- 21 Ağustos 2016
- 454
- 131
- 103
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.241
hayrılısı canım bizde haziranda başladık bir düşük yaşadım bu ay yeniden başlıyoruz allah kalbimize göre verir inşallahŞubat ayında başladık çalışmalara![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayrılısı canım bizde haziranda başladık bir düşük yaşadım bu ay yeniden başlıyoruz allah kalbimize göre verir inşallahŞubat ayında başladık çalışmalara![]()
Beraber bekleme arkadaşlarıBenim de 29 aralık yakın sayılır![]()
teşekkür ederim cevabın için folik ait yerine bu ay bunu kullanmak mantıklı geldi bana daBuna bence devam edin bunun içinde de folik asit var zaten ama tembelliğe daha iyi gelecek olan zaten içindeki inositol
bir kaç gün sonra kan ver inşallah vardır :)Kızlar bugün 8 dpo’dayım erken gebelik testi yaptım sanki çok silik bir çizgi var gibi buraya yükleyemem gözle bile zor görüyorum
Rica ederim en güzel şekildr destekler inşaAllahteşekkür ederim cevabın için folik ait yerine bu ay bunu kullanmak mantıklı geldi bana da
İnşallah ya son 5-6 aydır uygulama ile uyumlu ilerliyor döngülerim. Uygulamaya göre birkaç gün varBencr yumurtalarsın canım sıkıntı etme güzel takviyeler de kullanıyorsun desteklenir illa ki
Süper o zaman iyice normale dönmeye de başlamış. Bu da bence sağlıklı dönemler demek.İnşallah ya son 5-6 aydır uygulama ile uyumlu ilerliyor döngülerim. Uygulamaya göre birkaç gün var
Aynen adetlerim hiç bu kadar düzenli olmamıştıSüper o zaman iyice normale dönmeye de başlamış. Bu da bence sağlıklı dönemler demek.
O zaman hangi takviyeye devam ediyorsan hiç bırakmayıver canımAynen adetlerim hiç bu kadar düzenli olmamıştı
seninde az kalmış inşllah güzel sonuçlar alırız bu ay. sende klomen kullanmıştın demi. benimde 5-6 aydır uygulamaya göre düzenli gidiyor. bu ay klomen kullandım 2 gün gecikti adet hala olmadım. klomen yapar mı gecikme? cumartesiye kadar olmazsam kan vereceğimİnşallah ya son 5-6 aydır uygulama ile uyumlu ilerliyor döngülerim. Uygulamaya göre birkaç gün var
En kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahhayrılısı canım bizde haziranda başladık bir düşük yaşadım bu ay yeniden başlıyoruz allah kalbimize göre verir inşallah
İnşallah katılmazsın gebeler grubuna gidersinBeraber bekleme arkadaşlarıherhalde ben de üç dört güne aranıza katılacağım