Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İyiyiz canım sen nasılsın? Neler yapıyorsun bakalım:))

Darısı ve daha güzeli senin başına canım:) Teşekkür ederim. Dedim ne olur ne olmaz, belki bebiş kalıcı değildir. Bu bari içimde kalmasın:))
tşkr ederim canım iyiyim şükürr inş canım kalıcıdırr bebişin seninledir tatlımm hayırlısı rabbim isteyen herkese versinn

bırakma bizi
aklımdan şu vesveseler çıksa gitse cumartesi gelse yeterrrr

Arkadaşlar uzun zamandır siteyi ve konuşulanları takip ediyorum. 3-4 aydır da bebiş çalışmalarımız vardı. Buradaki tüm anne olmak isteyen bayanlar gibi ben de stres panik vs. olmuştum eşimle beraber. Ama dün akşam bir cesaretle hem evde test yaptım hem de dayanamadım özel hastaneye gidip kan verdim. Sonuç pozitif. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli ve dinine vatanına ailesine bağlı bireyler yetiştirmek niyetimiz. Hiç umudunuzu kaybetmeyin ve herşeyi yüce Allah'tan isteyin. Ben önce çalışmak sonra bol bol dua diyorum. Çünki yaratanın istediği zamanda oluyor, kendi planladığımız zamanda değil. Ben bunu anladım. Sevgiler..

hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Günaydın herkeseee inşallah bugün yeni hamişler öğreniriz :)) burada hamile olanları gördükçe çok mutlu oluyorum darısı hepimizin başına

günaydın afilli gacılar napıyonuzzz ben geldimm

günaydınnn taze hamişşşş nasılsınız bakalımmmm

hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
günaydın kızlar

günaydın çıtır hatunummmmm

Günaydın herkeseee inşallah bugün yeni hamişler öğreniriz :)) burada hamile olanları gördükçe çok mutlu oluyorum darısı hepimizin başına
,

günaydınnn canımmmm

bu güzel paylaşım için teşekkür ederiz flyrey... evde son ses dinliyorum :)) hamiş olmak isteyenler olarak birtek doğacak bebişlerimizi konuşuruz

Son düzenleme:
[video=youtube;ov0L7ki8K7k]http://www.youtube.com/watch?v=ov0L7ki8K7k[/video]

benim şebelek yiğenimmm pepe gibi oynuyo bundaaaa sabah sabah geldi aklımaaaa rabbim daha anne olmayı nasip etmedi ama HALA olmak pahabiçilemezzzzz

[video=youtube;9j5o75lQauI]http://www.youtube.com/watch?v=9j5o75lQauI[/video]

bendeeeennnnnnn tüm hamişlerimizeeee ve hamiş adaylarımızaaa gelsinnnnnnn totolarının yirim la bunlarınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…