- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.821
etliye sütlüye karışmaz ama işte ev üstüne ev olmaz yani insan biraz geriliyor tabiki evde 3 kişi olunca
maalesef kimyasal gebelikmiş canım kanaması başlamış
kanaması başlamaış tatlım
ne kadar iyi olursa olsun aynı evin içinde 3. kişi olunca olmuyor insan rahat uzanamıyo af edersiniz gaz cıkarcaksınız bilmemne olmuyor yani
benimde 21 ocakta kayganam ve görümcem gelicek ve de bilin bakalım ne kadar kalıcaklar 20 gun
Ya çok seviyorum ikisinide allah var yukarıda karışmaz etmezler görmesem özlerim hatta kayganam sürekli yardım eder iş bırakmaz bana ve yaptırmaz bile iş beklemez yani ama dediğin gibi bi süreden sonra kim olsa sıkıyo
benimde 21 ocakta kayganam ve görümcem gelicek ve de bilin bakalım ne kadar kalıcaklar 20 gun
Ya çok seviyorum ikisinide allah var yukarıda karışmaz etmezler görmesem özlerim hatta kayganam sürekli yardım eder iş bırakmaz bana ve yaptırmaz bile iş beklemez yani ama dediğin gibi bi süreden sonra kim olsa sıkıyo
kızlar sağolun cevaplarınız için hayırlısı olsun hakkında çok üzüldümmm
ki aslında ne kadar normal bir olay yani eşine sarılmak kadar dogal birşey varmı şu dünyada ama olmuyo işte öyle insan garip suçlu hissediyor kendni :26:aynen canım geçen gün muftakta sarılıyoduk kocamla kapı kapalıydı ama gölgesinden gördüm geldi oda bizi gördü öyle camdan geri gitti filan kötü olduk ama suçlu gibi
maşşallahhhh bende hiç elti yok tek görümcecim var bir tanecik oda dünya iyisi çok şükürrtatlım benim ki geldi bile şu an en büyük eltimde kalıyor ben en küçükleri olduğum için bana sıra bir ay sonra gelir zannedersem bu arada biz 8 eltiyiz
aayyy kızlar öldüm esnemekten bi nescafe içsem zararı olmaz herhalde.
aynen tatlım benimkide yemek bile yapmıştır yani o derece ama işte o aması var
tatlım benim ki geldi bile şu an en büyük eltimde kalıyor ben en küçükleri olduğum için bana sıra bir ay sonra gelir zannedersem bu arada biz 8 eltiyiz
tatlım benim ki geldi bile şu an en büyük eltimde kalıyor ben en küçükleri olduğum için bana sıra bir ay sonra gelir zannedersem bu arada biz 8 eltiyiz
kuzum kızlar yazdı die cvplamadım ben hepimiz üzülüyoruz işte elden üzülmekten baska ne gelir bizler birimizie destek olduktan sonra herşeyin üstesinden geleceğiz
maşşallahhhh bende hiç elti yok tek görümcecim var bir tanecik oda dünya iyisi çok şükürr
uuhhhh beyaaaa iimişşşş biz kalabalık değiliz bizim ailede eşimin ailede azınlık gibiyizYani elti derdi yok bende bi görümce eşime bi kayınço Kız halay oğlan dayıya çocuğun çekeceği yerde kısıtlı elinde birer tane örenk var
olmaz olmaz hayır olsun bu esnemelerde
evet işte ama
uuhhhh beyaaaa iimişşşş biz kalabalık değiliz bizim ailede eşimin ailede azınlık gibiyizYani elti derdi yok bende bi görümce eşime bi kayınço Kız halay oğlan dayıya çocuğun çekeceği yerde kısıtlı elinde birer tane örenk var
abowwwww 20 gün mü anammm. Bacım sen sıkıldıkça gel bize inşallah maşalllah atlatırız 20 günü.
Benimkide hiiiçççç bi seye karışmaz maşallahhhhhHem iş yapmaz hem de suyu hangi tencerede kaynatacağıma bile karışır. Geçer bi sandalyeye şu şöle bu böle diye parmağıyla açıklarımı gösterir.
canlar ben çıktım görüşrüüz eve geçince devam ederim
evet evet hep destek tam destek
benimde bir tane görümcem var
aslında bizim tarafda kalabalık değiliz eşimin tarafı çok kalabalık ama biz çok iyi anlaşıyoruzo yüzden sorun olmuyor
yok bebeğim benim esneme çok ve sağlıksız yemekten ağırlık çökmesi
GÖRÜŞÜRÜZ CANIMMMMMMM
ANLAŞIYOSANIZ NE MUTLU
HIMMM HADİ BAKALIMMM HAYIRLISI DİYELİM BELKİ CE EEEEE DER BİZE
ayyy keşke bi tanemmm
banada acayip uyku basıyor tarlusal içmeye başladım acaip uyku yapıyor bende o ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?