Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Ay çok sevindim önce evde PTT sonra memlekette hasret gidermece...
arada uğra bize selam ver,, özlerim ben seni...

eee kızlar söyleyin ben bu takvimi nasıl yapıcammmmmm

Benim takvimin altında hamilelik takvimizini ekleyin diyor ya oraya tıkla. senin kullanıcı profil düzenleme sayfan gelyor. orda bebeğinin doğacağı tahmini günü yazıyorsun kaydet diyorsun ve oluyorr

kaç gündür bakamıyodum,neler olmuş neler :) çok sevindim maşallah tebrik ederim Allah sağlıkla kavuştursun hayırlısıyla hamiişleri bebeklerine :))

ay ay ayyyy bunları okuyunca ümitlenmemek elde değil :)) bnmde aynen 6 gün var ve aynı belirtileri yaşıyorum..sağ kasığımda batma,ağrı,akıntı,göğüslerimde acı ama..hayırlısıyla inşallah yaaaa :)) değilse de kısmet :)

fatmacım hamilelik takvimin çook yakısmıs sana inşallah 40. Haftayıda görürüz orda

saol kübracım herşeye rağmen ben hamileyim içi dışı bilemem ama gebeyim erken mi geç mi ama döllenmiş bi şey var içimde umarım kaybetmem umarım benimle kalırrr

darısı tüm isteyen kızlara

saol kübracım herşeye rağmen ben hamileyim içi dışı bilemem ama gebeyim erken mi geç mi ama döllenmiş bi şey var içimde umarım kaybetmem umarım benimle kalırrr

darısı tüm isteyen kızlara

amiiin..biz hep yanındayız canım rabbimin izniyle burada dogum sancılarını doğuma gittiğini ve bebeğinin dogdugu müjdesinide konusacagız ayy nasıl heyecan yaptım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…