- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.021
karnındayken de böyle yapck bebişinKızım resmen elini yumruk yapıp karnıma dayıyordu dışarıdan bariz bir sekilde parmaklarını sayıyordk rabbim hepinize yasatsn bu güzelliği mucizeyi
ha haa bi kere dedim zaten atıcam o bilgisayarı camdan diye o zaman (masa üstü vardı) saydıydım tam 6 gün oynamadı sora tekrar başladı. şimdi laptopu mu atsam kablosuz internet modemini mi bilemedimmm...
tutarken kopartmaktan korkuyom yoksa yardım etmez miyim.....
ha haa bi kere dedim zaten atıcam o bilgisayarı camdan diye o zaman (masa üstü vardı) saydıydım tam 6 gün oynamadı sora tekrar başladı. şimdi laptopu mu atsam kablosuz internet modemini mi bilemedimmm...
hiçbir şüphem yok burdaki herkes catır çatır doguracak Allahın izniyle
modeli at daha ucuz laptopa yazıkk
bende sigarayı bıraksın istiyom ama hiçç niyeti yok
kocamla tanışmadan önce içiyodum kocişim bıraktırdı bana sigarayı ama zorla değil içmezsen daha iyi dedi bi keresinde en azından yanımda o an bıraktım sigarayı şükür bi dahada hiç aramadım
kurban olduğumm deli gibi seviyom ya la ben
kocamla tanışmadan önce içiyodum kocişim bıraktırdı bana sigarayı ama zorla değil içmezsen daha iyi dedi bi keresinde en azından yanımda o an bıraktım sigarayı şükür bi dahada hiç aramadım
kurban olduğumm deli gibi seviyom ya la ben
biz kadınlar daha çok seviyoruzz galibaaa
bu arada sol kasığım kıpır kıpır yumurtluyomuyum ki ben
9 ocağa göre yımırtluyo olabilinkız anti ovu testine göre benim bat kendini 6 ocağa çekti sankim :44::44::44:
aaşıksıııın aşıksııın sen asıksııın arkadaşşş
biz kadınlar daha çok seviyoruzz galibaaa
bu arada sol kasığım kıpır kıpır yumurtluyomuyum ki ben
olabilir bugün 16. gün hadi öptüm sizleri kuzular ben çıkıyorum mesai bittii
iremneva yawruu simdi 6 ocak olarak değistireyım mı
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttt ben asığımm arkadaşşşşş
az önce msj çekmiş kahve içiyom ben die bol telveli olsun dedimmm bide ölürüm la ben saaaa yazdımmm cvp: bana ölme yaşa ööööhhhhhhhhhhhhhh dedimmmm kurtlar vadisine hoşgeldinizzzz (izlemezde he) he ya harbi öyle olmuş msj mucx kahve telveli
evet evet seviyoruz biz yada ne bilim ben mesela duygularımı belli etmeyi severim seviyorsam tüm dünya bilicek kapanamam içime
sizi romantik pandalar siziiBencede belli etcen benim odunda ben ne dersem bende diye cevap veriyo
sizi romantik pandalar siziibencede belli etcen benim odunda ben ne dersem bende diye cevap veriyo
sağol canım bakalım 6 sı adet 7 si duktur randevusu hayırlısı ya göbişi dolu ya boş :106::106::106:benimkide aynıııııı yontulmamış odunumbatını degiştirdm canım
sağol canım bakalım 6 sı adet 7 si duktur randevusu hayırlısı ya göbişi dolu ya boş :106::106::106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?