Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Didoş KPSS açıklanmış naptın kuzu...

günaydın serappp nasılsın kuzunla birlikte????

Kızlar kpss de beklediğimden yüksek puan geldi ama tabi ama geçen seneye göre düşük puanım tamamen alıma bağlı çok alırlarsa giderim az alım yaparlarsa gidemem ... pek mi politik bir cevap olduuu bilemedim şimdi

günaydın annişler nasılsınız????

bizim c.tesi şeker yüklememiz ve kontrolumuz vardı nedense cuma gecesinden stres sardı beni kabuslar gördüm hep c.tesi sabah gittim ddra şekerimizi yüklettik 2 saat sonra aldık sonuçları tabi ben anlamıyorum değerden içim içimi yiyo falan doktoruma muayne olucaz ameliyata girdi bekle Allah bekle gelmez ben iice strese girdim neyse dr geldi tahlillere baktı iyi bi sıkıntı yol tansiyonuna bi bakalım dedi benim tansiyon stresten fırlamış 18/10 olmuş bune böyle dedi hemen tansiyon ilacına başlıycaz dedi dedim ben çok stres yaptım ondan oldu sanırım normalde takip ediyorum tansiyonum hep 12/6 ile 11/5 arası hayı alıcaksın bu ilacı dedi dedim ben çarşamba günü ayrıntılı için yeniden gelicem ogüne kadar tansiyonunu sabah akşam ölç bana bildir dedi bende tamam dedim geçtik kontrolümüze c.tesi günü 24+3 tük paşamız 810 grm 33 cm olmuştu gayet iyi herhangi bir sıkıntı yok ben senin tansiyonuna takıldım çarşamba mutlaka gel dedi tamam dedim bende. sonra dün yine gittik ayrıntılıya totosu dönük değildi bu sefer kıpır kıpırdı net görüntü alamadık ama çok şükür iyi bebeğimiz kendi doktoruma da tansiyonumu bildirdim içi rahatladı tabi benimde bir daha asla kendini bu kadar strese sokma dedi ama dünkü ayrıntılıda doktor bize ne kgsi ne boyu için hiçbişi demedi zaten üstün körü 2 dk ka baktı geçti

bizden bu kadar kıızçeler sizler nasılsınız yiğenlerim nasıl

birde biz artık akşamları oğluşu göbüşümden seyretmelere doyamıyoruz kıpır kıpır ya yatıyorum sırt üstü o oynaştıkça göbüşüm çekil değiştiriyo ALLLAAAAHIMMMMMMMMMMMMMMM nasıl güzel bir duygu

günaydın canım nasıl olalım artık her gün bir tarfaımız ağırır oldu...hamilemiyiz nedir anlamadım ki

üzülme kuzu beklediğinden yüksek geldiyse vardır bunda da bir hayır...ben asla kadro alamam bu puanla dediğim sene kadro aldım...çok tuhaf ama rabbim ne zaman ol diyorsa o zaman oluveriyo...sen nasılsın minnakın nasıl... gerçi pek minnaklıkları kalmadı artık..

seroooo napıyon kıs.. daha sık uğrayın ya buraya

geliyoz da siz olmuyonuz

kız hamilelerin nöbet şeyleri değişti senin haberin yok mu? artık bir bayan hamile olduğunu raporla ispatladığı andan itibaren nöbetten muaf oluyo...kullansana onu..neden hem sana hem kuzuna eziyet çektiriyon..

bidee ben bu arada boş durmadım oğluşumun magnetlerini bitirdim darısı kapı süsüne inşallahhh el emeğim göznurum annişlerrrr

GÜNAYDIN CANIMCIM NEDEN BU KADAR STRES YAPTIN SAKİN OLSANA BEBİŞE ZARAR VERECEKSİN ŞEKERİN NASIL ÇIKTI PEKİ NORMAL Mİİ

BU ARADA SENİN OĞLAN TOSUN OLACAK HABERİN OLSUN BİZ CUMARTESİ GİTTİK 26+5TE 945 GRAMDI MAŞALLAH EREN TOSUNA

günaydın mavişim bebeğimmmm bilmiyorum neden bu kadar stres yaptım ama çok kötüydüm yüzüm kreç gibiydi şükür geçti şekerimiz çıkmadı 150 miş doktorun sınırı bizim şeker 138 çıktı 150 yi geçmediği sürece ben herhangi bişey yapmıyorum dedi o andan itibaren normale dönemye başladım ama ben bu cümleyi duyana kadar öldüm öldüm dirildim

sorma benim oğlan gerçekten tosun olcak galiba sömürüyo bende ne varsa 24 haftayı devirdik ben daha 5 kg deyim doktor diyo sende ne varsa silip süpürüyo dedim sorun varmı peki gelişiminde maşşallah bi sorun yok dio

