Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hımm, şimdi daha çok eminim kararımdan. Trabzona gidip geleyim başlayacağım. Hamile kalamıyorum bari zayıflayayım. Ama bir zayıflarsam var ya, hamilelik falan hiç niyetlenmem bile:)))

zayıfla bak kendini nasıl iyi hissedeceksin zaten pkoların bile yola gelir birazcık

puhhahahaha valla gençlik işte canım ne kadar saf ve temizdik şimdiki çocuklar çok fena

kurum bizi yarım saat erken bırakıyor 4 te çıkıcaz trafik olmasın diye

iyiyimiş canım. :)) Bizim kurumda 7/24 serberst giriş çıkışlar

şaka bi yana olumsuz hava şartlarında sorunsuz bir şekilde evinize gidersiniz inşalah kızlar.

zayıfla bak kendini nasıl iyi hissedeceksin zaten pkoların bile yola gelir birazcık

Canım, ben evlendim 48 kiloydum pko vrdı. 55 kiloyla doğum yaptım pko vardı. 60 kiloyla ikini kızıma hamile kaldım 72 kilo ile doğurdum yine pko vardı. Şimdi 90ları gördüm ne yazık ki(( Adet olamıyorum ama hormonların iyi çıkıyor nasıl oluyor anlamıyorum. İnşallah dediğin gibi olur canım.

Bu arada benim adet öncesi bel ağrım hafiften başladı. Oturup kalkarken hahimde ve kasıklarda ağrı var. Galiba ilaçlar ve iğneleri organlarımı mahvetti( 13 ünde olmam lazım ama erken olacağım sanırım...Olsa da kurtulsam bari. Nasılsa çalışma olmadı.

manisaa canımmm gell :)

ooohhh ne güzellll

kurum bizi yarım saat erken bırakıyor 4 te çıkıcaz trafik olmasın diye

iyiyimiş canım. :)) bizim kurumda 7/24 serberst giriş çıkışlar

şaka bi yana olumsuz hava şartlarında sorunsuz bir şekilde evinize gidersiniz inşalah kızlar.

yaaa bizim medebur patron bişi demedi demezde ödü kopar yarım saat erken salıcak die kimbilir kaçta gidebilicem eve

oyyy baya zayıfmışsın ben ben 66ile gelin oldum şimdide 71 kiloyum 6 ayda aldım hemen kiloları boğazım iyi maşallah

oyyy baya zayıfmışsın ben ben 66ile gelin oldum şimdide 71 kiloyum 6 ayda aldım hemen kiloları boğazım iyi maşallah

kızz evlenince kilo alınıyo gerçekten hele bi de evdeysen... bende 53-54 le gelin oldm 58 e çıktım. 10 günde1 kilo vermişim şimdi 57 yim.

biraz geciktim ev temizliğiyle uğraştım azcık :)) canım dediğim gibi olabiliyo bu durumlar sen morallini bozma hiç ummadığın bi anda müjdeli bir haber alabilirsin canım allah gönlüne göre versin inş :))

Ben günde tek öğün yerim: akşam yemeği. Ama ona yemek denmez, kıtlıktan çıkmış bir insanı lokantaya bıraktığını düşün öyle. Eve gider gitmez en az dört çeşit yemek yaparım. Millet de sanar ki hamarat kadın, oysa ben sadece AÇIM AÇ:)) Kahvaltı yapabilseydim keşke. Kızlara hazırlıyorum ben yemiyorum. Öğle yemeği de kraker bisküvi ya da meyve atıştırma. Ben dışarda yiyemiyorum. Et yemediğim için, bir de biraz pimpirikli olduğum için

en kötüsü akşam yemeği canımcım onu yemesen öğlen yesen akşama az syesen daha iyi evden yemek götürsen işyerine mümkün değilmi biz sebze yapıp götürüyoruz zeytin yağlılar güzel oluyor

inşallah kuzummm rabbim hayırlısını versinnn

aman 2 saat erken bıraksa ne olur yaniiii

aaa aaa olurmu kuzum domuzdan kaç kıl koparsam kardır hesabı davranıyo

yawrum bende dısarıda yiyemiyorum çok sinir bişeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…