Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

artık benim için bişeyler söyliceğin zamanı bekliyorum valla doktora teste falan gerek yok her eve bi sudemerve yeter

Ah canım, sen hele bi günü gününe çalış, ben sana güzel haberler vereyim inşallah:))) Bu ay kürler de yap tam olsun canım. Denemekten zarar gelmez daa.

Evet Fulya, bir de ben belediyeciyim, bütün arka sokaklarını bilirim kentin. Merdiven altlarını, imalathaneleri flan:)) En iyisi yemeğini evden getireceksin. Koyup masana mis gibi yiyeceksin, paran da cebinde kalacak, miden de bulanmayacak.

benimde sarı beyaz arası bir akıntm var cnm
miğdem yanıyoooo aynı zamanda kazınıyooooooooooooooooooo çok sinir bozucuuu
benimdeeeeeeeee yanmaktan ziyade bulanıyor gibi degısık bişey

sende mi belediyecisin bende belediyeciyim

miğdem yanıyoooo aynı zamanda kazınıyooooooooooooooooooo çok sinir bozucuuu

Günün baya geçti senin. Testin negatif çıkmış olabilir ama canım sana tavsiye bir an önce doktora git. Böyle beklemek seni yıpratacak. Hamileysen ne ala, yok değilsen söktürücü falan verir civcivim yaa. Bir de dikkat et yine kayıp düşme geçen kar zamanı gibi.

Kızlar ayağa kalkınca kulaklarımız çınlıyor, beynimiz zonkluyor ya. Bu tansiyon düşmesi midir çıkması mı? Benim uzun zamandır var bu sorunum.

aaa yoksa negatif değilmi durumlar

bilmiyorummm beklemedeyimmmm yoka alıştırdım kendimi hayırlısı

düşünmek bile istemiyorummmmm bööhüüüü

gel ben sana yemekler hazırlayayım canımmmm

ooyyy canım benim nekaa güzel olurduuuuuu

benimde sarı beyaz arası bir akıntm var cnm

benimdeeeeeeeee yanmaktan ziyade bulanıyor gibi degısık bişey

heheheh yiğenimden o canım benimmm minnakkııımmmmm yirim yirimmm kız kan testi yaptırdın mıııı bata göre mi yazdınnnn cetveliiii hbrdar et beziiii

Valla bende bir haber bekliyorum bakalım :) Adetim gecikti 3 gün falan umarım bebiş çıkaar

inşallah bebişindir canımmmmmm rabbim gönlüne göre versinnn

canımmmm haklısında işte ocağın 6 sını baz alırsam yeni geçmiş oluyo beliyorum bi kaç güne gidicem dr a kar ve kayıp düşe olayından tırsıyorum suan eve nasıl giderim die düşünüyorum kara kara

sat'a göre yaptım cnm doktorlarda onu baz alıyor zatenyrn kan vercm canm

sat'a göre yaptım cnm doktorlarda onu baz alıyor zatenyrn kan vercm canm

yüpyüksek çok güzel çıksın inşaallah valla h.sonu buhranımı yendim senin hbrinleee peşin sıra dökülürüz inşallahhhh mervişim napıo annesiiii yirim onudaaa papuç dama olmasın kraliçemiz bambaskaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…