Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Güle güle kullansın kızınnn güzelmiş beğendimmm yatağıı rengi de modeli de markası da fiyatı da güzelmiş

şişşştimmmmm
kız sen bi selam verdin gittin, ozamandan beri yemek mi yiyon yoksa

Yaaaa ne olacakmış ki sanki yeni bebeğe bakıncaaa...... ARtık 40 ı çıkınca seversiniz bebişiii siz dee

işte benim paşammmm uyuyordu

Eki Görüntüle 722642

oyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhh,ne kadar büyümüş yaaaaaaaaaaaa....

rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun.........

senin ki de ireminkinden kalır yanı yok heeeeeeee.....

bu çekmeceli muhabbeti ne ben anlamadımm??

Senin kız tembelliğinden annesine ne bulantı ne aşerme ne kasık ağrısı hiçbir şey vermemişş
heh anladım anladımm o çikolatalarııı çok da severimmm :)) onnun kıza şerbetli tatlı filan lazımm hareket etmesi için

anlatmış çekmeceliyi fitoş , benim korkum içerde çekmeceli enerjisi toplayıp doğunca harcamasa zilli şerbetli tatlı değilde hamile kalalı içmiyorum ama oww çok sert bir kahve içsem olacak galiba

kız iremmmmmmmm ben geç doğmuşum haaaaaa ona göre demek anamda senin gibi atıp tutmuş karnındayken ben

bizde kız erken doğar derler 38 den sonra bekle diyo hatta geçen arkadaş ama bilmiyom bu tembellikle nolur

Reçelim datlım kıymatlım sağolasın daha güzelleri sizin sıpalarınızın olsun inşallah

Teşeşkkürler teyzesiii daha da büyüdüü bu fotoğrafın üzerinden 1 ay geçti ben yorgundum ya o yüzden uyuyoduu ama en son gittiğimize hareketliydii aç olmama rağmen Tembel değil benim oğluşumm anası da babası da tez canlı ikimizden bir tembel çıkarsa şaşırtıcı olur

Ama ama beni yimeee, ben yarın bebişimi görmeye gitcemmm

ımmm napıyımmmmm çok dadlısınn yawrummmmmm yidimmm vallaaaaaa

çok güzelmiş anası sağlıcaklaaa büyüsün içinde güzel güzel rüyalar görsünnnnn meleğimizzzzzzz

şişşştimmmmm

ne yedin kııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Yaaaa ne olacakmış ki sanki yeni bebeğe bakıncaaa...... ARtık 40 ı çıkınca seversiniz bebişiii siz dee

işte benim paşammmm uyuyordu

Eki Görüntüle 722642

anammmmmmm kurban olurum ben o paşayaaaaaaaaaaa totosunu yediğiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm topikimizinnn abisiiiiiiii

saol canım teşekkür ederim

sizlerden de bekliyoruzz renkli fotoğraff fitoş gidecekk ondan önce gidecek olan var mı bilmiyorum amaaa görelim bakalım paşamızın arkdaşlarınıı ...

Ben gidiyorum kızlar azcık ders çalışayım (aklım midemde ama ) yine gelirimm görüşürüzzz

kızlar dün arkadaşa davetliydik..arkadaşın bağına gittik...ohhh bahçesinden bir sürü şey topladım hepisi organik...sabah canım çekti o kadar yemişim ki şimdi nefes almakta zorlanıyorum...

Son düzenleme:
güle güle kullansın kızınnn güzelmiş beğendimmm yatağıı rengi de modeli de markası da fiyatı da güzelmiş

hımmmmm ben çok beğendim,zevklerimiz benziyo hem kız hem erkek kullanabilir...

Ben de bunun gibi krem renk açık renk alabilirim... Beğendimmmmm... Fiyatı da iyiymiş..

sağolun kızlar fitoş dediğin gibi hem her cinsiyete gitsin istiyordum birde kırmızıyı severim açıkçası olsa siyah kırmızı alırdım ama gri daha iyi oldu daha açık durdu , birde tek renk sevmiyorum tek renkler cart geliyo bana mor kırmızı mavi pembe bana göre değil , eski ev arkadaşımın kaynı bebek mağazası vardı ona sordum almışken bilindik bişey al en iyisi chicco dur dedi bende burda krafta bakmıştım pierre cardin içinde iyi duymuştum bunda karar kıldım , daha uygunada var 100-600 arası değişiyo deyim ama bir sitede mesela kurulumuna baktım çok dandik malzemeli olanları var olmuşken iyi olsun dedim ......

teyzesi yer onu amaaaa..

evet tam 1 hafta sonra biz gidiyoruzzzzz....

hadi bakalım ders çalış annesi... öpüyoruz siziiiii

aynen ben de senin gibi düşünüyorum..mavi pembe gibi klasik renkleri sevmiyorum kıyafette dahil,tabi alıcam hoşuma gidince ama dolabı baştan aşağı mavi yapmam mesela...
ben daha çok beyaz,krem,arada sütlü kahve karışımlı şeyleri daha çok seviyorum,ama kırmızı her daim 1 numara...

benim evimde krem kahve beyaz sadece bu renkler var,bebişimin beşiği de evle uyumlu olsun istiyorum o yüzden açık renkten yanayım ama bulursam..

açık renkte çok istemedim ben kir pası düşündüm ben pencereleri çok açıyorum en büyük derdim toz beyaz hiç görmedim ama krem kahve ikisinin olduğunu belki bulabilirsin ay öyle cart renkliler var ki anlatamam fitoş netten hiç baktın mı bilmem ....

kızlar bu arada bu ay zor geçmeyecek sanki bana cinsiyeti değiştirmek istemeyince gün saymıyorum bua arada kocişimde akşam evde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…