- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.341
ama doktor bana daha hiç bişey demediki sadece kurumun doktoru değerlerin çok düşük dedi. Düşük yapabilirsin belkide dedi belki de çocuk sağlıksız dedi iyi bişey diyen yokki gebe olduğumu düşünenler ben ve çevremdekiler
ablaammm bak ne güzel demiş drun yiğenimiz seninle ya sen gerisini düşünmeeee
Ooohhh bunların tarifi ne kız ben bilmiyommBirde kadayıflı tatlıyı hiç enemedim bi tarifini bulım da bakımm
Tşkrederim cnmm allahtan yemeğe çıkıyormuşsun yoksa içime dert olurdu afiyet olsun canım snaaaa
doktorlar en kötü ihtmali söylüyor maalesef canım... Sen bozma moralini bu dönemde stres olmaman moralinin yüksek olması çok önemli... Yakında inşallah iyi haberleri alınca boşa üzülmüşüm diyeceksin canım
yazdigini okuyunca tebessum kapladi yuzumu. Sagolasin bacimm. Becerirsin becerirsin cok kolay oluyo :)))
bende ilk kez yapıcam kuzenimden garantili tarif aldım onu denicem olmazsa ne yaparım bilmiyorum canım :)
kereviz çok kolay hemen oluyor
kizlar bi sey soracagimm aranizda sigara kullanan vaer mi ben kullaniyorum ama icim icimi yiyor. Azalttim ama odum kopuyor bi sey olcak die
şahsen ben kullanmıyorum cnm ama 9 ay kullanıp nurtopu gibi doğuranlar var sen yinede en aza indir için rahat etsin zaten bebiş haberini alınca tiksinirmişsin çoğu kişide gördüm bunu
beylikdüzünün nüfusu bir tane daha arttı :)) Arkadaşımın bebişi olmuş bu sabah darısı bütün bebiş isteyenlerin başına
Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah :))
1 paket iciyordum simdi 6-7 tane iciyorum. ama bi zarari vardir elbette. tutunamaz falan diye odum kopuyo. offf, insallah tiksinirim en kisa zamanda
kızlar selamlarrr herkese... şöyle bir geçmişi okuyayım dedim ama sıkıldımBiriniz bana özet geçebilir mi?
Fatmacım değerin ne çıktı merak ettim?
Beyaz_lilyum doktor sana ne dedi peki?
Fulyacım sen nasılsın?
1 paket iciyordum simdi 6-7 tane iciyorum. Ama bi zarari vardir elbette. Tutunamaz falan diye odum kopuyo. Offf, insallah tiksinirim en kisa zamanda
kızlar selamlarrr herkese... şöyle bir geçmişi okuyayım dedim ama sıkıldımBiriniz bana özet geçebilir mi?
Fatmacım değerin ne çıktı merak ettim?
Beyaz_lilyum doktor sana ne dedi peki?
Fulyacım sen nasılsın?
kızlar selamlarrr herkese... Şöyle bir geçmişi okuyayım dedim ama sıkıldımBiriniz bana özet geçebilir mi?
FAtmacım değerin ne çıktı merak ettim?
beyaz_lilyum doktor sana ne dedi peki?
Fulyacım sen nasılsın?
kızlar selamlarrr herkese... Şöyle bir geçmişi okuyayım dedim ama sıkıldımBiriniz bana özet geçebilir mi?
doktor kas ağrısı bu, rahimle alakalı değil dedi cnm... hamilelik içinde çok erken adetten 3 gün sonra gel şuan kese yok dedi. ama nedense hamilelik için çok erken daha dedi... sanki herkes 1 yıl bekledikten sonra doğurmak zorunda gibi davranmıyorlarmı doktorlara ifrit oluyorum...
iyiyim canım ama sonucum daha çıkmadı bekliyorummm
DURUMLAR NASIL AĞRILAR SIZILAR FİLANNNN
ne güzel azatlmışsın bebeişini düşün tiksinirsin iyice canından kanından daha mı değerli değil elbette yaparsın sen hissediyorum ben bunu
didoşummmmm çok şükür iyiyizzzz sen nassın yiğenim nasılllll
doktor kas ağrısı bu, rahimle alakalı değil dedi cnm... hamilelik içinde çok erken adetten 3 gün sonra gel şuan kese yok dedi. ama nedense hamilelik için çok erken daha dedi... sanki herkes 1 yıl bekledikten sonra doğurmak zorunda gibi davranmıyorlarmı doktorlara ifrit oluyorum...
hadi insallah fulya yaa' agzin bal yesin ne diyim. icine tarcinla corek otu koy da yumurtlarin artsin :)))ne güzel azatlmışsın bebeişini düşün tiksinirsin iyice canından kanından daha mı değerli değil elbette yaparsın sen hissediyorum ben bunu
acaba hamileligi anlamak icin cok erken mi demek istedi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?