- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.861
günaydın yawrummm yuvana hoşgeldinnn
canım önce göbekten baktır göremiyorum derse işi ne drun bulsun hatta sen gitmerden önce kan ver değerine bak bitanemmm
nerdesin sen hııı ben ne kadar zamandr senı bekliyorum fulyabu arada ben de kübra memnun oldum biraz gec oldu ama
canım malum gecmısı bilmiyorum sadece gec döllenme olayı gözüme carptı o yüzden su an bısey diyemiyorum:26:
oooyyyy küboşummm benimmmmmmmmmm yerim seni ben kız benimde basıma neler geldi diycemm geldiğini sandım ama şükür temizmiş herşeyim 8. gunde hastalandım maşşallahhhşimdi herşey düzgün şükür az hafta bası yoğunluğum var sonra patlasın geyik topiği
canım önce göbekten baktır göremiyorum derse işi ne drun bulsun hatta sen gitmerden önce kan ver değerine bak bitanemmm
zaten hormonlara filan bakılacak sabah önce kan veirrim öğleden sonra muayene eder diye düşünüyorum. İyi fikir verdin haa önce karından bakın diyim ben
evet kuzummm karından baksın sonrasına duruma göre değişir kuzum inşallah karından gözükür bebişinin kesesiii
nerdesin sen hııı ben ne kadar zamandr senı bekliyorum fulyabu arada ben de kübra memnun oldum biraz gec oldu ama
canım malum gecmısı bilmiyorum sadece gec döllenme olayı gözüme carptı o yüzden su an bısey diyemiyorum:26:
ilk değerim 6 çıktı sonra katladı 2 gün sonra 18 oldu felan neyse anlatmıyım tekrar çünkü kötü oluyorum
oooyyyy küboşummm benimmmmmmmmmm yerim seni ben kız benimde basıma neler geldi diycemm geldiğini sandım ama şükür temizmiş herşeyim 8. gunde hastalandım maşşallahhhşimdi herşey düzgün şükür az hafta bası yoğunluğum var sonra patlasın geyik topiği
hehe benim herüfte çook uzun ismim varmıs gibi kısaltır kübi derallahım yaa neyse kuzu ben topikler arası seyahat halındeym bu aralar bulusuruz bır yerde muhakkak
ilk değerim 6 çıktı sonra katladı 2 gün sonra 18 oldu felan neyse anlatmıyım tekrar çünkü kötü oluyorum
kuzum benımde tam böyleydı cok düşük gibi gelıyordu bana meger ben o ay gec yumurtlamısım o yüzden de gec döllenme olmus bence senin durumda böyle hem canını sıkma annesi mercimeğin sımsıkı tutunmustr sana
kuzum benımde tam böyleydı cok düşük gibi gelıyordu bana meger ben o ay gec yumurtlamısım o yüzden de gec döllenme olmus bence senin durumda böyle hem canını sıkma annesi mercimeğin sımsıkı tutunmustr sana
umarım tatlım umarım sıkı sıkı tutulmuştur bana
umarım tatlım umarım sıkı sıkı tutulmuştur bana
biliosun bu dönemde stres hiç iyi gelmıyor insana sıkma canını ben hep'' rabbim bebeğim sana emanet ''dedim ve hiç bişey olmadı sıpa dogmak bilmedı hatta
biliosun bu dönemde stres hiç iyi gelmıyor insana sıkma canını ben hep'' rabbim bebeğim sana emanet ''dedim ve hiç bişey olmadı sıpa dogmak bilmedı hatta
bebeğimde bende allaha emanetiz hayırlısı olsun hakkımızda
Canım benim gözün aydın değerin yükselmiş.
Sıkıntılı olmanı anlıyorum canım ama zaten kurumun doktoruna gitmişsin ,, kurumuzu bilmiyorum ama uzman hekim çalışmıyordur sanırım orda...
pratisyen hekim de kendi bilgisi dahilinde kadın doğumcuya git alttan muayene ettir filan demiştir bence...
En güzeli bir kaç gün sonra uzman hekime gitmen... Bu arada başla iyi bir doktor araştırmaya...
