Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

amiiin..biz hep yanındayız canım rabbimin izniyle burada dogum sancılarını doğuma gittiğini ve bebeğinin dogdugu müjdesinide konusacagız ayy nasıl heyecan yaptım şimdi

ayy dimi bide sancısı var bu işin anammm gözümmm korktu değerrr bebeğime ama

çok saol kübra iyiki varsınız valla bizi bizden başka kimse anlamazzzz

Nabıonuz beyaaaaaaaa

ben sabahtan beri boğuşuyorum erkenden kdv yi çıkartıyım bi bakım ne var ne yok dedim düştüm içine çıkamıyorum ara verdim şimdi kimsede nerde bu kız dememişşş hıııhhh küstüm işteeeeeeee

Fatmişim çok yakışmış takviminnnnn herşeyden önce hamilesin bunu düşün buna göre hareket et kuzmmmm

ayy dimi bide sancısı var bu işin anammm gözümmm korktu değerrr bebeğime ama

çok saol kübra iyiki varsınız valla bizi bizden başka kimse anlamazzzz

evet canım daha doğurması var bunu ben doğum videoları izledim geçen gün bi acayip oldum DD

Bir kaç gün arayla ya da 1 hafta arayla doğururuz cnaım bak kimse yalnız değil burada

fulyacım işlerine daldığını farkettim ben o yüzden ses etmedim ama kızları bilemem

bebişim sen dedin ya yoğumun diye kimse ilişmedi sana kızlarda yok zati baksana sessizlik var burada

evet peş peşe gelecek yavrucuklar ben rüyamda gördüm 4 kilo 750 gram doğuruyodum tosun gibiydi

bebişim sen dedin ya yoğumun diye kimse ilişmedi sana kızlarda yok zati baksana sessizlik var burada

CANLARIM BENİMM YERİMM SİZİ BEN YAAAAAAA EVET EPEY SAKİNLEMİŞ GÖRÜYORUM AMA YIL SONU HERKESTE Bİ YOĞUNLUK VARDIR DİE DÜŞÜNÜYORUM BUNA YORUYORUM BENDE

EEE TAZE HAMİŞLER NE VAR NE YOK DİKKAT EDİYOSUNUZ DEĞİL Mİ????

PEŞ PEŞE DOĞURUN BEBEK SEVMEYE GELELİM BİZDE

selam kızlar okuldan geldim daha yemek yapmadan sayfaları okumaya başladım ancak bitirdim daha soba yakacam yada yakmıyım kociş yaksın

ne de olsa müstakbel hamileyim...
umutlanmıyorum ama belli olmaz diimi öptüm siziiii

Evet canım dikkat ediyorum zaten azcık iş yapayım yoruluyorum hemen. Kan değerlerime bi bakılsaydı ne var ne yok öğrenseydik iyi olacaktı. DAha önceden kansızlık sorunu yaşadım ve folik asit eksikliği vardı bende doktor ilaç vermişti ama kullanmamıştım tabi o zamanlar bilmiyodum ki bebek için gerekli olduğunu.

çok güzel oluyor meme vermiştim cok cok çekiyodu hep beyaz giydirmişim 2 kere gördüm 2sindede bembeyazz

ayy ne güzel rüya yaa FAtmacım sana bişey sorucam benim sol yumurtalıklarımda ağrım oluyor senin hangi tarafta farkettin mi hiç ?

valla kendimi kötü hissediyorum eşime unu getir bunu götür derken ama dikkat etmeye çalışıyorum valla yüzyüze görüşsek artık çok güzel olacak sizde bize yetişin ama 40ları karışsın

solda kuzum hemde çok ağrım varr sol kasığım ve sol karın tarafımm çok ağrıyor hemde haftalardır

valla kendimi kötü hissediyorum eşime unu getir bunu götür derken ama dikkat etmeye çalışıyorum valla yüzyüze görüşsek artık çok güzel olacak sizde bize yetişin ama 40ları karışsın

evet yaa dimi onların bebişleri de hemen gelsin peşpeşee ayın her günü bi kişi doğursun

Ben 8 aydır eşime onu getir bunu götür yapıyorum hehehe Hatta dün temizlikte yardım ettirdim (tabi bi süre sonra kaçtı ama olsun). artık bebek doğduktan sonra her şeyin acısını çıkartacak benden

aynen kuzum uykusuz geceler bizi beklicekkk :18::18:

benimki sonunda kadın almaya başlattı kadın geldi mis gibi yaptı evi 2 ayda bir çağrıcam değmez kendim uüraşmaya

solda kuzum hemde çok ağrım varr sol kasığım ve sol karın tarafımm çok ağrıyor hemde haftalardır

sol taraftan döllenirse kız sağ taraftan döllenirse erkek diye bişey duydum ondan sorayım dedim. Bi de ben bunu okumadan önce kızım olacakmış gibi hissetmeye başladım. Bakalım ne olacak kız mı erkek mi? FArketmez ama yine de merak

aynen kuzum uykusuz geceler bizi beklicekkk :18::18:

benimki sonunda kadın almaya başlattı kadın geldi mis gibi yaptı evi 2 ayda bir çağrıcam değmez kendim uüraşmaya

oh ne güzell benim eşim kendi yapar kadın getirtmez eve Bahara badana filan da yapcaz artık napcaz bilmiyom ama azcık azcık mecburen bu ev temizlenecek

bende öyle duydum sol kız derler diye ama herkes oğlun olacak diyor bana bakalım sağlıklı olsunda ilk çocukta cinsiyet aramıyorum

kızlar ben gidiyorum mesai bitti öptüm sizi hadi görüşrüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…