- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.561
artık benim için bişeyler söyliceğin zamanı bekliyorum valla doktora teste falan gerek yok her eve bi sudemerve yeter
inşallah kuzummm rabbim hayırlısını versinnn
Aaa aaa olurmu kuzum domuzdan kaç kıl koparsam kardır hesabı davranıyo
Yawrum bende dısarıda yiyemiyorum çok sinir bişeyyy
miğdem yanıyoooo aynı zamanda kazınıyooooooooooooooooooo çok sinir bozucuuu
teşekkür ederim bi tanem.
şimdi bende bel ağrısı var ama her adetten önce oluyo zaten
karın kasık ağrım var
bacak ağrım yok
iştah hep açık
akıntın nasıl canım sorması ayıp. benim şu an koyu kıvamlı sarı akıntım var :44:
benimdeeeeeeeee yanmaktan ziyade bulanıyor gibi degısık bişeymiğdem yanıyoooo aynı zamanda kazınıyooooooooooooooooooo çok sinir bozucuuu
evet fulya, bir de ben belediyeciyim, bütün arka sokaklarını bilirim kentin. Merdiven altlarını, imalathaneleri flan:)) en iyisi yemeğini evden getireceksin. Koyup masana mis gibi yiyeceksin, paran da cebinde kalacak, miden de bulanmayacak.
benimde sarı beyaz arası bir akıntm var cnm
Benimdeeeeeeeee yanmaktan ziyade bulanıyor gibi degısık bişey
inşallah bebiş vardıııııııırrr
aaa yoksa negatif değilmi durumlar
Evet Fulya, bir de ben belediyeciyim, bütün arka sokaklarını bilirim kentin. Merdiven altlarını, imalathaneleri flan:)) En iyisi yemeğini evden getireceksin. Koyup masana mis gibi yiyeceksin, paran da cebinde kalacak, miden de bulanmayacak.
gel ben sana yemekler hazırlayayım canımmmm
benimde sarı beyaz arası bir akıntm var cnm
benimdeeeeeeeee yanmaktan ziyade bulanıyor gibi degısık bişey
Valla bende bir haber bekliyorum bakalım :) Adetim gecikti 3 gün falanumarım bebiş çıkaar
Günün baya geçti senin. Testin negatif çıkmış olabilir ama canım sana tavsiye bir an önce doktora git. Böyle beklemek seni yıpratacak. Hamileysen ne ala, yok değilsen söktürücü falan verir civcivim yaa. Bir de dikkat et yine kayıp düşme geçen kar zamanı gibi.
sende mi belediyecisin bende belediyeciyim
Kızlar ayağa kalkınca kulaklarımız çınlıyor, beynimiz zonkluyor ya. Bu tansiyon düşmesi midir çıkması mı? Benim uzun zamandır var bu sorunum.
inş bebekim inş ben çıkıyorum mesaim bitti hepinizi öptümmm kocamannnnnnn
bilmiyorummm beklemedeyimmmm yoka alıştırdım kendimi hayırlısı
düşünmek bile istemiyorummmmm bööhüüüü
ooyyy canım benim nekaa güzel olurduuuuuu
heheheh yiğenimden o canım benimmm minnakkııımmmmm yirim yirimmmkız kan testi yaptırdın mıııı bata göre mi yazdınnnn cetveliiii hbrdar et beziiii
inşallah bebişindir canımmmmmm rabbim gönlüne göre versinnn
canımmmm haklısında işte ocağın 6 sını baz alırsam yeni geçmiş oluyo beliyorum bi kaç güne gidicem dr a kar ve kayıp düşe olayından tırsıyorum suan eve nasıl giderim die düşünüyorum kara kara
sat'a göre yaptım cnm doktorlarda onu baz alıyor zatenyrn kan vercm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?