Sana nacizane tavsiyem yarın yine kan testine git ve değer artışını gör ve stres yapmaktan kurtul... sonra da doktora gidersin zaten
Allah korusun stresle zarar verme bebişine... içinden dua oku bol bol başka bişeyler düşünmeye çalış... çok zordur eminim ama bu stres de çok tehlikeli...
Bu arada herkeslere tünaydın...
Çok güzel neşeli bir gün ve hafta olsun inşallah
Canım benim gözün aydın değerin yükselmiş.
Sıkıntılı olmanı anlıyorum canım ama zaten kurumun doktoruna gitmişsin ,, kurumuzu bilmiyorum ama uzman hekim çalışmıyordur sanırım orda...
pratisyen hekim de kendi bilgisi dahilinde kadın doğumcuya git alttan muayene ettir filan demiştir bence...
En güzeli bir kaç gün sonra uzman hekime gitmen... Bu arada başla iyi bir doktor araştırmaya...
Sana nacizane tavsiyem yarın yine kan testine git ve değer artışını gör ve stres yapmaktan kurtul... sonra da doktora gidersin zaten
Allah korusun stresle zarar verme bebişine... içinden dua oku bol bol başka bişeyler düşünmeye çalış... çok zordur eminim ama bu stres de çok tehlikeli...
Bu arada herkeslere tünaydın...
Çok güzel neşeli bir gün ve hafta olsun inşallah
tünaydn canımm
tünaydn canımm
ooo topik anası sen gelmişsin ya ben atlamışım
hoşgeldin yuvana...
anti senin yayınevi işi vardı ne oldu başladın mı? nasıl gidiyor
ooo topik anası sen gelmişsin ya ben atlamışım
hoşgeldin yuvana...
anti senin yayınevi işi vardı ne oldu başladın mı? nasıl gidiyor
haftaya p.tesi baslıyorm cnm
Çok sevindim canım. hadi hayırlısı. İnşallah yollar seni fazla zorlamaz.
Hadi bakalım hayırlı olsun...
evden çalışacaksın değil mi?
Kızlar içinizde benim gibi 5. Bebek isteyen yokmu yada 3. 4. En büyüğüm 18 yaşında en ufak 7 hiç istemiyor dum ama iki aydır bebek diye oluyorum bu ay korunmadik inşallah vardır adetime 5 gün taş ateşim bir hafta dir 37
Çok sevindim canım. hadi hayırlısı. İnşallah yollar seni fazla zorlamaz.
inşallah canım ya bakalım hakkını veririm umarım
kuzucum zaten riskli gebeliklerde ilk 3 ay ilişkide vermyorlar aynı sey degilmiSelamlar kızlar. Anticim hoşgeldin yeniden:) Çileğim, teşekkür ederim canım.
Bebek34, 5. mi dedin bana mı öyle geldi. Hey maşallah...Allah kalbine göre versin inşallah canım. İyi cesaret:)
Gelelim sana fatmacım, öncelikle ilk ili ay alttan muayenenin bebeğe zararı olmadığı kanıtlanmış birşeydir. Biz annelik refleksiyle olur zannediyoruz. On bakarsan ilişkiye de girmemek lazım değil mi? Alttan muayeneyle çok daha erken ve net görünür durumun. Ben yarın gideceğim ve alttan bakacağına eminim. Keseye zarar vermesi için aletin rahim içine girmesi lazım, öyle şey olur mu canım? Rahim ağzına kadar gidiyor. İçeriyi öyle görüyor. Tabi içinize sinmiyorsa bunu doktora bildirin. Ama söyleyecekleri genelde aynıdır: Çok biliyosunnn! Niye geldin o zaman vb.
Sağlıksız gebelik olup olmadığını ancak zaman gösterecek canım. Ama sana şuan alttan üstten, uydudan bile baksalar o bebeği göremezler be bekle derler canım benim. Yani senle ben için 10 kritik gün var yaşanacak :18::18::18:
Çok dua et. Gerisi hikaye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?