- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.841
huuu huuu selamlar paşamın teyzoşlarııııı
uzun zamandır yokum malum bu süre zarfında bir sürü can sıkıcı olay atlattık tekrardan buraya yazıp hatırlamak biee istemiyorum..neyse artık evdeyim işigücü burdan idare edicm
herkesler iyidir inşallah yalnız topiğimiz cok sessiz kalmıs herkes kendi anne grubunda sanırım
bundan sonra elimden geldiğince burdayıım
canımm nerelerdesin senn??? geri dönmene sevindim ben de tatilde olduğum için her gün uğramaya çalışıyorum buraya.. bu arada oğluşunun ismine karar vermiş olmana çok sevindim ben de oğlumun adını emre çok istemiştim ama benbim kocam saolsun ilk bebeğimde bana isim konusunda çok zorluklar yaşattığı için koyamadım.. neyse hayırlşısı olsun..ben de bugün doktora gidiyorum cinsiyetini öğrencem inşallah.. 9.10 da devlet hastanesinde randevum var inşallah öğrenirim de akşam tekrar özele gitmek zorunda kalmam bakalım heyecanlıyımm....
kızlarrrr herkese günaydınnn nasılsınız biliyosunuzki bugün benim en güzel günüm hem bebişimin cinsiyetini öğrencewm inşallah hem de oğluşumun doğum günüü.. gelince yazarım hemen.. öznur teyzesi kuzucuklarını ve sizleri öpüyorrr görüşürüzz
günaydınhayırlı cumalar çok yorgunum ama bugün cuma benim hala umudum var
fulim çok tatlı magnetlerin ne hamarat gacısın yaw
günaydın annişler topik hareketlenmiş topiğin anası anticiğimde gelmişş bundan sonra hep beraber oluruz inşallahhh
günaydınnn hatunlar nasılsınız...
ben yine yoğunum dicem yuh diceniz bana
oda arkadaşım izinli dicem bilenler bi yuh daha çekecek
neyse, muhasebeye gidip gelcem ondan sonra buralardayım
günaydın canım nasıl olalım artık her gün bir tarfaımız ağırır oldu...hamilemiyiz nedir anlamadım ki
üzülme kuzu beklediğinden yüksek geldiyse vardır bunda da bir hayır...ben asla kadro alamam bu puanla dediğim sene kadro aldım...çok tuhaf ama rabbim ne zaman ol diyorsa o zaman oluveriyo...sen nasılsın minnakın nasıl... gerçi pek minnaklıkları kalmadı artık..
geliyoz da siz olmuyonuz
kız hamilelerin nöbet şeyleri değişti senin haberin yok mu? artık bir bayan hamile olduğunu raporla ispatladığı andan itibaren nöbetten muaf oluyo...kullansana onu..neden hem sana hem kuzuna eziyet çektiriyon..
günaydın iremmm sen nasptın kızına isim bulabildin miii???
kübraaaaaa çikicem kulakalarını kıssss çatlattın meraktan bizihuuu huuu selamlar paşamın teyzoşlarııııı
uzun zamandır yokum malum bu süre zarfında bir sürü can sıkıcı olay atlattık tekrardan buraya yazıp hatırlamak biee istemiyorum..neyse artık evdeyim işigücü burdan idare edicm
herkesler iyidir inşallah yalnız topiğimiz cok sessiz kalmıs herkes kendi anne grubunda sanırım
bundan sonra elimden geldiğince burdayıım
Hoşgeldinn topiğin anasıııı ve paşasııı seni merak ettik gözümüz yollarda kaldıı yeniden bizimle olmana sevindim .
Görmeyeli senin Emre paşa da büyümüş maşallah annesi
Öznurrr günaydınnn hadi bakalım güzel haberlerle gell bakalım senin bebişin cinsiyeti ne kız geliyorsa eğer topiğimize ne mutlu bizee :)Paşalara kız lazımm dimiiii :))
Günaydın iremmm sen nasptın kızına isim bulabildin miii???
Günaydın fatmişşşş
Yuhlarla başlayan günden günaydınnnlarrrAT şu yoğunluğu bacımmm hadi gari herkes tüm iş sana yüklemişşşş
günaydın umudun anası yok tatlım benim kız hala isimsiz , ben reyyan olsun diyom kocam ahsen bu arada bu isimlere taktık
günaydın umudun anası yok tatlım benim kız hala isimsiz , ben reyyan olsun diyom kocam ahsen bu arada bu isimlere taktık
:)) daha kırk fikir değiştirirsiniz siz en iyisi ya kura çekin ya da oylamaya sunun isimleri :))
Bu arada bizim oğlanın ismine de muhalefet çıkıyo kimisi hasan ı beğenmiyo kimisi umut u beğenmiyo şurda kalmış 1 ay yeniden isim mi düşünecem ben
amannnn o yorumlar bitmez zaten, biz kesinleşene kadar hiçbir şey sölemiyoz kimseye. kesinleşince bu budur diyip sıyrılcaz işin içinden
:)) daha kırk fikir değiştirirsiniz siz en iyisi ya kura çekin ya da oylamaya sunun isimleri :))
bu arada bizim oğlanın ismine de muhalefet çıkıyo kimisi hasan ı beğenmiyo kimisi umut u beğenmiyo şurda kalmış 1 ay yeniden isim mi düşünecem ben
günaydın iremikooo.
Benim oğlan da isimsiz kaldı. Babası hala kararsız. Seymen kesin gibi ama belli olmazNeyse nüfus müdürlüğüne kadar yolu var isim işinin
kızlar ya siz biliyorsunuzdurr.. Memurlukta bir yıl dolmadan rapor alınabiliyor mu?? Hani senelik 40 gün mü ne rapor alma hakkı var ya bir yıl dolmadan oonu kullanabiliyor muyuz??
kullanırsın sağlık bu sonuçta , 7 günden sonrası maaşına yansır , 40 günden sonrada heyet raporu olarak alabiliyorsun , ama oda kalkacakmış galiba sınırsız olacakmış
7 günden sonra maaşına yansır derken kesiliyor mu yanii?? Gerçi önemli değil kessinler :) olur da atanırsam diye hesap yapmaya başladım da şimdiden
kızlar ya siz biliyorsunuzdurr.. memurlukta bir yıl dolmadan rapor alınabiliyor mu?? hani senelik 40 gün mü ne rapor alma hakkı var ya bir yıl dolmadan oonu kullanabiliyor muyuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?