- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.721
kızlar benım kanamam basladı sabaha karsı kimyasalmıs gebeliğim..zaten cok silikti çizgi tek günlük sevinç yasattı ve gitti
kızlar benım kanamam basladı sabaha karsı kimyasalmıs gebeliğim..zaten cok silikti çizgi tek günlük sevinç yasattı ve gitti
zizagçım ben de folbiol kullanıyorum. Ilk 15-20 gün mide bulantısından öldürmüştü beni. Ben gece yatarken içiyorum. Hem midem yarı boşalmış oluyo hem de hemen uyuyunca bulantı hissetmiyorum.
nereye gidiyon kız ???
evet canım bende gece alıcam artık bide öyle deneyeyim
kırmızılar geliyor demekki:18::18::18:
ben unutuyorum ara ara ya ama akşam yatarken almaya basladım bende
fatmacım dur daha kırmızıyı görmeden umut kesilmez iyi düşün güzel düşün arkadasım
ben unutuyorum ara ara ya ama akşam yatarken almaya basladım bende
fatmacım dur daha kırmızıyı görmeden umut kesilmez iyi düşün güzel düşün arkadasım
düzenli içmeye çalış belki bi faydası olur kuzucum
tuvalate taşınamaya başladım kontrol başladı yani
didemmm yaptın mı testtt ???
yawww ben sizin nick dışındaki isimlerinizi bilmiyorum. Fatma didem falan derken hatlar karıştı bende.
yawww ben sizin nick dışındaki isimlerinizi bilmiyorum. fatma didem falan derken hatlar karıştı bende.
Yaptım canımm 2 dk olduuu bekliyorum az daha bişe çıkacak mı diyeee
Yaptım canımm 2 dk olduuu bekliyorum az daha bişe çıkacak mı diyeee
işte çalışıyorum unuttuğumu hatırlayınca sabahta içiyorum ama net bir düzeni yok birde ben folicplus kullanıyorum 1 tane yatarken işte
hayrlısı olsun bebeğim gelicek gibi yapıp gelmeyede bilir bende hala bekliyorum neyim var bilmiyorumda
ne zaman gidiceksin doktora bebeğim
tuğbişşş
hadi hayırlısı inşallah bitanemmm çıkmazsada üzülme daha belli olmayabilir tamammı kırmıızlar gelene kadar moral bozmak yok
hayyy heyecan yaptım yaz yaz hemen..
hayali bir ikinci çizgi var çoookkk silikkk (gözlerim beni yanıltıyo da olabilir)
zaten bugün de gelmezse kırmızılar sabah bi daha yapıcam ilk idrarla. bu idrar biraz suluydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?