- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.281
[sıze=3]ben kime söylesem inanmıyordu ama test yapınaca herkes inandııı[/sıze]
ben bir hafta falan önceden hissetmiştim buraya da konu açmıştım zaten ama oturup saatlerce hamilelik belirtisi arıyordum adet günüme kadar zor bela dayandımm ama ben emindim hamileydim yani test yaptım eşim bekle dedi ama ben beklemedim ve yaptım silik bir çizgi çıkmıştı hemen hastaneye kana değerim çok güzel çıkmıştı ama mutuluğum uzun sürmedi 2.5 aylıkken kalbi durdu aldılar
kızlar gögüslerinizde sızlama oluyormu oluyorsa tam olarak hangi bölgelerde oluo biraz sacma oldu amabenım daha cok yanlarda ve koltukaltıma dogru olna bölge sızlıyor:18::18::18:
Ya ben belirtilerimi hatırlıyorum ama ne zaman başladığını hatırlamıyorum, sorması ayıptır yeni mi başladı tuvalete sıkışma, şimdi bende yok ya asabiyet yaptımDaha benim 11 gününm varda :106::106:
benim normalde adetime bir hafta kala gögüslerim şişer ağrır ,gecen ay ve bu ay hiç ağrı ya da şişlik yok ,vucüdum kafayı yedi
kızlar gögüslerinizde sızlama oluyormu oluyorsa tam olarak hangi bölgelerde oluo biraz sacma oldu amabenım daha cok yanlarda ve koltukaltıma dogru olna bölge sızlıyor:18::18::18:
kıyamam cennet meleğinerabbim sağlıklısını versin inşallah canım benimmm daha sağlıklı daha güzel gebelik geçiricez yüreğini ferah tut bak yine bişeyler hissediyosun mucizen seninle olabilirrr
Ya ben belirtilerimi hatırlıyorum ama ne zaman başladığını hatırlamıyorum, sorması ayıptır yeni mi başladı tuvalete sıkışma, şimdi bende yok ya asabiyet yaptımDaha benim 11 gününm varda :106::106:
kahveyi içtin mi?
afiyet olsun kuzummmm
kızzz maşallah çok güzel hatunsun sen
Hüüüüüüüüüpppp ohhhhhhh hüüüüüüüüüüüüüüüp ohhhhhhhhh biraz hüpürdettim ama kusuruma bakmayın kzılar çokda güzel olmuş yawwwwHamilelik şüphesi olupta canı çekenler hemen kayfenizi söyleyin
slm kızlar 1,5 yıllık evliyim korunuyorduk, artık bebek istiyoruz 2 gündür bebek çalışmalarına başladık:)
inşallah bende 15 ocakta bebek haberini veririm sizlere.
Hüüüüüüüüüpppp ohhhhhhh hüüüüüüüüüüüüüüüp ohhhhhhhhh biraz hüpürdettim ama kusuruma bakmayın kzılar çokda güzel olmuş yawwwwHamilelik şüphesi olupta canı çekenler hemen kayfenizi söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?