- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.081
oofffff sen nerden baksan 1 ay daha bekliycen almak içinnnn
kız ya düşmüşse pipisiiiiiii cumayıa tlatalımda ondan sonra tutamaz beni kimseee
açık renkte çok istemedim ben kir pası düşündüm ben pencereleri çok açıyorum en büyük derdim toz beyaz hiç görmedim ama krem kahve ikisinin olduğunu belki bulabilirsin ay öyle cart renkliler var ki anlatamam fitoş netten hiç baktın mı bilmem ....
oofffff sen nerden baksan 1 ay daha bekliycen almak içinnnn
kız ya düşmüşse pipisiiiiiii cumayıa tlatalımda ondan sonra tutamaz beni kimseee
çokta alma yada alırken boy boy al kuzum çok çabuk küçülüyorlarmış
anammmmmmm kız ben de gitcem ya bugün:18::18::18::18::18::18::18:Teyzeler biz aşıya gidiyosss:18::18:
kızlar bu arada bu ay zor geçmeyecek sanki bana cinsiyeti değiştirmek istemeyince gün saymıyorumbua arada kocişimde akşam evde olacak
:18::18:Teyzeler biz aşıya gidiyosss:18::18:
5 haftam var canım ayrıntılıya görünüp gidebilirim inşallah bakalım oda randevuluymuş ama diğer randevudan sonra dedi doktor
, söyledim demi doğum ücretini sordum hastaneyede ayrıntılının ücretini sormadım aklıma gelmedi aksi gibi
çokta alma yada alırken boy boy al kuzum çok çabuk küçülüyorlarmış
günaydın kızlar...
oohhhh akşam sen kocana kızçen babasına kavuşuyorrrrr
güle güle şekerrrr korkma yiğenlerin teker teker öper bide üstüne bebişin öper gçerrrr
aynı hastanedemi yaptırıcaksın ayrıntılıyı ??? szin oralarda çok pahalı olacağını sanmıyorum kuzu
evet özledik yawakşam eşim gelecek diye yemek yapıyordum kapı pencere açık diye aspiratörü açmamıştım buhar yaptı galiba önce tüm elektrik gitti şartel attı sonra gittim kurcaladım sadece mutfağın elektrikli cihazları çalışmıyo, hemen eşime söyledim yarın geliyom ya evde bile iş bekliyo beni nereyi bozdun diyo
ayrıntılı için büyük ihtimal kendi gittiğim hastanede yaptırırım bilmiyom ki pahalıdan öte bizim burda hiç fiyat farkı oynaması olmuyo sayılır her konuda hemde.................
ayyyyyy ben unuttum demeyi,dün akşam bizde bebiş misafir vardı, 40 gezmesine geldiler....
çok tatlıydı yaaaa.....sürekli dil çıkartıyo,hareket yapıyo
eşinle siz amma matraksınız heeeeneyse gelince elektrik işi eniştenin ellerinden öperr
bende bilmiyom nerede yaptırırım fiyat almak lazım bizim burda değişir fiyatlar
sizin orda ciddi fark vardır hemde ,kesin araştır fazladan para verene kadar kuzuna bişey alırsınbirde süresini sormayı unutma canım bizim burda fiyat değişmiyo ama süre değişiyo bir hastane iş yerindeki kıza 10-15 dk bakmış diğer arkadaşım başka hastaneye gidiyordu ona 45 dk her bişeyine bakmışlar ,
eşinle siz amma matraksınız heeeeneyse gelince elektrik işi eniştenin ellerinden öperr
bende bilmiyom nerede yaptırırım fiyat almak lazım bizim burda değişir fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?