Rabbim yawrularımızı sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin....

kızlarr günaydınn nasılsınız bakalımm ben hala nefes darlığı çekişyorum anlamadım gitti bu işi doktopra yarın bi daha sorayım bakalım..
fulyacım bebişinin iyi olmasına sevindim ama bi daha bu kadar stress yapıp eren imizi üzme lütfen ve ayrıca magnetlerine bayıldım minik paşanın.. ben de yarın cinnsiyetini öğrencem inşaallahh..

ohh çok şükür sorun çıkmamasına sevindimm

bu arada maşallah çok kilo almamışsın çok iyi gidiyorsunn

magnetlerini çok beğendim afferim benim yetenekli kuzumaaa

Benim uyku düzeni bebişten değil biraz kocamdan kaynaklanıyo bi de dün kahve içtim akşam uyu uyuyabilirsen sonra dedik sahuru yapalım öyle yatalım . sabaha kadar uyku bölünmeden uyuduğum için de sabah geri uyku tutmadı tabi bunları size yazdıktan sonra gittim bi posta uyudum

günaydın didoşumm ve iremimm

didoşcuğum beklediğinden yüksek puan almana sevindim hakkında hayırlısı olsunnn

Sağol canım benim :)

Fulicimm hoşgeldinnn sonuçlarının güzel çıkmasına sevindimm hem şeker hem ayrıntılı hem Eren in kilosu boyu maşalllah. Bu gidişle sen kilo biile verirsin :)) O göbek hareketleri de süper oluyorr gerçekten izleyip izleyip gülüyorum bende :)
MAgnetler de güzel olmuş
Gülücükten benim de haberim yok hiç online görmedim inşallah bir sıkıntısı yoktur..

Her gün ağırlaşır olduk yaa biz de artık evin içinde bile nefes darlığı çekiyorum. Bir de en kötüsü gece horlamaları başladıı (hiç yapmadığım şey) sanırım nefes darlığından oluyor. ÖYle işte oğluşumuzun doğmasını bekliyoruz sabırsızlıkla :)
Atamalar konusunda da inan çok rahatladım yaa ben pektakmıyordum ama eşim çok stres yapmıştı dün puanı görünce çok şükür keyfimiz yerine geldi biz sevinince oğluşum da karnımda bir sevindi bir oynadı çok güzeldi :)

bambum nasılsın canımmmm senin bebişte epey büyüdüde cinsiyet öğreniceksin yarın maşşallahh maşşallahhhhhh

valla ben neden böyle yaptım bilmiyorum ama şekeri çok büyüttüm gözümde geçti gitti şükür banada ders oldu üzmem bir daha ne oğluşumu ne teyzelerini

gülücük arada ekim annelerine geliyordu ama yazmadan çıkıyordu..son bir haftadır orada da görmüyorum ben...:44:

anladım serabım sen nasılsın bacıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohh çok şükür sorun çıkmamasına sevindimm

bu arada maşallah çok kilo almamışsın çok iyi gidiyorsunn

magnetlerini çok beğendim afferim benim yetenekli kuzumaaa

teşekkürederizzzz mavişimmmmmm şu haftasonu kapı süsüne başlıycam iice ağırlaşmadan bitirmem lazım artık onlarda bitsin paylaşıcam sizinle

didoşum nassın yawrummmmm kpss puanına çok sevindim için rahatlamış işte hayırlısıyla atanırsında belkim o dertte kalmaz oğluşun uğuruyla gelir sana bebeğimmm

aynen ağırlaşmaya devam...nefes adrlığı daha bende başlamadı şükürler olsun ama ben ağırlaştım bayağı...dombili oldum çıktım...

atama konusunda da sadece sana diyeceğim canım herşeyin vakti zamanı var inan...bak ben 2011 yılında kadrolu atandım daha önce sözleşmeliydim...ve 2011 yılında 2009 puanımla atandım ve puanımın geçerliliğinin yitimesine bir ay kala pat diye haziranda 30000 kadrolu atama çıkardılar ve bizi atadılar...ha sonrasında ne oldu ben atandım erzurumdan urfaya...15 gün sonrada sözleşmelilere oldukları yerde kadro veriler o da ayrı bir mesele...ama nasip kuzu ondan öteye gidemiyosun..

kuzum yorma kendini ben bayramda evde değilim die hiç girişmedim dönüştede kadın çağırıcam sende dikkat et yawrum

canım ayrın kızkardeşim gidecek o gitmeden bir dipten köşeden elden geçelim dedik...kadını da alıyorum peşine bir daha ben yapıyorum...sinir oluyorum o zamanda...gerçi bundan sonra benim yapmam imkansızlaşacak...günlük temizliği yapabiliyorum yine viledayla miledayla ama dip köşeye giremem bu göbükle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…