- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.601
Merhaba kızlar ...
Sürekli gözüm üzerinizdeydi ama pek yazmıyordumMaşallah hepinizin bebişleri ne kadar da büyümüş sübhanallah
Rabbim hayırla sağlıkla bizlere bağışlasın onları ve olmayanlarada nasip etsin inş.
Allah'ın izniyle inş. bir kızım olacakprensesimi kübroş tahmin etmişti
Sudemerve canm çok geçmiş olsun bu arada
Allah'a emanet olun
Annişlerrr biz çok heyecanlıyızzz yarın bu saatlerde ayrıntılımız var))
didoşum yediğim dokunmadı zira yiemiyorum taş gibi hep midem ;(
aynur abla çok geçmiş olsun Rabbim korusun sizi
denizcim hayırlı olsun kızçenn sizde kocaman oldunuz maşşallahhhh
didoşumm kusura bakma güzelim sabah evraklarım yoğunlaştı birden bende çıkmak zorunda kaldım
günaydın annişler ben şişmeye başladım sanırım ayaklarım filan
kızlar günaydınn kaç gecedir rüyamda berbeğimin cinsiyetini görüyorum çok mu düşünüyorum b,ilemedim aslında aklımda yok ama bi dahaki gidişime öğrencem heralde diye heyecan yaptım sanırım
önceden hep b kız görmüştüm dün gece ultrasona girdim rüyamda ve belirgin bi şekilde pipi gördüm ordaddd hayır olsun bakalım ayınm 27 sinde gitcem doktora. 15. haftamda olcam öğrenirim herealde. alttaki yazıyıa bakarsam artık ultrasında görünrbilirmiş tabi bebişim izin verirse
Günaydınnn fatmikkk benim ayağım bir anda pat diye şişmişti o günden beri de inmedi seninde başlar artık şişlikleirn
günaydınn rüyanda erkek görmüşsün hayırlısı bakalım az kaldı randevuna inşallah oğluşun ya da kızın gösterir kendini
inşallah canım. şu ana kadar hep kız görüyodum dün gece ilk defa erkek gördüm hayırlısı bakalım. sadece heyecanla öğrenmeyi bekliyorum.. inşallah gösterir bakalım
inşallah canım. şu ana kadar hep kız görüyodum dün gece ilk defa erkek gördüm hayırlısı bakalım. sadece heyecanla öğrenmeyi bekliyorum.. inşallah gösterir bakalım
rüyada görülen genelde doğru çıkıyor ama sen şimdi ikisini de görmüşsün hangisi olacak bilemedim yani :)))
ben hep erkek gördüm ama kız çıktı canım..
slm kızlar napıyonuz dicem ama kimse yok( benim günlerim berbat geçiyor artık geceleri uykum yok ellerim ayaklarım şiş mide yanmasıda cabası hiçbiyere sığamıyorum bu sıcaklar beni mahfetti eziyet gibi gelmeye başladı gün sayıyorum artık biran önce geçse şu 2 ay diye,perişanım perişaaannnn (
Eee artık zor dönemece girdik :))) Ama sonu güzel olacak inşallah, bir yavrucuğun olacak yanında :))) Valla artık yürümek bir kenara dursun nefes almak zor geliyor bana. Kendime diyorum ya 96 kilo ile hamile kaldığımın üzerine daha da kilo alaydım ne yyapardım. Allahtan aylardır 92-93 teyim. Çok şükür. Dikkat edin aman ha, son iki ay çok kilo alınıyor kızlar. Bu sıcaklarda yerimizden kalkamayız yoksa...
herkeslere günaydınn.. tabi kimseler yok ama olsun. öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızııı
günaydın annişler nasılsınız dün giremedim ayrıntılımız vardı bütün gün hastanedeydik ooffff offff sormayın benim oğlan bi uyudu uyandıramadılar bi türlü3 kere girdik ayrıntılıya banamısın demedi sıpam şükür ölçümleri herşeyi normal ama totosunu döndüğü için yüzünü net göremedik doktor iki haftasonra bi daha gelinde yüzünü görelim şu paşanın dedi yani 3 boyutlu göremedik yoksa doktorumuz kontrol etti yüzü gözü düzgün dedi herbişeyleri düzgün şükürler olsun 13 sn bi videomuz var ama yüzümüz azbucuk belli yükleyebilirsem yükliycem teyzeleri size
dün 23+0 dık 600 grm 31 cm paşamız
şimdi denedim ama video yüklenmiyo
Günaydınn sana da ve kuzucuna daaa ( bu arada rüyama girdi senin bebişin cinsiyetii erkek olacakmış öğrenmişsin )
Güaydın fulii ve uykucu sıpasıııı yorulmuştur yavrun da ondan uyanamamıştır annesiiiÖlçümlerinin güzel çıkmasına sevindim maşallah Ayrıca boylu olacak senin kuzu demedi deme 2 hafta sonra bir daha göreceksin ne güzell inşallah yüzünü gösterir size annesii
Günaydınn sana da ve kuzucuna daaa ( bu arada rüyama girdi senin bebişin cinsiyetii erkek olacakmış öğrenmişsin )
Güaydın fulii ve uykucu sıpasıııı yorulmuştur yavrun da ondan uyanamamıştır annesiiiÖlçümlerinin güzel çıkmasına sevindim maşallah Ayrıca boylu olacak senin kuzu demedi deme 2 hafta sonra bir daha göreceksin ne güzell inşallah yüzünü gösterir size annesii
Eki Görüntüle 758600
allahımm nasıl güzel bir duygu bu dünden beri bakıp bakıp ağlıyorum...
Rabbim nerede isteyen varsa sesini duysun aratmadan bekletmeden nasip etsin..
biz hamilelerede sağlıcakla yawrularına kavuşmayı nasip etsin inşallah....
ben de yine dün gece erkek gördüm. demek senin de rüyana girdim e hadi bakalım ne olacak daha çok merak etmeye başladım. daha erken gitsem öğrenirmiyim acabaDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?