Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sudemerve acil cevaba ihtiyacım var

hani ikimizde 29unda yumrtlamıştık ya senin idrarda çıktı mı çift çizgi? ben şimdi yaptım idrarda gebelik negatif çıktı

sudemerve acil cevaba ihtiyacım var

hani ikimizde 29unda yumrtlamıştık ya senin idrarda çıktı mı çift çizgi? ben şimdi yaptım idrarda gebelik negatif çıktı

Canım hemen ümitsizliğe kapılma. Ben üç gün kala yaptığımda çok ama çok silik bir gölge, belki de sadece benim farkedebileceğim bir gölge gördüm. İlk on dakika bekle. Ertesi gün başka başka testler aldım. Mitratech olan bir türlü pozitif göstermedi diğerlerinde o gölge yine vardı. Zaten gün geçtikçe gölge ilerledi. Şu an değerim 60 olduğu halde çok ama çok silik bir çizgi var canım. Senin günün ne zamandı?

yine ben geldim kızçeler hamişlerrrrrr sizi yerler yerlerrr

ya işlerim yoğun olması işime geldi az kafam dağıldı bebekle ilgili zaten h.sonu da dediğim gibi takip etmiyorum bu yumoşu sipoşu protesto ediyorum kendilerini zaten hormon testi de yaptırmadım gidip hayatımda ilk defa geciktim ilk gecikmede de gitmek istemedim açıkcası zaten kasık ağrım var diyorum kimse beni iplemiyo dr lardan belki ilerleyen günlerde içime sinen bi dr bulursam giderim aklımda burayada girmemek var ama ben size kıyamıyorum yaaaa ailem gibi oldunuz iyi haberleriniz almak naparsınız ne durumdasınız die mrk ediyorum sizden kopmamak adına buralardayım kocaman galppppp bende sizeee

kopamazsın zaten

13 aralıkta lekelenmem oldu bikaç gün böyle lekenlme oldu bitti sonra eğer adet denirse buna. Önceki ay da 16 aralıkta olmuştum duphaston kullanarak

Canım lütfen bir yere kaybolma. Sensiz bir topik düşünemem hem de seni merak ederim. İyi olmana sevindim. Kasık ağrın neden oluyor acaba ya...İnşallah hayırdır. Doktor birşey olsa derdi zaten canım benim. Fazla kafana takma.

Aslında haklısın bütün yumurtlama dönemim boyunca burdan uzak durdum son on girdim. İyi geldi bana:))Sizleri özledim ama buraya girince ister istemez birşeyler araştırıyor insan. ve kötü oluyor.

13 aralıkta lekelenmem oldu bikaç gün böyle lekenlme oldu bitti sonra eğer adet denirse buna. Önceki ay da 16 aralıkta olmuştum duphaston kullanarak

Canım o zaman cumaya kadar kesin sonuç alırsın. Geç döllenme olmadıysa tabi. Adet görene kadar umutsuz olma. Fazladan test al ve sabahları yap. İnşallah senin bebeğin de hayırlısıyla gelir canım. Lekelenme tarzı adet pko larda sık rastlanan bir durum. Bende de oldu çok. Sökülemiyor ama adetten sayılıyor bildiğim kadarıyla. Bekleyeceğiz bakalım.

Aynen ben de her biriniz için isimle dua ediyorum. Hem de canı gönülden. Rabbim insanların birbirleri için ettiği duaları severmiş, kabul edermiş. İnşallah hepiniz sağlıklı birer bebek dünyaya getirirsiniz bu sene içinde. Ben de tabi:))

Hiç öyle düşünme canım. Adetim geliyor dedim, hala da diyorum. Bel ağrısı, kasık ağrısı vurup vurup geçiyor. Hatta tam şu anda kasığımı yokladı geçti :)Göğüs şişmeleri de vardı. Ama olmadım. Günüm dündü. Şimdi adeti bir gün geçmiş oluyorum. Hala o adet belirtileri var düşün. Bu işler hiç belli olmaz canım. Adet döneminden önce tatlı krizine girer misin sen de? Ben girerim ki tatlıyı hiç sevmem. Bu ay olmadı mesela. Bu beni şüphelendirdi. Aslına bakarsan en iyisi belirti aramamak ama yapamıyoruz işte be canım. Ben hala diyorum keşke bir hafta geçseydi de öyle test yapsaydım, bu kadar gerilmeyecektim.

Ay çok sevindim önce evde PTT sonra memlekette hasret gidermece...
arada uğra bize selam ver,, özlerim ben seni...

Her gün burdayım inşallah. Ben sizi doğuma kadar bırakmayı düşünmüyorum CANIMCIM:))

ZİZAG, hastaneye randevuyla gitmiyorum ben. Sabah erken saatte gitmen kafi. Olmadı bir gün önceden ara hastaneyi randevu al. Niye o kadar parayı ödeyesin canım benim.

tamam canım çok teşekkür ederim

bu hafta sonuna kadar çift çizgi görürüsem aklıma ilk sen geleceksin inşallahhhh

Ne zaman bu şiiri dinlesem ağlıyorum...Ah annem, hep senin için gökyüzünde bir evimiz olsun istedim. Ama olmadı annem...Gittim uzaklara...Seni bırakıp öyle bir başına. Ben doğayım diye 13 yaşında 1600 iğne vurulduğunu, dokuz ay aç karnına hiç kalkmamaca ve çocuk yüreğinin korkularıyla bir tek kürflü odanın içinde yattığını umursamdan, benim için yaptığın herşeyi bir kenara itip, bir yabancı için seni terk ettim anne((anne, hayat acı; ama sen bilme benim ağladığımı...

Ibrahim Sadri - bir oglun oldu - YouTube

çok güzell

kopamazsın zaten

Gidmem kiiiii bırakmamam kii siziiiiii )) bu ara yoğunuz o kaaaaaaa

Ablammmmm benim kasık ağrım düşükten beri hiç geçmedi hangi Dr a gitsem temiz dedi inşallah öyledir )) ve ayrıca bende sizisiz bi hayat düşünemem aile gibi oldukk işlerle boğusurken bile aklımdasınız

Canım belki üşüttün olamaz mı? Dikkat et ayacıklarına. Daha önümüzdeki maçlar var şekerim:) Saha elverişli olmalı:)) Evet gerçekten aile gibiyiz maşallah. Ben o kadar alıştım ki size, birinden haber almasan meraklanıyorum. İnşallah da kopmaz bu bağ. Belki bir kaç ay sonra Anti ve Hamişleri diye bi topik daha açarız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…