- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.841
o hafta hesabı doğum için güzelim lütfen takılma bunlara sen daha nerden baksan 2+5 sin getirtme beni yanınabi arka sayfada da yazdım sana oku onu
evt artış iyi ama değer çok düşük geç döllenmeyi nasıl anlıyor doktorlar
ben yanlis biliyomusum demek. sanirim beklemek en iyi sonucu verecek.o hafta hesabı doğum için güzelim lütfen takılma bunlara sen daha nerden baksan 2+5 sin getirtme beni yanınabi arka sayfada da yazdım sana oku onu
canım istersen bir iki gün daha beklede git doktora ben kendimden biliyorum kan veremeye gitmek bile insanı hem geriyo hem yoruyo ille 2 gün diye diretme bekle relax olokudum cumartesiye kadar beklicem bekleyebilirsem yarın yine kan testi yolları gözüktü bana
ben yanlis biliyomusum demek. sanirim beklemek en iyi sonucu verecek.
illaki öyle gideceği varmış ona sözüm yok ama ben yinede alttan muayneyi önermiyorum gebelik varsa bu benim şahsi düşüncem düşük yaptığım için değil yaptığım düşüğüde %100 buna bağlamıyorum hayatım bana büyüklerimde demişti alttan baktırma die o an kafamdan silnmişti işte öyle olması gerekiyomuş demekki düştü bebeğim
yavrum biz bırakmadık ki hiç adet gelene kadar devam ettik hatta en son 10 ocakta yaptık
hoşbuldk canım valla olaylara asırı derecede fransz kaldmkimler hamiş bilmiyorum
fatmacım sen bi rahatla yaa sıkma kendini bebeğin büyüyecek gelişecek daha annesi rahat olsun ki o da içerde sakin sakin büyümeye devam etsin.
Fulya bu alttan muayeneyi önermiyorum vs demişsin ya canım şimdi ben cuma gidicem muayeneye keseyi görmek için alttan mı bakarlar göbekten mi bakarlar kafam karıştıı.
hoşgeldin topiğin anasııı. gözümüz yollarda kaldııı.. Tabi sen yokken baya bi kaynattık geçmişi okuman 3-4 gününü alır heralde
Hamişler baya bi çoğaldı
inş kuzum lütfen dua edin bana
tabi senin fikrindirde ben yaptırmadım düştü düşeceği vardı değerimden belliydi keşke direk 1000 lerde olsakta karnımızdan görünse
yok o kadar geç değildir 10 ocaktan önce konmuştur bu zilli diyecem (kız bu anlaşıldı)yavrum siz iyi çalışmışsınız geç döllenmedir merak etmee..............
antiiiii hoşgeldin topiğine baby
yeliz zillisi ne gülüyon fanfinfoncuuuu yumş günlerin başladı kikirdediğine göreee
günaydın bebekleeer
fatmacım sen bi rahatla yaa sıkma kendini bebeğin büyüyecek gelişecek daha annesi rahat olsun ki o da içerde sakin sakin büyümeye devam etsin.
Fulya bu alttan muayeneyi önermiyorum vs demişsin ya canım şimdi ben cuma gidicem muayeneye keseyi görmek için alttan mı bakarlar göbekten mi bakarlar kafam karıştıı.
tabi senin fikrindirde ben yaptırmadım düştü düşeceği vardı değerimden belliydi keşke direk 1000 lerde olsakta karnımızdan görünse
keşke bitanemmm keşkeeee ben artık yüz vermiyorum nihahahahahah
fatmacım gec döllenme olayını bana sor kızımda gec döllenme durumu vardı bizde SATa göre 1 hafta küçük çıkıyordu kızım dolayısıyla keseyi görmemizde kalp atıslarını duymamızda normale göre hep 1 hafta gec oldu
günaydın yawrummm yuvana hoşgeldinnn
canım önce göbekten baktır göremiyorum derse işi ne drun bulsun hatta sen gitmerden önce kan ver değerine bak bitanemmm
nerdesin sen hııı ben ne kadar zamandr senı bekliyorum fulyatabi senin fikrindirde ben yaptırmadım düştü düşeceği vardı değerimden belliydi keşke direk 1000 lerde olsakta karnımızdan görünse
keşke bitanemmm keşkeeee ben artık yüz vermiyorum nihahahahahahbu arada ben de kübra memnun oldum biraz gec oldu ama
canım malum gecmısı bilmiyorum sadece gec döllenme olayı gözüme carptı o yüzden su an bısey diyemiyorum:26:peki değerlerim normal mi anti çok düşük sanki
günaydın yawrummm yuvana hoşgeldinnn
canım önce göbekten baktır göremiyorum derse işi ne drun bulsun hatta sen gitmerden önce kan ver değerine bak bitanemmm
keşke bitanemmm keşkeeee ben artık yüz vermiyorum nihahahahahah
zaten hormonlara filan bakılacak sabah önce kan veirrim öğleden sonra muayene eder diye düşünüyorum. İyi fikir verdin haa önce karından bakın diyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?