Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

inş. senin ki benim ki gibi tembel olmazda çikolata yerini bulur yemek meyve 2 kutu çekmeceli sonuç sıfır bu arada farkındaysanız kızçemin arkasından bolca atıyom o tembel uyuyordur şimdi duymaz diye

Bu çekmeceli muhabbeti ne ben anlamadımm??

senin kız tembelliğinden annesine ne bulantı ne aşerme ne kasık ağrısı hiçbir şey vermemişş

Ben eli ayağı belli olduğu zaman kendime benzetmiştim sıpayıı ama renkli fotosunda kafa yapısı ve yanaklarının tombişliğini babasına benziyo ben ona benzettim biraz ama değişedebilir doğana kadar

valla canım benim doktor ne testi yaparsa yapsın hep aç çağırıyo. Ben de meeecbuurr uyuyom

günayydınnnn fulimmmm. Senin de az kalmış bacımm cumaya ne kaldı şurda. Bakalım senin oğluşun pipisi duruyo mu yerinde
inş. Senin ki benim ki gibi tembel olmazda çikolata yerini bulur yemek meyve 2 kutu çekmeceli sonuç sıfır Bu arada farkındaysanız kızçemin arkasından bolca atıyom o tembel uyuyordur şimdi duymaz diye
b,i duyarsa bi duyarsaaaa görürüsün sen, valla bi tembellik eder 40 hafta + 10 gün çıkmaz yerinden.

Bu çekmeceli muhabbeti ne ben anlamadımm??

senin kız tembelliğinden annesine ne bulantı ne aşerme ne kasık ağrısı hiçbir şey vermemişş

cnm irem dr. a gidecekti,bi tane çikolatayı ne zaman yesem diye düşünüp duruyodu... ben de dedim ki al bitane çekmeceli çikolata,hani varya ülkerin falan küçük kırmızı kutuda,tek tek paketli tablet çikolatalar onlardan.... dr. a gitmeden yarım saat önce başlarsın,muayeneye kadar yersin dedim o da 2 kutu yemiş onlardan ama tık yok tembel kız kılını kıpırdatmamış...

susss ssuusss sorma sabah sabah indirdim ben ballı lokmaları

Ben eli ayağı belli olduğu zaman kendime benzetmiştim sıpayıı ama renkli fotosunda kafa yapısı ve yanaklarının tombişliğini babasına benziyo ben ona benzettim biraz ama değişedebilir doğana kadar

doğunca değişiyolar ama az çok belli oluyo...

bizimki de içimdeki ses babasına benzicek diyo....

Biz dün akşam bebek görmeye gittik yaaa, hevesimiz kursağımızda kaldı.
Doğum yapan arkadaşın annesi bebeği gözstertmedi bize. Biz arkadaşa sorduk, kızına bakabilir miyiz diye. Arkadaş da tabi dedi. Iki hamiş arkadaş tam örtüsünü kaldırıyoduk, anneanne azarladı bizi.
Daha yeni doğdu, günah bakmayın diye. Arkadaş bizim kızdı ama bi şey farketmedi. Ben sadece yüzünün azcuk bi yerini gördüm, bebmbeyaz bi kızçeydi.
Kızın annesi buralı deil, belki onlarda adet böledir diye sesimizi çıkartmadık artık..

sorma sormaaa bu sabah neler yaptım kendime nelerrr hala gözüm yemekte

kız didoş koysana renkli resmini yaaa ilk renkli usgmiz olcak paşamızla şenlendir bizi

iiiwwwiiitttttttt az kaldıııııııııı cumayaaaaaa pipisi mi duruyo kukusumu olmuşşşş bakalım bizimkine ne olmuşşşşşşşşşş

kız iremmmmmmmm ben geç doğmuşum haaaaaa ona göre demek anamda senin gibi atıp tutmuş karnındayken ben

heh anladım anladımm o çikolatalarııı çok da severimmm :)) onnun kıza şerbetli tatlı filan lazımm hareket etmesi için

susss ssuusss sorma sabah sabah indirdim ben ballı lokmaları

oh ohhh afiyet olsunnn küçük paşayaaa

ben de park yatak düşünüyorum,nasıl bişey göstersene.... Fikirleri alalım...

kızçemin park yatağı var teyzoşlarıııı

Fitoş teyzesi bizim biraz renk biraz marka takıntımız vardı olmuşken 3-4 yaşa kadar kullanılıyo biraz iyi bişey alalım dedik ya kraft ya chicco ya pierre cardin alacaktım en son pierre cardinde karar kıldım 317 lira 12 taksit olarak bunu aldık

ay ne var sanki anlamadım heeee hevesiniz kursağınızda kalmış neyse onlarda öyle demekki

bizde ay başında alıyoruz seni anlattım eşime onunda aklına yattı
çok yoğunum kimselere cevap veremiyorum ama dayanamadım sana yazim dedimm
canım 30 30 ödüycem bebişim doğduğunda yarısı ödenmiş olacak kısmetse , ben borcu zaten sevmiyorum borçtan bunalmaya hiç gelemem , evlendiğimiz ilk zaman taksitleri ödüyorduk bir hafta sonra başlardım bu ay ne kadar masrafımız olacak diye önümü görmem lazım o yüzden birazda erken almamın nedeni ................

güle güle iyi günlerde uyut bebişini içinde irememim, hayırlı olsun yatağınız.
Tüm uykular güzel kızının olsun yatağında

Yaaaa ne olacakmış ki sanki yeni bebeğe bakıncaaa...... ARtık 40 ı çıkınca seversiniz bebişiii siz dee

işte benim paşammmm uyuyordu

bizde ay başında kenara para koyuyorduk onu koymayıp bu ay beşiği alacağız peşin alıcaz biz eşim kredi kartını kullandırtmıyor daha kendi yatak odası borcumuz bu ay bitcek paşamıza yatak alıcaz

aaaaaa çok saçma geldi banaaaaaa... ama tabi herkesin düşüncesi farklı,yapacak bişey yok,saygıdan başka....

iştah tavan yaptı demek haa... benim de cnm pek tatlı istemiyo diyodum,geçen canım gece gece bi tatlı çekti,o da cenazeden falan açıldı laf eşimle konuşurken,benim aklım o kısma çalıştı tabi.... anneme dedim yapmış göndermiş...

heh anladım anladımm o çikolatalarııı çok da severimmm :)) onnun kıza şerbetli tatlı filan lazımm hareket etmesi için

oh ohhh afiyet olsunnn küçük paşayaaa
ben de severdim de hamile olduğumdan beri onlardan istemiyo cnm... ben de bu var şimdi mesela çikolata yiyorum ama çikolatalar arasında ayrım yapıyorum...böle enteresan bişey...

hımmmmm ben çok beğendim,zevklerimiz benziyo hem kız hem erkek kullanabilir...

ben de bunun gibi krem renk açık renk alabilirim... beğendimmmmm... fiyatı da iyiymiş..

şişşştimmmmm
ni yedin kısss bakemmm bu düz kahvaltı şişliği deil belli

Yaaaa ne olacakmış ki sanki yeni bebeğe bakıncaaa...... ARtık 40 ı çıkınca seversiniz bebişiii siz dee

işte benim paşammmm uyuyordu

Eki Görüntüle 722642

ay ne bileyim, bu anneanne bizi kırkı çıkana kadar da eve sokmaz valla
maşallahh paşana didoşum. topiğin ilk renkli ultrason resmi de senden gelmiş oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…