- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.901
Ben testi hastanede yaptırıyorum özele gösteriyorum. Böylece tuzlu olmuyor kuzum:) Biliyorsun gebelik de tuz iyi değil:))) Bebekler gelecek para lazım bizlere di mi ama:))
Şimdi çıkıyorum. Rapor alıp haftasonuna kadar evde PTT yapacağım:) öPERİM GÖZLERİNİZDEN CANLARIM.
yakın bir yerde devlet hastanesi varsa e randevu ile alabilirsin randevu tam saatinde içeri girer tahlilini yazdırır yaptırırsın tahlilini canımöyle ama sürekli randevu almak lazım onlarada nasıl oluıyor ki
yakın bir yerde devlet hastanesi varsa e randevu ile alabilirsin randevu tam saatinde içeri girer tahlilini yazdırır yaptırırsın tahlilini canım
daha önce test yaptırdıgını söyleme :d adetim gecikti korunmadık de test yapar zaten en kötü karından ultrasonla bakaryazar mı ki hemen bilemedim ya muayene edicem derse o yüzden diyorum
daha önce test yaptırdıgını söyleme :d adetim gecikti korunmadık de test yapar zaten en kötü karından ultrasonla bakar
bence hemen yapma canım iyice kesinlessin öyle yap sonra üzülme ama yinede senin kararın tabikieee kızlar söyleyin ben bu takvimi nasıl yapıcammmmmm
eee kızlar söyleyin ben bu takvimi nasıl yapıcammmmmm
bence hemen yapma canım iyice kesinlessin öyle yap sonra üzülme ama yinede senin kararın tabiki
Kızlar az önce hastaneden geldim. Değerim 18.64 ten 60 yükselmiş maşallah. Biraz olsun içim rahatladı. Fatmacım seni merak ettiğim için girdim ama hala dönmedin sanırım. İnşallah sen de güzel bir sonuç alırsın bebeğim.
kızlar totem için yaptılar ya o yüzden mi dedim bide kafam dağılsın diye[/QUOTE
Hayırlı olsun takvimin canım pek güzel olmuş. Bi de burdaki hamişler bi sayfada buluşsak olmaz mı?? ben o kadar topic gezdim hamişlerle ilgili ama doğru düzgün bir yer bulamadım.
Tatlım seni ümitlendirmek gibi olmasın da benim de yumurtlamadan sonra sürekli batmalarım oldu, son bir haftada bariz ağrıya döndü. Yani gebeliğin belirtilerinden biridir bu. Ama benim ayrıyetten çok yoğun beyaz akıntım da vardı ki, zaten hamile olduğumu bu sayede hissettim. Kasık ağrısı da eşlik edince ümitlenmştim. Sen de akıntı durumu ne. Akıntı ve kasık batması dışında göğüslerimde sancı vardı. Zaten bu üçü dışındaki belirtiler ilk haftalarda olmaz. Mide bulantısı baş dönmesi bende geçen ay da vardı ama bu ay bu belirtilere itibar etmedim hiç. İnşallah hamilesindir canım.
kızlar totem için yaptılar ya o yüzden mi dedim bide kafam dağılsın diye[/QUOTE
Hayırlı olsun takvimin canım pek güzel olmuş. Bi de burdaki hamişler bi sayfada buluşsak olmaz mı?? ben o kadar topic gezdim hamişlerle ilgili ama doğru düzgün bir yer bulamadım.
teşekkür ederim canım umarım kaldırmak zorunda kalmam 2013 anneleri varya orada buluşmuş kızlar oraya baktın mı
teşekkür ederim canım umarım kaldırmak zorunda kalmam 2013 anneleri varya orada buluşmuş kızlar oraya baktın mı
göremedim ben link atar mısın?
göremedim ben link atar mısın?
özelden mesaj attım didemcimmm
ilk değerim 6 çıktı sonra katladı 2 gün sonra 18 oldu felan neyse anlatmıyım tekrar çünkü kötü oluyorum
canım kesinleşmesine sevindim allah kucağınada almayı naip etsin hayırlı olsun canım benim
fatmacım hamilelik takvimin çook yakısmıs sana inşallah 40. Haftayıda görürüz orda
canım kesinleşmesine sevindim allah kucağınada almayı naip etsin hayırlı olsun canım benim
TEŞEKKÜR EDERİM SEVOCUM BİLİOSUN İŞTE YÜKSELİYOR DEĞERLER AMA DÜŞÜK ÜZÜLÜYORUM NE OLACAK BAKALIM BEKLİYORUM
saol kübracım herşeye rağmen ben hamileyim içi dışı bilemem ama gebeyim erken mi geç mi ama döllenmiş bi şey var içimde umarım kaybetmem umarım benimle kalırrr
darısı tüm isteyen kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?