Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

okudum cumartesiye kadar beklicem bekleyebilirsem yarın yine kan testi yolları gözüktü bana
canım istersen bir iki gün daha beklede git doktora ben kendimden biliyorum kan veremeye gitmek bile insanı hem geriyo hem yoruyo ille 2 gün diye diretme bekle relax ol

ben yanlis biliyomusum demek. sanirim beklemek en iyi sonucu verecek.

güzelim 4+5 dedikleri ilk iki hafta zaten yumurtan gelişiyo bebek değil düz hesap yapmak için drlar o ili haftayuıda baz alıyor yani satını baz alıyor doğum haftasını hesaplamak içn e yumurta 2 hafta sonra çatlayıp döllense bu durumda da 2+5 oluyo

fatmacım sen bi rahatla yaa sıkma kendini bebeğin büyüyecek gelişecek daha annesi rahat olsun ki o da içerde sakin sakin büyümeye devam etsin.

Fulya bu alttan muayeneyi önermiyorum vs demişsin ya canım şimdi ben cuma gidicem muayeneye keseyi görmek için alttan mı bakarlar göbekten mi bakarlar kafam karıştıı.

tabi senin fikrindirde ben yaptırmadım düştü düşeceği vardı değerimden belliydi keşke direk 1000 lerde olsakta karnımızdan görünse
yavrum biz bırakmadık ki hiç adet gelene kadar devam ettik hatta en son 10 ocakta yaptık

yok o kadar geç değildir 10 ocaktan önce konmuştur bu zilli diyecem (kız bu anlaşıldı) yavrum siz iyi çalışmışsınız geç döllenmedir merak etmee..............

antiiiii hoşgeldin topiğine baby

yeliz zillisi ne gülüyon fanfinfoncuuuu yumş günlerin başladı kikirdediğine göreee

inş kuzum lütfen dua edin bana

fatmacım gec döllenme olayını bana sor kızımda gec döllenme durumu vardı bizde SATa göre 1 hafta küçük çıkıyordu kızım dolayısıyla keseyi görmemizde kalp atıslarını duymamızda normale göre hep 1 hafta gec oldu

evet 10 ocağa kalmamıştır bakalım bekleyip göreceğiz

günaydın bebekleeer

günaydın yawrummm yuvana hoşgeldinnn

canım önce göbekten baktır göremiyorum derse işi ne drun bulsun hatta sen gitmerden önce kan ver değerine bak bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…