Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Bu arada gece tuvalete kalktım ki ne göreyim göbeğimin ortasında derin bi çukurluk, karnım da kasılmış. O kadar kokrtum ki üztüne yattım diye. Bekledim bekledim hareket de etmedi. Neysekki sabah her zamanki saatinde başladı göbeği hoplatmaya. Ben hep yarı yüzüstü yatıyorum bilmeden ne yapacağım bilmem.

kızlar benim dün akşamdan beri ve özellikle sabahın 6 sından beri sürekli midem boş gibi açlık hissediyorum birde midem büzüşüyo gibi oluyo nie böyle oldum ki sanki günlerdir acım şizede böyle oldumu???

iremcikkk bozdun elektrikleri haa Canım bir de binanın sigortasından baksaydın ordan da atmış oolabilir geçen gün aynı şey bizim başımızza geldi de ordan biliyorum :)

hoşgeldin Aynur abla ve oynak kızııı :) Senin kız yemekle filan uğraşmadığı için tüm vaktini oynayarak geçiriyor galibaa maşallah o sıpayaa enerjisi yerindee

Bu soruyu sormana bile gerek yok canımm 1. sıradaki obur benim paşa 2. sıradaki obur da senin paşaa yiyor yiyor doymuyorlarr Sen yiyebildiğin kadar ye doyur bebişinii

abla tm sana yazıyodum yemeğe gittim ben hamile destek minderi aldım karnım için
bundan belki işine yarar

bende öyle yatıyorum yanlara yatamıyorum uyuşuyo elim kolum hatta geçen sabah elim şişmişti artık üzerine ne kadar yattıysam bilmiyorum,yarım yan yarım yüzüstü bişey olmaz heralde yastıkla desteklersek.

fulya maşallah 16 hafta olmuş cinsiyeti belli oldumu ? bu arada senin o yaşadığını ben ilk aylarda çok yaşadım sürekli yemektende 10 kg aldım ozamanlar azar azar atıştır öyle hissettiğinde önemli bişey olduğunu sanmıyorum yediklerini bebişle paylaşıyosun artık çabuk acıkman normal.

canım geçen ay yemeyiyor gibi hissediyordum ara öğün canım istemiyordu biliyon ama tartıya çıkınca anladım meğer yiyomuşum hemde nasıl , kabızlık derdin var mı bilmiyom ama ben öğleden sonra bir muz yiyorum tok tutuyor hemde akşam yemeğe kadar idare ediyo beni açlık hissettirmior o kadar ama mesela elma yiyince eziliyom resmen bazı yiyecekler acıktırıyo insanı ....

muz kabızlık yapar çok yersen haberin olsun canım ..

iremcikkk bozdun elektrikleri haa Canım bir de binanın sigortasından baksaydın ordan da atmış oolabilir geçen gün aynı şey bizim başımızza geldi de ordan biliyorum :)
yok tatlım ana şarteli kaldırdım , sonra teker teker diğerlerini kaldırdım ne zaman mutfağın elektrikli aletlerinin düğmesini kaldırsam attı ana düğme , büyük ihtimal fırından oldu neyse gelince halleder herifim

anammmmmmm kız ben de gitcem ya bugün:18::18::18::18::18:

beraber cısssssss olcaz...:18::18:
yok kız o kadar acımıyo...ama şunu farkettim..uzun zaman olmuş aşı olmayalı totodan çok yiyorumda koldan epey olmuş yemeyeli...vurunca sızladı sadece birde 15 dakika uyuştu...2 gün su sürme dedi...fazla da yorma kolunu dedi kızarır ve şişer dedi..
güle güle şekerrrr korkma yiğenlerin teker teker öper bide üstüne bebişin öper gçerrrr

ay vuruldum geldim kuzu darısı sizin başınıza...ama iğne vurulduktan sonra karnım acayip sertleşti...ebe dedi ki kuzun dönüyo karnının içinde...15 dakika yattım...sıpayı ilk defa bu kadar net hissettim...Bu arada o yeğenlerin totolarını yerim ben...

didoşummmm şimdi yemekten kalktım yani yemek derkende semiz almıştım pazardan burda ablaya yaptırdım salatasını (hani bulunabilcek bişey die yazıyorum kızlar yanlış anlaşılmasın) oturdum 1 tabak semizi ekmekle yedim sofradan kalktım 5 dk geçti karnım gurulduyo bide canım habire tatlı şeyler istiyo makarna pilav hiç çekmiyo canım yiyemiyorum anca bulgur pilavını yiyom zorla yarasın die

valla olduk 16 bitiyo bile drumuz %80 erkek demişti ama cuma belli olucak erkek mi kızmı

kuzu şükür kabızlık derdim yok muzu çok yedim şimdi içim almıyo ben iştahsızdım uzun süredir yiyodum ama iki lokmada tıkanıp bulanıyodu içim bişi almıyodu acaba diyorum bu bulantı geçiyoda iştah açılmasımı oluyo açım yaaaaa
Avatarımı değiştirdimm benim sıpa babasına benzerse bunun gibi bir şey olurr

allaaammm yerim o yanaklarıııııı

bende kendimi iştahsız hissediyordum ama tartı öyle demedi tatlım içerdeki canavarlardan galiba

Bazen bebeğinizde 2-4 sn de bir olan karnınızı sarsıcı ritmik hıçkırıklar olur. Rahimde alacak hava olmadığı için, hıçkıran bebek aynı hava alıp veren çocuk gibi sadece kas reaksiyonları gösterir. Bu hıçkırıklar genellikle yarım saat içinde biter. Cinsel ilişki sırasında artık daha yaratıcı olmak ve değişik pozisyonlar denemek zorunda kalabilirsiniz.Bu neydi ki unutmuşuz bayadır

ahahahahahahahahahahahahah biz unutmadık unutturmuyoruz daaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…