Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın hayırlı cumalar çok yorgunum ama bugün cuma benim hala umudum var

fulim çok tatlı magnetlerin ne hamarat gacısın yaw

günaydınnn hatunlar nasılsınız...
ben yine yoğunum dicem yuh diceniz bana
oda arkadaşım izinli dicem bilenler bi yuh daha çekecek
neyse, muhasebeye gidip gelcem ondan sonra buralardayım

Hoşgeldinn topiğin anasıııı ve paşasııı seni merak ettik gözümüz yollarda kaldıı yeniden bizimle olmana sevindim .
Görmeyeli senin Emre paşa da büyümüş maşallah annesi

Öznurrr günaydınnn hadi bakalım güzel haberlerle gell bakalım senin bebişin cinsiyeti ne kız geliyorsa eğer topiğimize ne mutlu bizee :)Paşalara kız lazımm dimiiii :))

günaydın hayırlı cumalar çok yorgunum ama bugün cuma benim hala umudum var

fulim çok tatlı magnetlerin ne hamarat gacısın yaw

Günaydın iremmm sen nasptın kızına isim bulabildin miii???

günaydın annişler topik hareketlenmiş topiğin anası anticiğimde gelmişş bundan sonra hep beraber oluruz inşallahhh

Günaydın fatmişşşş

günaydınnn hatunlar nasılsınız...
ben yine yoğunum dicem yuh diceniz bana
oda arkadaşım izinli dicem bilenler bi yuh daha çekecek
neyse, muhasebeye gidip gelcem ondan sonra buralardayım

Yuhlarla başlayan günden günaydınnnlarrr AT şu yoğunluğu bacımmm hadi gari herkes tüm iş sana yüklemişşşş

canım 24. haftada nöbetten düşülüyor burda, dr.um da o zaman nöbetten düşme raporunu veriyo.
benim çalıştığım yatılı kurum nöbet konusunda çok sıkıntılı şimdilik idare ediyorum. bi de zıtlaşırsam normal izinleri kullanmakta arıza çıkartıyolar.

kübraaaaaa çikicem kulakalarını kıssss çatlattın meraktan bizi
ama olsun Emre'nle mutlu sağlıklı olmana sevindim bacım.
topik çok hareketsiz kaldı maalesef. ama toplaşıyoz yine ben çokmutlu oldum

günaydın didoşum. sorma, yıllık izne çıkanlar belimizi çok büktü burda. 2-3 kişi çok yoruluyoz. az daha sıkıcam dişimi. sonra nazın gözüne gözüne vurcam ben de

fuliiiimmmm hamarat hatun hoşgeldinnn, nasılsın bakemmm...
magnetler çok güzel olmuş, ellerine sağlık canım.
bak stres yapıp da bi daha hem kendi tansiyonunu hem bebeğinkini hoplatma

günaydın umudun anası yok tatlım benim kız hala isimsiz , ben reyyan olsun diyom kocam ahsen bu arada bu isimlere taktık

:)) daha kırk fikir değiştirirsiniz siz en iyisi ya kura çekin ya da oylamaya sunun isimleri :))

Bu arada bizim oğlanın ismine de muhalefet çıkıyo kimisi hasan ı beğenmiyo kimisi umut u beğenmiyo şurda kalmış 1 ay yeniden isim mi düşünecem ben

amannnn o yorumlar bitmez zaten, biz kesinleşene kadar hiçbir şey sölemiyoz kimseye. kesinleşince bu budur diyip sıyrılcaz işin içinden

amannnn o yorumlar bitmez zaten, biz kesinleşene kadar hiçbir şey sölemiyoz kimseye. kesinleşince bu budur diyip sıyrılcaz işin içinden

biz de kesinleştirdik dedik ama ne biliyim pek beğenilmedi sanırım. Hasan ı mecburi koyuyoruz e yanına da her isim uymuyoooo ne yapalımm yanii dimi :))

hiç oylamaya sunamam valla , ben koycam ismi kurra da çekmem onun ismi belli de benim haberim yok sadece önemli olan sizin beğenmeniz kim oluyolarda beğenmiyolar kır bacaklarını ver ellerine otursunlar oturdukları yerde

tubişimm senin arkadaşın nasıl memur ya ki sende memursun sözleşmeli olsan eziyo desem anlıcam sen bi gün bile gitmemezlik yapmadın

günaydın iremikooo.
Benim oğlan da isimsiz kaldı. Babası hala kararsız. Seymen kesin gibi ama belli olmaz Neyse nüfus müdürlüğüne kadar yolu var isim işinin

valla bizimde durum öyle cezası olmasa belki dahada bekler ha Dün eşim uflayıp pufladı ikimizin orta yolu bulamayınca ne koycaz bu kızın ismi diyo bende ikimizin anasının ismini birlikte dedim aha bu olsun diye önce gülüyo sonrada yok yok oda olmaz diyo

kızlar ya siz biliyorsunuzdurr.. memurlukta bir yıl dolmadan rapor alınabiliyor mu?? hani senelik 40 gün mü ne rapor alma hakkı var ya bir yıl dolmadan oonu kullanabiliyor muyuz??

kızlar ya siz biliyorsunuzdurr.. Memurlukta bir yıl dolmadan rapor alınabiliyor mu?? Hani senelik 40 gün mü ne rapor alma hakkı var ya bir yıl dolmadan oonu kullanabiliyor muyuz??

kullanırsın sağlık bu sonuçta , 7 günden sonrası maaşına yansır , 40 günden sonrada heyet raporu olarak alabiliyorsun , ama oda kalkacakmış galiba sınırsız olacakmış

kullanırsın sağlık bu sonuçta , 7 günden sonrası maaşına yansır , 40 günden sonrada heyet raporu olarak alabiliyorsun , ama oda kalkacakmış galiba sınırsız olacakmış

7 günden sonra maaşına yansır derken kesiliyor mu yanii?? Gerçi önemli değil kessinler :) Olur da atanırsam diye hesap yapmaya başladım da şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…