- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.961
sudemervecim gebeilk takvimi çok yakışmışşş
Allahım tamamına erdirsin
İyiyiz canım sen nasılsın? Neler yapıyorsun bakalım:))
tşkr ederim canım iyiyim şükürr inş canım kalıcıdırr bebişin seninledir tatlımm hayırlısı rabbim isteyen herkese versinnDarısı ve daha güzeli senin başına canım:) Teşekkür ederim. Dedim ne olur ne olmaz, belki bebiş kalıcı değildir. Bu bari içimde kalmasın:))
Her gün burdayım inşallah. Ben sizi doğuma kadar bırakmayı düşünmüyorum CANIMCIM:))
ZİZAG, hastaneye randevuyla gitmiyorum ben. Sabah erken saatte gitmen kafi. Olmadı bir gün önceden ara hastaneyi randevu al. Niye o kadar parayı ödeyesin canım benim.
Arkadaşlar uzun zamandır siteyi ve konuşulanları takip ediyorum. 3-4 aydır da bebiş çalışmalarımız vardı. Buradaki tüm anne olmak isteyen bayanlar gibi ben de stres panik vs. olmuştum eşimle beraber. Ama dün akşam bir cesaretle hem evde test yaptım hem de dayanamadım özel hastaneye gidip kan verdim. Sonuç pozitif. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli ve dinine vatanına ailesine bağlı bireyler yetiştirmek niyetimiz. Hiç umudunuzu kaybetmeyin ve herşeyi yüce Allah'tan isteyin. Ben önce çalışmak sonra bol bol dua diyorum. Çünki yaratanın istediği zamanda oluyor, kendi planladığımız zamanda değil. Ben bunu anladım. Sevgiler..
günaydın kızlar
günaydın afilli gacılar napıyonuzzz ben geldimm
Arkadaşlar uzun zamandır siteyi ve konuşulanları takip ediyorum. 3-4 aydır da bebiş çalışmalarımız vardı. Buradaki tüm anne olmak isteyen bayanlar gibi ben de stres panik vs. olmuştum eşimle beraber. Ama dün akşam bir cesaretle hem evde test yaptım hem de dayanamadım özel hastaneye gidip kan verdim. Sonuç pozitif. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli ve dinine vatanına ailesine bağlı bireyler yetiştirmek niyetimiz. Hiç umudunuzu kaybetmeyin ve herşeyi yüce Allah'tan isteyin. Ben önce çalışmak sonra bol bol dua diyorum. Çünki yaratanın istediği zamanda oluyor, kendi planladığımız zamanda değil. Ben bunu anladım. Sevgiler..
günaydın kızlar
,Günaydın herkeseee inşallah bugün yeni hamişler öğreniriz :)) burada hamile olanları gördükçe çok mutlu oluyorum darısı hepimizin başına
günaydınnn taze hamişşşş nasılsınız bakalımmmm :d
hayırlı olsun cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
Günaydın çıtır hatunummmmm
,
günaydınnn canımmmm
bu güzel paylaşım için teşekkür ederiz evde son ses dinliyorum... hamiş olmak isteyenler olarak birtek doğacak bebişlerimizi konuşuruz
günaydınnnn fulimmmmm bulantım başladı benimmm acaba erken mi ki
annnaaammm ne güzel işteee sapsağlıklııı büyüyo susamınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?