Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

saçmalığa bak ya,ortaya bi laf atıyolar,söylesinler de o firmalar da görsün gününü...

Piyasadan toplattılar o ürünleri. Adamın 10 ürününden birinde aksaklık çıktı diye diğer ürünlerini de töhmet altında bırakamazlar, o yüzden firma adı teşhir edilmez. Ama eğer her ürünü kötü çıksaydı teşhir edilirdi. Hepsi de ithal bilindik markalarmış. Kime güveneceğimizi şaşırttıkk. Ama ben denetimleri gayet olumlu buluyorum. Mama önlüğü bile incelenmiş sonuçta. Kendileri gereğini yapsınlar da aman biz bilmesek de olur.

hoşgeldin ablammmmm ve zeynep narinimmmmm
bu sefer görüceksin güpgüzel haberlerle geliceksinnnn

aynur abla bunları çok beğendim ve bizim 6 aydan sonra yaza geliyo o yüzden 9 aylık aldım ama çokkk beğendik tembel prensesime yakışır

kızlar benim net sisteminde sıkıntı var bugün. bu forumu her zaman kullandığım sağlayıcıdan açamıyorum. inşallahhh yasak gelmemiştir bu siteye. şimdi de başka bi sağlayıcıdan yazıyom, ama bunda da bazı ara yüzler açmıyo. hatam olursa, karışıklık neyim kusuruma bakmayın
eveeettt biz 12+2 olduk teyzesi

günaydınnn bacılarrrrrr ve bebikolarıııı

iyi bir hafta olsun hepimizeeeee vede hemen cuma olsunnnn bakalımmm bizim sıpanın pipisi duruyomu yerinde
valla bana çarşamba olsun cuma olmasa da olur dermişimmmmm
doktıora gitmekten başka bi şey istemiyom şu an. gideyim bebişimi göreyim sağlıklı haberlerini alayımmm
[/FONT]

tereyağı ve patates...harbi neresiyle okumuşbari sıvı yağ olsaydı da kızartsaydık şöyle sabah sabah yeseydik kuzu...
hoşgeldin canım bu arada...no stres no panik yavru...

hoşbulduk şeker. ister istemez stres oluyo insan, fazladan saatlerimi çalıyolar benden
burda bi tabir vardır, öüstü kapalı yazayım: ÖNÜ DÖT ANLAMIŞ derler, aynen öle şeker bunların durumu
Kızlar bunlarda kuzuma dün aldıklarım....

çok güzellerr canım yaa, özellikle çantaya bayıldım. ben de cinsiyeti öğrenince başlıcam alışverişe, sabırla bekliyom henüzzz...
günaydııııınnnnnnnn.... bizzzzzz geldiiiikkkkkkk

nasılsınız bakalım teyzoşlara ve sıpaları?
hoşgeldin fitoşum, biz iyyiz sen nasılsınn

günaydın ablacım hoşgeldin.
valla ya 4 aydır bu sistemi kullanıyoz, önlerine yazılı hesaplı liste veriyorum. armut piş ağzıma düş yapçaklar alt tarafı ama...
benim de hatalarım oluyo tabiki ama bilmeden dikkatsizlikten. ben hata umursamamaktan, önemsememekten yapıldığında sinirleniyorum.

hoşgeldin ablacım

haklısın alırız heralde aybaşı gelsin beklemenin anlamı yok
senin istediğinde de vardı benim baktığm yerde 350 dediler yinee

Anlıyorum seni Tuğbacım, inatlarına yapıyorlarsa valla sinirlenmemek elde değil o zaman. Ha nasılsa biri çıkar düzeltir niyetiyle işe başlıyorlarsa, aldıkları para helal olur mu acaba...

İnşallah dediğin gibi olur Fulyam.

İremcim, iyi etmişsin tabi, hoşuna gideni al. Ben de kışlıktan ziyade yazlık giysilere bayılıyorum. Allah nasip ederse bir dahaki yaza 9-10 aylık olacak kuzum. Sizinkiler de hemen hemen öyle. Ele avuca gelecek etlenecek butlanacaklar. O zaman doya doya cıbıldak elbiseler giydiririz artık :))

yerler sizi kocaman omuşsunuz şimdi bi gitcen tiplenmiş tipini yediğimmmmm kocaman olmuştur ayyyyyyy içim kıpraştıııııı
Okul saati yaklaştı kuzular..hafiften bana narş narşş...

ii dersler örtmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aynur abla senden bir fikir alıyım papatyalı bir model beğenmiştim ya battaniye için haftasonu bir motif denemesi yaptım baksana çok kötü olmuş mu bu arada sarı ve yeşil rengin daha koyusunu kullancam sarıyı ördüğüm yerdede daha az zincirle başlıycam ortası daha küçük olsun diye çok kötü görünüyomu , beğenmediğin her yerini de ki ona göre ya başlıycam ya başlamıycam

yemekten sonra geçer belki druna söyle gaviscon verir herhalde

hoşgeldini didoşum ve paşasııı bizler iyiyiz siz nasılsınızzzz

ne yesem ki ? daha kötü olmasın da... çorba mı içsem acaba? mercimek dokunurmu sizce?

dr.um rennie şurup vermişti cnm iyi geliyo ama evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…