- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.901
saçmalığa bak ya,ortaya bi laf atıyolar,söylesinler de o firmalar da görsün gününü...
Günaydın kızlar, küçük hanımlar küçük beyler...
İrem ve Serap cicileriniz pek şeker. Güle güle kullansın bebekleriniz kızlar. İrem baya büyük almışsın sen. Ben 03 ve 06 aylar arasında alıyorum. Büyükleri önümüzdeki yaza bırakacağım. Ama senin bayramlık pek şeker yaa. Serap senin de çantanı çok beğendim.
Tubiş kızma boşver, sonuçta ellerinden öpecek. Ben de aynı şekilde otomasyon üzerinden çalışıyorum ve aynı durumu ben de çok yaşıyorum. Hata düzeltme uzmanı oldum desem yeridir. Ama benim de hatalarım oluyor, insanlık işte ne yapacaksın bebeğim. Hoş gör, bebeğin de hoşgörülü olsun.
Fatmacım, bence daha uygununu bulduysan kaçırma al canım. Allah korusun bebeklere birşey olacak olsa, aşağıyı dikmeyeceğiz ya, yine bebek olacak. Tabi dileğimiz sağlıcakla kucağımıza almak, bu kadar sıkıntı ve emekten sonra...
Fulyacım, bende heyecanın h si yok. Artık her gittiğimde bir pürüz duymaktan heyecan duygumu kaybettim. Tekmeliyor ya bol bol, o bana yeter diyorum. Görmesem de olur :) Ama tabi bu sefer hayırlı haberler bekliyorum. O kadar yedim, kimbilir kaç kilo aldım. Beni gören bebeği karnımda değil de popomda taşıyorum sanır:))
eveeettt biz 12+2 olduk teyzesiGÜNAYDINNN İREMİOMMMMMMM DADLIM KIYMATLIMMMMM %90 KIZÇENİ YERİM BEN SENİNNN CİCİLERİDE PEK ŞEKERRRRR
BEBEĞİM BENCE KİMSEYİ DİNLEME BİZ 3 AYLIK YOKTUK ARABASINI ALDIK SON TAKSİDİNİ ÖDİYCEM
KÖTÜ DÜŞÜNÜP KÖTÜYÜ ÇAĞIRMAYIN TAMAM BİNBİR TÜRLÜ HAL VAR AMA RABBİM EVLERDEN UZAK TUTSUN
HOŞGELDİNİZ BEYAA BİZDE GELDİKKKK
GÜNAYDIN BALLI LOKMAM SAKİN OL BACIMMMMM 13. HAFTAYA DA GİRMİŞİNİZ ANAMMMM NE KKAAAAA ÇABUK GEÇTİ ZAMAN İİNDEYKEN ZOR GİBİ GELİYO GERİ BAKINCA OHOOOO GEÇMİŞ GİTMİŞ
valla bana çarşamba olsun cuma olmasa da olurgünaydınnn bacılarrrrrr ve bebikolarıııı
iyi bir hafta olsun hepimizeeeee vede hemen cuma olsunnnn bakalımmm bizim sıpanın pipisi duruyomu yerinde
hoşbulduk şeker. ister istemez stres oluyo insan, fazladan saatlerimi çalıyolar benden[/FONT]
tereyağı ve patates...harbi neresiyle okumuş bari sıvı yağ olsaydı da kızartsaydık şöyle sabah sabah yeseydik kuzu...
hoşgeldin canım bu arada...no stres no panik yavru...
Kızlar bunlarda kuzuma dün aldıklarım....
hoşgeldin fitoşum, biz iyyiz sen nasılsınngünaydııııınnnnnnnn.... bizzzzzz geldiiiikkkkkkk
nasılsınız bakalım teyzoşlara ve sıpaları?
