Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhabaa deniz arada uğra unutma bizlerii kızçeni de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahh topikte bir kızımız daha oldu :)

Fulicimm yarın ayrıntılıdan sonra uğra haber ver bize kerim eren den :)

didoşumm kusura bakma güzelim sabah evraklarım yoğunlaştı birden bende çıkmak zorunda kaldım

önemli değil canımmm bende arada uğruyorum bakıyrorum artıkk...

kızlar günaydınn kaç gecedir rüyamda berbeğimin cinsiyetini görüyorum çok mu düşünüyorum b,ilemedim aslında aklımda yok ama bi dahaki gidişime öğrencem heralde diye heyecan yaptım sanırım
önceden hep b kız görmüştüm dün gece ultrasona girdim rüyamda ve belirgin bi şekilde pipi gördüm orda ddd hayır olsun bakalım ayınm 27 sinde gitcem doktora. 15. haftamda olcam öğrenirim herealde. alttaki yazıyıa bakarsam artık ultrasında görünrbilirmiş tabi bebişim izin verirse

günaydın annişler ben şişmeye başladım sanırım ayaklarım filan

Günaydınnn fatmikkk benim ayağım bir anda pat diye şişmişti o günden beri de inmedi seninde başlar artık şişlikleirn

günaydınn rüyanda erkek görmüşsün hayırlısı bakalım az kaldı randevuna inşallah oğluşun ya da kızın gösterir kendini

inşallah canım. şu ana kadar hep kız görüyodum dün gece ilk defa erkek gördüm hayırlısı bakalım. sadece heyecanla öğrenmeyi bekliyorum.. inşallah gösterir bakalım

inşallah canım. şu ana kadar hep kız görüyodum dün gece ilk defa erkek gördüm hayırlısı bakalım. sadece heyecanla öğrenmeyi bekliyorum.. inşallah gösterir bakalım

rüyada görülen genelde doğru çıkıyor ama sen şimdi ikisini de görmüşsün hangisi olacak bilemedim yani :)))

Off ya üzülüyorum bu topiğin halini gördükçe Eskiden ne güzeldi. Kış gelince yine toplanır sanırım :) şİŞLİKTEN BAHSETMİŞSİNİZ KIZLAR, aLLAHA şükür benim şişliğim yok ama akşamları midem çok yanıyor ve gece uykum çok bölünüyor. Gerçi uyku bölünmesi doğumdan sonraya hazırlık için. Bebekler malum sık sık uyanacak. Pat diye öyl bir ortama düşsek strese girerdik, böyle üç dört ay hazırlıyor bizi vücudumuz. Benim karnım inanılmaz büyüdü kızlar. Yemediğim ve kilo bile verdiğim halde karnım dokuz aylık gibi. Maşallah kızm da çok hareketli, ister istemez rahatsızlık veriyor artık. Eğer bu kız doğduğunda da geceleri böyle uyanık ve hareketli olursa vay halime...Pazartesi kontrolümüz var, eğer bu kadar tepişmeye ve davul gibi karına rağmen bit kadar bebek varsa içinde yuh diyeceğim kendime artık Neyse sayfa az kalabalık görünsün diye uzattım :) Özledim sizi yaa. Fuli inşallah akşama yazar. Hadi öptüm sizi kızlarrr ve bebişcikler...

rüyada görülen genelde doğru çıkıyor ama sen şimdi ikisini de görmüşsün hangisi olacak bilemedim yani :)))

ben hep erkek gördüm ama kız çıktı canım..

şimdi ben ikisini de gördüm yokda iki tane var da doktor mu göremedi DDD dört beş klere kız gördüm bi kere erkek gördüm bakalım ne çıkacak. 10 gün sonra öğrenirim inşallah. kuzumun cinnsiyetini öğreneyim de kızım ya da oğluşum diye seveyim artıkk.. hareketlerini de hissetmek istiyorum. 2. hamilelikte daha kolay hissedilir diyolar da bakalım o kolaylık bende ne zaman başlıcak. hamile olduğumun farkında değilim daha

slm kızlar napıyonuz dicem ama kimse yok ( benim günlerim berbat geçiyor artık geceleri uykum yok ellerim ayaklarım şiş mide yanmasıda cabası hiçbiyere sığamıyorum bu sıcaklar beni mahfetti eziyet gibi gelmeye başladı gün sayıyorum artık biran önce geçse şu 2 ay diye,perişanım perişaaannnn (

