- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.381
Bana doktorlar folik asit kullan demedi yaa her seferinde sorucam sorucam unutuyorum ben de. Daha 2-3 gündür içiyorum ama bulgur , portakal yemeye dikkat ediorum.
Yaa kızlar nolur burda yemek muhabbeti yapmayınnn canım çekiyooooooo
tşk ederim canım cvbın için bugunden başlamak gerekiyo sanırım 5 gün boyunca
kadayıflı tatlı için tam tarif verebilirim canım istersenhoşgeldin gülcanımmmmm pastaban ve kendi yaptığım pandispanya ile pasta yaptım onlara daha önce yalancı tavuk göğüsüde yapmıştım sanırım bu sefer kadayıflı tatlıyı yapıcamm
benim kuzenim 1 yil kullandi nihayetinde bi zarari yok. zaten hamileligin ilk ayinda kullanmis olmaya baslaman gerek. mesela yumurtlama donemin. basla. bir sonraki ayda korunmayi birakmayi planliyorsun .bir dahaki yumurtlama doneminde 1 ay kullanmis olursun. boylece bebegini yuzde 70 e kadar sinir sitemi rahatsizliklarindan korumus oluyosun
kadayıflı tatlı için tam tarif verebilirim canım istersen
aman da aman kiyamam aserirmiss. ohhh ne guzell. Allah seni nazarlardan saklasin .tu tututuu...
yaaa o halde ben bu ay hamile kaldıysam folik asit için çok geçmi kalmış oluyorum canım((((((( bebişim varsa eğer bir zararı olurmu???? birde folik asit bebeği annedeki kalıtsal hastalıklardan koruyor diye duymuştum. ben astım hastasıyım hemde ileri derecede acaba bu hastalığın bebişe geçmesi ile alakası varmıdır????
birşey sorucam hanımlar;
dün doktor bana ilk başta idrar tahlili yaptırdı acaba bu derece sancı idrar yolu iltihabımı diye neyse sonuç temiz çıktı bir sorun yok. ve ben hiçbir ilaç kullanmamama rağmen son 3 gündür idrarımda kötü bir koku var... bir yerde kanda gebelik hormonları seviyesi artınca idrarda kötğ koku oluyor diye okumuştum... bu doğrumu bilen yada yaşayan varmı? boşuna da umutlanmak istemiyorum ama bariz şekilde antibiyotik almış gibi koku var...
yaaa o halde ben bu ay hamile kaldıysam folik asit için çok geçmi kalmış oluyorum canım((((((( bebişim varsa eğer bir zararı olurmu???? birde folik asit bebeği annedeki kalıtsal hastalıklardan koruyor diye duymuştum. ben astım hastasıyım hemde ileri derecede acaba bu hastalığın bebişe geçmesi ile alakası varmıdır????
birşey sorucam hanımlar;
dün doktor bana ilk başta idrar tahlili yaptırdı acaba bu derece sancı idrar yolu iltihabımı diye neyse sonuç temiz çıktı bir sorun yok. ve ben hiçbir ilaç kullanmamama rağmen son 3 gündür idrarımda kötü bir koku var... bir yerde kanda gebelik hormonları seviyesi artınca idrarda kötğ koku oluyor diye okumuştum... bu doğrumu bilen yada yaşayan varmı? boşuna da umutlanmak istemiyorum ama bariz şekilde antibiyotik almış gibi koku var...
birşey sorucam hanımlar;
bol ekşınlı geceler sizi bekliyorrrr
[video=youtube;bIvU8AsVgUY]http://www.youtube.com/watch?v=bIvU8AsVgUY[/video]
yaaa o halde ben bu ay hamile kaldıysam folik asit için çok geçmi kalmış oluyorum canım((((((( bebişim varsa eğer bir zararı olurmu???? Birde folik asit bebeği annedeki kalıtsal hastalıklardan koruyor diye duymuştum. Ben astım hastasıyım hemde ileri derecede acaba bu hastalığın bebişe geçmesi ile alakası varmıdır????
