Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

baktım cnm,görmem mi hiç,çok kötü renkler var,gerçi herkesin zevki faklı ama,hiç bana hitap etmiyo..

oofffff sen nerden baksan 1 ay daha bekliycen almak içinnnn

kız ya düşmüşse pipisiiiiiii cumayıa tlatalımda ondan sonra tutamaz beni kimseee

5 haftam var canım ayrıntılıya görünüp gidebilirim inşallah bakalım oda randevuluymuş ama diğer randevudan sonra dedi doktor
, söyledim demi doğum ücretini sordum hastaneyede ayrıntılının ücretini sormadım aklıma gelmedi aksi gibi

kızlar bu arada bu ay zor geçmeyecek sanki bana cinsiyeti değiştirmek istemeyince gün saymıyorum bua arada kocişimde akşam evde olacak

oohhhh akşam sen kocana kızçen babasına kavuşuyorrrrr

:18::18:Teyzeler biz aşıya gidiyosss:18::18:

güle güle şekerrrr korkma yiğenlerin teker teker öper bide üstüne bebişin öper gçerrrr

aynı hastanedemi yaptırıcaksın ayrıntılıyı ??? szin oralarda çok pahalı olacağını sanmıyorum kuzu

evet özledik yaw akşam eşim gelecek diye yemek yapıyordum kapı pencere açık diye aspiratörü açmamıştım buhar yaptı galiba önce tüm elektrik gitti şartel attı sonra gittim kurcaladım sadece mutfağın elektrikli cihazları çalışmıyo, hemen eşime söyledim yarın geliyom ya evde bile iş bekliyo beni nereyi bozdun diyo

ayrıntılı için büyük ihtimal kendi gittiğim hastanede yaptırırım bilmiyom ki pahalıdan öte bizim burda hiç fiyat farkı oynaması olmuyo sayılır her konuda hemde .................

ayyyyyy ben unuttum demeyi,dün akşam bizde bebiş misafir vardı, 40 gezmesine geldiler....
çok tatlıydı yaaaa.....sürekli dil çıkartıyo,hareket yapıyo

eşinle siz amma matraksınız heeee neyse gelince elektrik işi eniştenin ellerinden öperr

bende bilmiyom nerede yaptırırım fiyat almak lazım bizim burda değişir fiyatlar

eşinle siz amma matraksınız heeee neyse gelince elektrik işi eniştenin ellerinden öperr

sizin orda ciddi fark vardır hemde ,kesin araştır fazladan para verene kadar kuzuna bişey alırsın birde süresini sormayı unutma canım bizim burda fiyat değişmiyo ama süre değişiyo bir hastane iş yerindeki kıza 10-15 dk bakmış diğer arkadaşım başka hastaneye gidiyordu ona 45 dk her bişeyine bakmışlar ,

ayyy sorım vallaaaaa doğru dedinnn doya doya seyrederiz kuzumuzu

allahım ya 40 günlük bebek dil mi çıkarıyo şimdikiler çok fena ablamın görümcesinin torunu var yeni 6 aylık oldu 2 aydır karnını çekerek sürünüyo sıpa benim bildiğim 6 aylık çocuk oturması lazım bu fink atıyo

Şarkıya aşerilir mi kızlar iki şarkı var dinlemelere doyamıyorum. Biri kızımın şarkısı "onun adı narin anası da güzel" diğeri, altın hızma mülayim. Ama iş yerinde dinleyemiyorum deli oluyorum Kızımın şarkısı fıkır fıkır nasıl dönüyor roman havalarında zilli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…