Eee artık zor dönemece girdik :))) Ama sonu güzel olacak inşallah, bir yavrucuğun olacak yanında :))) Valla artık yürümek bir kenara dursun nefes almak zor geliyor bana. Kendime diyorum ya 96 kilo ile hamile kaldığımın üzerine daha da kilo alaydım ne yyapardım. Allahtan aylardır 92-93 teyim. Çok şükür. Dikkat edin aman ha, son iki ay çok kilo alınıyor kızlar. Bu sıcaklarda yerimizden kalkamayız yoksa...

haklısın valla bende 92 kilo oldum 100 le gitcem heralde birde hamileliktenmidir nedir çok terliyorum durduk yere su gibi oluyorum geceleri yapış yapışım fena sıcaklara denk geldik uyku falan yok yani sabah ezanında anca uyursam uyuyorum artık bitik düşüyorum heralde :)) nefes darlığı bende de çok var özellikle sırt üstü yattığımda çok zorlanıyorum sol tarafa yatıyorum sol tarafım uyuşuyo sağa yatıyorum içim rahat etmiyo aynı şekilde sırt üstündede öyle kan akışı yavaşlıyomuş falan valla tam bir kabus bildiğin gibi değil bazen diyorum acaba bi benmi böyle geçiyorum yoksa tüm hamileler böylemi ama şundan eminim ikinciyi yapcağım zaman kesinlikle son 3 ayı kışa denk getircem en azından terden yırtarız :))

günaydın annişler nasılsınız dün giremedim ayrıntılımız vardı bütün gün hastanedeydik ooffff offff sormayın benim oğlan bi uyudu uyandıramadılar bi türlü 3 kere girdik ayrıntılıya banamısın demedi sıpam şükür ölçümleri herşeyi normal ama totosunu döndüğü için yüzünü net göremedik doktor iki haftasonra bi daha gelinde yüzünü görelim şu paşanın dedi yani 3 boyutlu göremedik yoksa doktorumuz kontrol etti yüzü gözü düzgün dedi herbişeyleri düzgün şükürler olsun 13 sn bi videomuz var ama yüzümüz azbucuk belli yükleyebilirsem yükliycem teyzeleri size

dün 23+0 dık 600 grm 31 cm paşamız

şimdi denedim ama video yüklenmiyo

herkeslere günaydınn.. tabi kimseler yok ama olsun. öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızııı

Günaydınn sana da ve kuzucuna daaa ( bu arada rüyama girdi senin bebişin cinsiyetii erkek olacakmış öğrenmişsin )

Güaydın fulii ve uykucu sıpasıııı yorulmuştur yavrun da ondan uyanamamıştır annesiii Ölçümlerinin güzel çıkmasına sevindim maşallah Ayrıca boylu olacak senin kuzu demedi deme 2 hafta sonra bir daha göreceksin ne güzell inşallah yüzünü gösterir size annesii

didoşumm sağolasın canım benimmm videoda görmen lazım bildiğin uyuyo sıpam ya bende size videodan bi resim çektimmm onu yükliyimmmm

allahımm nasıl güzel bir duygu bu dünden beri bakıp bakıp ağlıyorum...
Rabbim nerede isteyen varsa sesini duysun aratmadan bekletmeden nasip etsin..
biz hamilelerede sağlıcakla yawrularına kavuşmayı nasip etsin inşallah....

ben de yine dün gece erkek gördüm. demek senin de rüyana girdim e hadi bakalım ne olacak daha çok merak etmeye başladım. daha erken gitsem öğrenirmiyim acaba DDDDD

maşallah canımm yaa annelik nasıl bir duygudur böylee dimiii insan yaşamayınca anlamıyorr.. uykucu kerim eren i de gördükk ouyy yesin teyzeleri onun totosunuu

ben de yine dün gece erkek gördüm. demek senin de rüyana girdim e hadi bakalım ne olacak daha çok merak etmeye başladım. daha erken gitsem öğrenirmiyim acaba DDDDD

benim 12-13 haftada tahminde bulunmuştu 16. haftamda da kesinleşmişti erkek olduğu bu merak adamı öldürür :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…