İrem ve Serap cicileriniz pek şeker. Güle güle kullansın bebekleriniz kızlar. İrem baya büyük almışsın sen. Ben 03 ve 06 aylar arasında alıyorum. Büyükleri önümüzdeki yaza bırakacağım. Ama senin bayramlık pek şeker yaa. Serap senin de çantanı çok beğendim.
Tubiş kızma boşver, sonuçta ellerinden öpecek. Ben de aynı şekilde otomasyon üzerinden çalışıyorum ve aynı durumu ben de çok yaşıyorum. Hata düzeltme uzmanı oldum desem yeridir. Ama benim de hatalarım oluyor, insanlık işte ne yapacaksın bebeğim. Hoş gör, bebeğin de hoşgörülü olsun.
Fatmacım, bence daha uygununu bulduysan kaçırma al canım. Allah korusun bebeklere birşey olacak olsa, aşağıyı dikmeyeceğiz ya, yine bebek olacak. Tabi dileğimiz sağlıcakla kucağımıza almak, bu kadar sıkıntı ve emekten sonra...
Fulyacım, bende heyecanın h si yok. Artık her gittiğimde bir pürüz duymaktan heyecan duygumu kaybettim. Tekmeliyor ya bol bol, o bana yeter diyorum. Görmesem de olur :) Ama tabi bu sefer hayırlı haberler bekliyorum. O kadar yedim, kimbilir kaç kilo aldım. Beni gören bebeği karnımda değil de popomda taşıyorum sanır:))
Okul saati yaklaştı kuzular..hafiften bana narş narşş...
aynur abla bunları çok beğendim ve bizim 6 aydan sonra yaza geliyo o yüzden 9 aylık aldım ama çokkk beğendik tembel prensesime yakışır
kızlar benim net sisteminde sıkıntı var bugün. bu forumu her zaman kullandığım sağlayıcıdan açamıyorum. inşallahhh yasak gelmemiştir bu siteye. şimdi de başka bi sağlayıcıdan yazıyom, ama bunda da bazı ara yüzler açmıyo. hatam olursa, karışıklık neyim kusuruma bakmayın
eveeettt biz 12+2 olduk teyzesi
valla bana çarşamba olsun cuma olmasa da olurdermişimmmmm
doktıora gitmekten başka bi şey istemiyom şu an. gideyim bebişimi göreyim sağlıklı haberlerini alayımmm
hoşbulduk şeker. ister istemez stres oluyo insan, fazladan saatlerimi çalıyolar benden
burda bi tabir vardır, öüstü kapalı yazayım: ÖNÜ DÖT ANLAMIŞ derler, aynen öle şeker bunların durumu
çok güzellerr canım yaa, özellikle çantaya bayıldım. ben de cinsiyeti öğrenince başlıcam alışverişe, sabırla bekliyom henüzzz...
hoşgeldin fitoşum, biz iyyiz sen nasılsınn
günaydın ablacım hoşgeldin.
valla ya 4 aydır bu sistemi kullanıyoz, önlerine yazılı hesaplı liste veriyorum. armut piş ağzıma düş yapçaklar alt tarafı ama...
benim de hatalarım oluyo tabiki ama bilmeden dikkatsizlikten. ben hata umursamamaktan, önemsememekten yapıldığında sinirleniyorum.
Okul saati yaklaştı kuzular..hafiften bana narş narşş...
4 haziranda yani ama sen daha yeni gittin sanki ama
zamanla daha çok yanıcakmış midemizya bugün benim midem çok yanıyooooo yaaaa
zamanla daha çok yanıcakmış midemiz
Selam kızlarrr oğluşumla biz geldikkk
Nasılsınız görüşmeylii??
iyi geliyo diye süt içtim daha fena oldu...
Selam kızlarrr oğluşumla biz geldikkk
Nasılsınız görüşmeylii??
yemekten sonra geçer belki druna söyle gaviscon verir herhalde
hoşgeldini didoşum ve paşasııı bizler iyiyiz siz nasılsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?