- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.361
merak ediyorum değerin ne çıkacak canım ama güzel bir değerdir inşallah.
Doktorlar kitabi bilgilere göre hareket ediyolar.1 yıl bekle sonra tedavi edelim diyolar. Umarım güzel bir haber verirsin sen de bize :)
ben dün gece kötüydüm gece bi uyandım her yanım ağrıyor böyle düşük yapacakmışım gibi (allah korusun) tuvalete gittim uyuşmuş her yanım artık nsıl yattıysam. Bir de bel ağrısıı....sonra geri uyudum biraz rahatladım. Ama sabah da bi iştahsızlık baş dönmesi halsizlik vardı kahvaltıdan sonra geri yattım ve iyi olarak kalktım ve şu an iyiim çok şükür yarını heyecanla bekliyorum
bilmiyorum canım ama folibol verdi bunu hemen içmeye başla dedi... Ama ben hala içmedim günün hangi saatinde aldığımın önemi varmı acaba şimdi içsem olurmu? Sabah yazmış eczacı ama ne dersiniz?
hadi insallah fulya yaa' agzin bal yesin ne diyim. Icine tarcinla corek otu koy da yumurtlarin artsin :)))
bilmiyorum canım ama folibol verdi bunu hemen içmeye başla dedi... ama ben hala içmedim günün hangi saatinde aldığımın önemi varmı acaba şimdi içsem olurmu? sabah yazmış eczacı ama ne dersiniz?
kızlar acil cevap!... ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım bugun 13. gün ama bu yumurta bugun mü pırtlıcak yoksa yarın mı nasıl oluyo ben hala öğrenemedim bu işi yaa :44:
canim bu da folik asit degil mi? bana dr. gunun istedigin saatinde kullan dedi tok karnina. ama folik asitin mide bulantisi gibi bi yan etkisi varmis bazi bunyelerde. o yuzden aksam yemeginden sonra alirsan daha iyi dedi. midem bulanirsa da uyurken bulaniyo bilmiyorum :)))
3 ay önce diyorlar ama hemen hamile kalamıyoruz ki hemen başla canımkızlar folik asiti hamilelik planlamadanne kadar önce kullanmaya başlamalıyız fikriolan var mı?
herkese selam kızlarr!!! Nasılsınız? şöylebiş geçmişi okudum sudemerve seni tebrik ediyorum için rahatlamıştır umarım. Zizagcım senin de sonuçlarını merakla bekliyorum. Bikaç ay sonra bende aynı heyecanları yaşıcam inşaallah. şimdi okuldayım bugün bilgisayarı okula getirdim notları girmek için ama foruma takıldım ben de yazayım dedim :)
kızlar acil cevap!... Ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım bugun 13. Gün ama bu yumurta bugun mü pırtlıcak yoksa yarın mı nasıl oluyo ben hala öğrenemedim bu işi yaa :44:
yok tatlım hatta gece yatmadan önce iç çünkü mide bulantısı yapıyor
canim bu da folik asit degil mi? bana dr. gunun istedigin saatinde kullan dedi tok karnina. ama folik asitin mide bulantisi gibi bi yan etkisi varmis bazi bunyelerde. o yuzden aksam yemeginden sonra alirsan daha iyi dedi. midem bulanirsa da uyurken bulaniyo bilmiyorum :)))
kızlar folik asiti hamilelik planlamadanne kadar önce kullanmaya başlamalıyız fikriolan var mı?
selam kızlarr ben geldim ancaknasılsınız bakalım ? fulyacım bence hazır kek tabanı ile pasta yap hem cok pratik hemde göz dolduruyo
kızlar folik asiti hamilelik planlamadanne kadar önce kullanmaya başlamalıyız fikriolan var mı?
kızlar merhaba herkese :)
ayy takip edemiyorum kime nolmuş,kim ne yaşamış şöyle bi okuyayım dedim ama güzel haberler aynen devam ediyor sanırım..bi de isimler karışıyo kim kim daha öğrenemedim bn hala yaa(
bnm adete 3 gün var daha ama belim karnım adet sancısı gibi başladı her an gelebilir sankii( hayırlısı bakalım beklemeye devam..
herkese keyifli günler şans mutluluk bizimle olsun güzel haberlerimiz çoğalsın inşallah :))
hanımlar tavsiyeniz için teşekkür ederimtamam akşam alayım çünkü zaten her halta bulanan bir midem var kesin bana dokunasu tutar bu ilacın da
canım bence bunun zamanı bilinemez çünkü ne zaman hamile kalacağını kimse bilmiyor ve tüm doktorlar bunu düşünen herkese veriyor...
kullanim kilavuzunda ertesi gun diyo fakat bugun de calismalar olabilir. cunku spermler 48- ile 72 saat yasayabiliyor icerde. bence mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?