Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benim ki de 26.haftadan sonra sesliyomuş...her doktor farklı o zaman...

bizim ki 30. haftadan sonra 15 güne bir çağırıyo galiba :44::44::44:

bizimki kaçtan sonra çağırıyo acaba :44::44::44::44:

günaydııııınnnnnnnn.... bizzzzzz geldiiiikkkkkkk

nasılsınız bakalım teyzoşlara ve sıpaları?

günaydın gülücüküm fitoşummmmm ve paşasııı hoşgeldinizzz

Bebek rnlerinde kanserojen madde bulundu - Hrriyet EKONOM

[h=1]Bebek ürünlerinde kanserojen madde bulundu[/h]
[h=2]Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul’da tüketicilerin yoğun olarak alışveriş yaptıkları satış noktalarında bebek ürünleriyle ilgili yapılan denetimlerde, bin 500 civarında ürünün incelendiğini, riskli görülen 13 farklı markaya ait üründen numune alınarak teste tabii tutulduğunu bildirdi.[/h]

hangi markalarmış bunlar ya..:44::44:

açıklamaları lazım bizde ona göre davranırızz yaa

bizimki kaçtan sonra çağırıyo acaba :44::44::44::44:

günaydın gülücüküm fitoşummmmm ve paşasııı hoşgeldinizzz

hoşgeldiniz canım

günaydın canım işlere yoğunlaşayım dedim sizi alttan kesiyorum buralardayım sen nasılsın

hoşbuldukkkk canlar...

geç kaldık galiba bugün azıcık işler vardı da.. onları halledip geliyim dedim...
haftaya yarın doktordayımmmmm....

Günaydın kızlar, küçük hanımlar küçük beyler...

İrem ve Serap cicileriniz pek şeker. Güle güle kullansın bebekleriniz kızlar. İrem baya büyük almışsın sen. Ben 03 ve 06 aylar arasında alıyorum. Büyükleri önümüzdeki yaza bırakacağım. Ama senin bayramlık pek şeker yaa. Serap senin de çantanı çok beğendim.

Tubiş kızma boşver, sonuçta ellerinden öpecek. Ben de aynı şekilde otomasyon üzerinden çalışıyorum ve aynı durumu ben de çok yaşıyorum. Hata düzeltme uzmanı oldum desem yeridir. Ama benim de hatalarım oluyor, insanlık işte ne yapacaksın bebeğim. Hoş gör, bebeğin de hoşgörülü olsun.

Fatmacım, bence daha uygununu bulduysan kaçırma al canım. Allah korusun bebeklere birşey olacak olsa, aşağıyı dikmeyeceğiz ya, yine bebek olacak. Tabi dileğimiz sağlıcakla kucağımıza almak, bu kadar sıkıntı ve emekten sonra...

Fulyacım, bende heyecanın h si yok. Artık her gittiğimde bir pürüz duymaktan heyecan duygumu kaybettim. Tekmeliyor ya bol bol, o bana yeter diyorum. Görmesem de olur :) Ama tabi bu sefer hayırlı haberler bekliyorum. O kadar yedim, kimbilir kaç kilo aldım. Beni gören bebeği karnımda değil de popomda taşıyorum sanır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…