döndü ama eşim normalde hep kız isterdi ctesi sabah yazmış tembel kızımla tembel anası uyanmadınız mı diye , diyorum önce ben değil kızını zikrediyon bakıyom Kayınvalideye soruyom ne hissediyon diye direk kız olsun diyo onlarda kız az diye , anneme soruyorum bize ikiside lazım ama kaynanan kız istiyordur dedi

Kızlar bunlarda kuzuma dün aldıklarım....

Eklentiler

• $300659_540935759302373_1905241259_n.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $391566_540935742635708_430340260_n.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $401033_540935725969043_1298483846_n.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $528585_633694433322731_1632405211_n.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $936362_540935769302372_1117774136_n.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $941875_540935762635706_424894043_n.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
geçen sefer gelmek istedi hafta içine denk geldiği için gelemedi...şimdi de söyledi ayarlayabilirsek cumartesi olsun dedim...
kız az kalmış...bu hafta da ziyarete gitsem mi doktoru...

sende doktoru komsu kapısı yaptın heee seni gidi senii

artık bebeler bizden kıymetli papuçlarımız dama atılıcak

bizimkiler hepbir ağızdan erkek diyolar bakalım ne çıkıcak altından tabi anam tarafların bi kız torunları var erkek çekiyo gönülleri k.valideminde kız erkek farketmez ama içine erkek doğuyomuş görücezzzz nesi var kuzununn şöyle doyasıya oğlum die sevemedim ne olduğu belli olsunda oğlummmm kızııımmmmmm die seveyim yahuuuu

valla ben seviyom kızçemmm diye benimmm rabbim sağlıkla göndersin ama gönlünden geçen olunca daha bir güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…