- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.061
kızçemin park yatağı var teyzoşlarıııı
Fitoş teyzesi bizim biraz renk biraz marka takıntımız vardı olmuşken 3-4 yaşa kadar kullanılıyo biraz iyi bişey alalım dedik ya kraft ya chicco ya pierre cardin alacaktım en son pierre cardinde karar kıldım 317 lira 12 taksit olarak bunu aldık
Eki Görüntüle 722640
kız sen bi selam verdin gittin, ozamandan beri yemek mi yiyon yoksaşişşştimmmmm
Yaaaa ne olacakmış ki sanki yeni bebeğe bakıncaaa...... ARtık 40 ı çıkınca seversiniz bebişiii siz dee
işte benim paşammmm uyuyordu
Eki Görüntüle 722642
bu çekmeceli muhabbeti ne ben anlamadımm??
Senin kız tembelliğinden annesine ne bulantı ne aşerme ne kasık ağrısı hiçbir şey vermemişş
heh anladım anladımm o çikolatalarııı çok da severimmm :)) onnun kıza şerbetli tatlı filan lazımm hareket etmesi için
kız iremmmmmmmm ben geç doğmuşum haaaaaa ona göre demek anamda senin gibi atıp tutmuş karnındayken ben
kız sen bi selam verdin gittin, ozamandan beri yemek mi yiyon yoksa
oyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhh,ne kadar büyümüş yaaaaaaaaaaaa....
rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun.........
senin ki de ireminkinden kalır yanı yok heeeeeeee.....
Ama ama beni yimeee, ben yarın bebişimi görmeye gitcemmm
kızçemin park yatağı var teyzoşlarıııı
Fitoş teyzesi bizim biraz renk biraz marka takıntımız vardı olmuşken 3-4 yaşa kadar kullanılıyo biraz iyi bişey alalım dedik ya kraft ya chicco ya pierre cardin alacaktım en son pierre cardinde karar kıldım 317 lira 12 taksit olarak bunu aldık
Eki Görüntüle 722640
şişşştimmmmm
Yaaaa ne olacakmış ki sanki yeni bebeğe bakıncaaa...... ARtık 40 ı çıkınca seversiniz bebişiii siz dee
Eki Görüntüle 722642
bebek kalbi kan pompalamaya başladığı için burun kanamaları olabilir diye biliyorum ben gerçi 16 haftayı doldurdum bir haftadır bende de var ama kanamadan öte burnuma su aldığımda falan farkediyorum , diş eti hassasiyetinide farkedersin fırçaladığında kanıyacak fırçamı yumuşak seçmeme rağmen çok olmasada oda var, ama kanaman çoksa doktora yinede sor canım .....................
güle güle kullansın kızınnn güzelmiş beğendimmm yatağıı rengi de modeli de markası da fiyatı da güzelmiş
hımmmmm ben çok beğendim,zevklerimiz benziyo hem kız hem erkek kullanabilir...
Ben de bunun gibi krem renk açık renk alabilirim... Beğendimmmmm... Fiyatı da iyiymiş..
Eki Görüntüle 722642
teyzesi yer onu amaaaa..Teşeşkkürler teyzesiii daha da büyüdüü bu fotoğrafın üzerinden 1 ay geçti ben yorgundum ya o yüzden uyuyoduu ama en son gittiğimize hareketliydii aç olmama rağmenTembel değil benim oğluşumm anası da babası da tez canlı ikimizden bir tembel çıkarsa şaşırtıcı olur
sizlerden de bekliyoruzz renkli fotoğraff fitoş gidecekk ondan önce gidecek olan var mı bilmiyorum amaaa görelim bakalım paşamızın arkdaşlarınıı ...
Ben gidiyorum kızlar azcık ders çalışayım (aklım midemde ama) yine gelirimm görüşürüzzz
sağolun kızlar fitoş dediğin gibi hem her cinsiyete gitsin istiyordum birde kırmızıyı severim açıkçası olsa siyah kırmızı alırdım ama gri daha iyi oldu daha açık durdu , birde tek renk sevmiyorum tek renkler cart geliyo bana mor kırmızı mavi pembe bana göre değil , eski ev arkadaşımın kaynı bebek mağazası vardı ona sordum almışken bilindik bişey al en iyisi chicco dur dedi bende burda krafta bakmıştım pierre cardin içinde iyi duymuştum bunda karar kıldım , daha uygunada var 100-600 arası değişiyo deyim ama bir sitede mesela kurulumuna baktım çok dandik malzemeli olanları var olmuşken iyi olsun dedim ......
açık renkte çok istemedim ben kir pası düşündüm ben pencereleri çok açıyorum en büyük derdim toz beyaz hiç görmedim ama krem kahve ikisinin olduğunu belki bulabilirsin ay öyle cart renkliler var ki anlatamam fitoş netten hiç baktın mı bilmem ....aynen ben de senin gibi düşünüyorum..mavi pembe gibi klasik renkleri sevmiyorum kıyafette dahil,tabi alıcam hoşuma gidince ama dolabı baştan aşağı mavi yapmam mesela...
ben daha çok beyaz,krem,arada sütlü kahve karışımlı şeyleri daha çok seviyorum,ama kırmızı her daim 1 numara...
benim evimde krem kahve beyaz sadece bu renkler var,bebişimin beşiği de evle uyumlu olsun istiyorum o yüzden açık renkten yanayım ama bulursam..
ben bu bebek şeylerine deliriyorum alışveriş yapmak içinnnnzor tutuyorum kendimi zorrrrrrr
ben bu bebek şeylerine deliriyorum alışveriş yapmak içinnnnzor tutuyorum kendimi zorrrrrrr
ya ben anca netten bakıyorum bir an önce temmuz gelsede anama gitsem yaw :106::106::106:
tutma canım al artık sorun olmazzz cinsiyet belli nasılsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?