Birşey sorucam hanımlar;
dün doktor bana ilk başta idrar tahlili yaptırdı acaba bu derece sancı idrar yolu iltihabımı diye neyse sonuç temiz çıktı bir sorun yok. Ve ben hiçbir ilaç kullanmamama rağmen son 3 gündür idrarımda kötü bir koku var... Bir yerde kanda gebelik hormonları seviyesi artınca idrarda kötğ koku oluyor diye okumuştum... Bu doğrumu bilen yada yaşayan varmı? Boşuna da umutlanmak istemiyorum ama bariz şekilde antibiyotik almış gibi koku var...
kopuyorsun yine fulya;Allah neseni daim kilsin :)
merhaba canım rabbim gönlündekini versin inşallahhh isimlerden bahsetmişken ben fulyaaa
sanırım evet, insan bi yerden sonra bıkıyo görev gibi geliyo ama bebek için değer napalım ekşın şart inş bu ay tutar
amiin canım hepimize inşallah :)
iletilerde isimlerden bahsediliyor kullanıcı adları başka oluyo :) siz hepiniz uzun zamandır burdasınız galiba ben bi türlü kaynaşamadım sizlerle gibi gelio,sık sık da giremiyorum o yüzden her girişimde kafa iyice karışıyor :))
benim adım da deniz :)
canım şahsen benim idrarımda öyle kötü yok. Eğer sende varsa belki iltihap filan vardır diycem ama tahlilde bişey çıkmamış. Yediğin şeylerle de alakalı olabilir.
bitanem burdan okudum ben de Folik asitin nemi
canım plansız hamilelikleri örnek alalım mesela benim ilk gebeliğim gibi öğrendiğim gün kullanmaya başladım ben folik asidi sen ihmal etme takdir Allahtan
ayrıca idrar kokusu üşütmeden de olur mesela benim adete yakında oluyor değşiiyo yani bu baslı basına bir netice değil az daha sık dişini erken öğrenmekte iyi değil
sen evde test yaptın mı
memnun olduk deniz bende fatma zizag fatma yani :):)
amiin canım hepimize inşallah :)
iletilerde isimlerden bahsediliyor kullanıcı adları başka oluyo :) siz hepiniz uzun zamandır burdasınız galiba ben bi türlü kaynaşamadım sizlerle gibi gelio,sık sık da giremiyorum o yüzden her girişimde kafa iyice karışıyor :))
benim adım da deniz :)
oyy kuzum görev olarak bakmayınn zevk alın
250 gram ciğ kadayıf
2 yemek kasıgı toz şeker
2 yemek kaşıgı tereyag
1 su bardgı ceviz.
tereyagını koy tencereye yavaş yavaş erimeye baslasın içine kadayıfları koprarak koy kavurmaya basla bıraz pembeleşince şekerini ilave et. kavurmaya devam et dikkat et sürekli karıştırarak kavur cok cabuk yanıyor kadayıflar.. atesten almadan az önce cevizleri ilave et onlarlada kavur. altını kapar ocagın sogumaya bırak ,
4 bardak süt
2 yemek kaşıkğı un
2 yemek kaşığı mısır nişastası
1,5 su bardağı şeker
1 paket tozkremsanti
ben bir tanede vanılya koyuyorum ,
krem şanti hariç bütün malzemeleri bir tenceereye al. muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarark pişir. cok koyu bir muhallebi olmuyor..
altını kapat bıraz sogumasını bekle ilk kaynarlıgı gitsin yani kaynarlıgı gittikten sonra toz kremşantiyi muhallebinin içine ilave et mikser yardımı ile çırp topaklar gidene kadar..
sonra yapacagın tepsinin dibine kadayıfların yarısını ser.. (kadayflar yeterince ufaklanmadısa elinle azcık sıkarkan ufaklanıyor ) yarısını ayır hazırladıgın muhallebiyi kadayıfların üzerine dök..( ben nacizane tavsiyem kalan kadayıfları servis yapmadan önce keserken dökmek ) kalan kadayıfı muhallebinin üzerine iyice yay AFİYET OLSUN..
umarım anlatabilmişimdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?