- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.921
amiiin..biz hep yanındayız canım rabbimin izniyle burada dogum sancılarını doğuma gittiğini ve bebeğinin dogdugu müjdesinide konusacagız ayy nasıl heyecan yaptım şimdi
ayy dimi bide sancısı var bu işin anammm gözümmm korktu değerrr bebeğime ama
çok saol kübra iyiki varsınız valla bizi bizden başka kimse anlamazzzz
Nabıonuz beyaaaaaaaa
ben sabahtan beri boğuşuyorum erkenden kdv yi çıkartıyım bi bakım ne var ne yok dedim düştüm içine çıkamıyorum ara verdim şimdi kimsede nerde bu kız dememişşş hıııhhh küstüm işteeeeeeee
Fatmişim çok yakışmış takviminnnnn herşeyden önce hamilesin bunu düşün buna göre hareket et kuzmmmm
evet canım daha doğurması var bunu ben doğum videoları izledim geçen gün bi acayip oldumDD
Bir kaç gün arayla ya da 1 hafta arayla doğururuz cnaım bak kimse yalnız değil burada
fulyacım işlerine daldığını farkettim ben o yüzden ses etmedim ama kızları bilemem
evet peş peşe gelecek yavrucuklar ben rüyamda gördüm 4 kilo 750 gram doğuruyodum tosun gibiydi
evet canım daha doğurması var bunu ben doğum videoları izledim geçen gün bi acayip oldumDD
Bir kaç gün arayla ya da 1 hafta arayla doğururuz cnaım bak kimse yalnız değil burada
fulyacım işlerine daldığını farkettim ben o yüzden ses etmedim ama kızları bilemem
bebişim sen dedin ya yoğumun diye kimse ilişmedi sana kızlarda yok zati baksana sessizlik var burada
oh maşallah canım inşallah tosun gibi de doğurursun :))
Ben daha rüyamda hiç görmedim yaa
CANLARIM BENİMM YERİMM SİZİ BEN YAAAAAAAEVET EPEY SAKİNLEMİŞ GÖRÜYORUM AMA YIL SONU HERKESTE Bİ YOĞUNLUK VARDIR DİE DÜŞÜNÜYORUM BUNA YORUYORUM BENDE
EEE TAZE HAMİŞLER NE VAR NE YOK DİKKAT EDİYOSUNUZ DEĞİL Mİ????
PEŞ PEŞE DOĞURUN BEBEK SEVMEYE GELELİM BİZDE
çok güzel oluyor meme vermiştim cok cok çekiyodu hep beyaz giydirmişim 2 kere gördüm 2sindede bembeyazz
fulyacm sen yogunum diye şettirince bizde rahatsz etmedk
CANLARIM BENİMM YERİMM SİZİ BEN YAAAAAAAEVET EPEY SAKİNLEMİŞ GÖRÜYORUM AMA YIL SONU HERKESTE Bİ YOĞUNLUK VARDIR DİE DÜŞÜNÜYORUM BUNA YORUYORUM BENDE
EEE TAZE HAMİŞLER NE VAR NE YOK DİKKAT EDİYOSUNUZ DEĞİL Mİ????
PEŞ PEŞE DOĞURUN BEBEK SEVMEYE GELELİM BİZDE
Evet canım dikkat ediyorum zaten azcık iş yapayım yoruluyorum hemen. Kan değerlerime bi bakılsaydı ne var ne yok öğrenseydik iyi olacaktı. DAha önceden kansızlık sorunu yaşadım ve folik asit eksikliği vardı bende doktor ilaç vermişti ama kullanmamıştım tabi o zamanlar bilmiyodum ki bebek için gerekli olduğunu.
ayy ne güzel rüya yaaFAtmacım sana bişey sorucam benim sol yumurtalıklarımda ağrım oluyor senin hangi tarafta farkettin mi hiç ?
valla kendimi kötü hissediyorum eşime unu getir bunu götür derken ama dikkat etmeye çalışıyorum valla yüzyüze görüşsek artık çok güzel olacak sizde bize yetişin ama 40ları karışsın
evet yaa dimi onların bebişleri de hemen gelsin peşpeşee ayın her günü bi kişi doğursun
Ben 8 aydır eşime onu getir bunu götür yapıyorum heheheHatta dün temizlikte yardım ettirdim (tabi bi süre sonra kaçtı ama olsun). artık bebek doğduktan sonra her şeyin acısını çıkartacak benden
solda kuzum hemde çok ağrım varr sol kasığım ve sol karın tarafımm çok ağrıyor hemde haftalardır
aynen kuzum uykusuz geceler bizi beklicekkk :18::18:
benimki sonunda kadın almaya başlattı kadın geldi mis gibi yaptı evi 2 ayda bir çağrıcam değmez kendim uüraşmaya
sol taraftan döllenirse kız sağ taraftan döllenirse erkek diye bişey duydum ondan sorayım dedim. Bi de ben bunu okumadan önce kızım olacakmış gibi hissetmeye başladım.Bakalım ne olacak kız mı erkek mi? FArketmez ama yine de merak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?