Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selamlar kızlar....

Fatmcım sıkmamaya çalış kendini bencede kurumun doktoru pratisyendir onlar cok bilirler öyle akıl vermeyi yarın tekrar git kan ver bakalım ve adam gibi bir uzman bul için rahat degilse yarın öbür gün git doktora ama şunuda aklından sakın cıkarma uzman doktorlar deger 100 olmadan kesin birşey diyemeyizz hamilede olabilirsin olmayada bilirsin derler çünkü kendilerini garantiye almak isterler o yüzden sen hiç sıkma canını kuzun seninle sıkı sıkı tutunmaya calıyor sana sende kendini üzüp hırpalamaonun seni tutmasına izin ver.. bu arada bende Fulya gibi allatan ultrasona karşıyım kücük dönemde zaten zorla tutunmaya calışıyorlar allan kurcalatmaya gerek yok diye düşünüyorum.. ayrıca alltan giren her yabancı madde enfeksiyon riski.. hastaneler ne kadar temiz ne kadar dezenfekte ediyorlar bilmiyoruz.. benim nacizane fikrim degerin 100 veüzeri olmadan hiç bir doktora gitme canımcım
c

Kızlar içinizde benim gibi 5. Bebek isteyen yokmu yada 3. 4. En büyüğüm 18 yaşında en ufak 7 hiç istemiyor dum ama iki aydır bebek diye oluyorum bu ay korunmadik inşallah vardır adetime 5 gün taş ateşim bir hafta dir 37

Selamlar kızlar. Anticim hoşgeldin yeniden:) Çileğim, teşekkür ederim canım.

Bebek34, 5. mi dedin bana mı öyle geldi. Hey maşallah...Allah kalbine göre versin inşallah canım. İyi cesaret:)

Gelelim sana fatmacım, öncelikle ilk ili ay alttan muayenenin bebeğe zararı olmadığı kanıtlanmış birşeydir. Biz annelik refleksiyle olur zannediyoruz. On bakarsan ilişkiye de girmemek lazım değil mi? Alttan muayeneyle çok daha erken ve net görünür durumun. Ben yarın gideceğim ve alttan bakacağına eminim. Keseye zarar vermesi için aletin rahim içine girmesi lazım, öyle şey olur mu canım? Rahim ağzına kadar gidiyor. İçeriyi öyle görüyor. Tabi içinize sinmiyorsa bunu doktora bildirin. Ama söyleyecekleri genelde aynıdır: Çok biliyosunnn! Niye geldin o zaman vb.

Sağlıksız gebelik olup olmadığını ancak zaman gösterecek canım. Ama sana şuan alttan üstten, uydudan bile baksalar o bebeği göremezler be bekle derler canım benim. Yani senle ben için 10 kritik gün var yaşanacak :18::18::18:

Çok dua et. Gerisi hikaye.

Benimki doğarsa 3. olacak Allahın izniyle. Bu bebeğe karar verebilmem 10 yılımı aldı:)) 5 gün kala testte çıkaağını sanmıyorum. Pazartesi kan testi negatifti. 6 günüm vardı. Cuma 3 gün kala pozitif çıktı. Hoş, hala gebesin demiyor doktor ama:)

kuzucum zaten riskli gebeliklerde ilk 3 ay ilişkide vermyorlar aynı sey degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…