Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Doktorlar en kötü ihtmali söylüyor maalesef canım... sen bozma moralini bu dönemde stres olmaman moralinin yüksek olması çok önemli... yakında inşallah iyi haberleri alınca boşa üzülmüşüm diyeceksin canım

bende ilk kez yapıcam kuzenimden garantili tarif aldım onu denicem olmazsa ne yaparım bilmiyorum canım :)
kereviz çok kolay hemen oluyor

umarım canım inş güzel olur ben şuan çok rahatım allaha emanet bakalım kötü bişey olursa umarım yine bu kadar sakin kalırımm

yazdigini okuyunca tebessum kapladi yuzumu. Sagolasin bacimm. Becerirsin becerirsin cok kolay oluyo :)))

eee o zaman ne mutlu banaaa bak bende de kocaman bi tebessüm olduuu

bende ilk kez yapıcam kuzenimden garantili tarif aldım onu denicem olmazsa ne yaparım bilmiyorum canım :)
kereviz çok kolay hemen oluyor

kuzucuklar nacizane fikirleriniz için çok teşekkürederimmm

Deneme yanılma yöntemi ile bulacağım bi çare

kizlar bi sey soracagimm aranizda sigara kullanan vaer mi ben kullaniyorum ama icim icimi yiyor. azalttim ama odum kopuyor bi sey olcak die

kizlar bi sey soracagimm aranizda sigara kullanan vaer mi ben kullaniyorum ama icim icimi yiyor. Azalttim ama odum kopuyor bi sey olcak die

şahsen ben kullanmıyorum cnm ama 9 ay kullanıp nurtopu gibi doğuranlar var sen yinede en aza indir için rahat etsin zaten bebiş haberini alınca tiksinirmişsin çoğu kişide gördüm bunu

şahsen ben kullanmıyorum cnm ama 9 ay kullanıp nurtopu gibi doğuranlar var sen yinede en aza indir için rahat etsin zaten bebiş haberini alınca tiksinirmişsin çoğu kişide gördüm bunu

1 paket iciyordum simdi 6-7 tane iciyorum. ama bi zarari vardir elbette. tutunamaz falan diye odum kopuyo. offf, insallah tiksinirim en kisa zamanda

kızlar selamlarrr herkese... Şöyle bir geçmişi okuyayım dedim ama sıkıldım Biriniz bana özet geçebilir mi?

FAtmacım değerin ne çıktı merak ettim?

beyaz_lilyum doktor sana ne dedi peki?

Fulyacım sen nasılsın?

Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah :))

amin canım darısı sana olsun

1 paket iciyordum simdi 6-7 tane iciyorum. ama bi zarari vardir elbette. tutunamaz falan diye odum kopuyo. offf, insallah tiksinirim en kisa zamanda

İnşallah canım bence fırsat bu fırsat bırak sonuçta kesinlikle faydası yok zararı var... hem ilerde onu emzirirken bile senden o zehirler bebişine geçicek ona kıyabilirmisin? bence asla... ben içmiyorum ama içsem kati suretle bırakırdım ki zamanında içtim eşim yasakladı bir günde bıraktım. yani isteyince oluyor. buda bahanen olsun çantandaki paketi at çöpe gitsin...

Son düzenleme:

iyiyim canım ama sonucum daha çıkmadı bekliyorummm

DURUMLAR NASIL AĞRILAR SIZILAR FİLANNNN

Son düzenleme:
1 paket iciyordum simdi 6-7 tane iciyorum. Ama bi zarari vardir elbette. Tutunamaz falan diye odum kopuyo. Offf, insallah tiksinirim en kisa zamanda

ne güzel azatlmışsın bebeişini düşün tiksinirsin iyice canından kanından daha mı değerli değil elbette yaparsın sen hissediyorum ben bunu

didoşummmmm çok şükür iyiyizzzz sen nassın yiğenim nasılllll

doktor kas ağrısı bu, rahimle alakalı değil dedi cnm... hamilelik içinde çok erken adetten 3 gün sonra gel şuan kese yok dedi. ama nedense hamilelik için çok erken daha dedi... sanki herkes 1 yıl bekledikten sonra doğurmak zorunda gibi davranmıyorlarmı doktorlara ifrit oluyorum...

acaba hamileligi anlamak icin cok erken mi demek istedi ki?

iyiyim canım ama sonucum daha çıkmadı bekliyorummm

DURUMLAR NASIL AĞRILAR SIZILAR FİLANNNN

Merak ediyorum değerin ne çıkacak canım ama güzel bir değerdir inşallah.

Doktorlar kitabi bilgilere göre hareket ediyolar.1 yıl bekle sonra tedavi edelim diyolar. Umarım güzel bir haber verirsin sen de bize :)

Ben dün gece kötüydüm gece bi uyandım her yanım ağrıyor böyle düşük yapacakmışım gibi (Allah korusun) tuvalete gittim uyuşmuş her yanım artık nsıl yattıysam. Bir de bel ağrısıı....Sonra geri uyudum biraz rahatladım. Ama sabah da bi iştahsızlık baş dönmesi halsizlik vardı kahvaltıdan sonra geri yattım ve iyi olarak kalktım ve şu an iyiim çok şükür yarını heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…