Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bell ağrısı benide öldürüyorrr
YARIN ÇIKACAK İNŞ

Son düzenleme:
herkese selam kızlarr!!! nasılsınız? şöylebiş geçmişi okudum sudemerve seni tebrik ediyorum için rahatlamıştır umarım. zizagcım senin de sonuçlarını merakla bekliyorum. bikaç ay sonra bende aynı heyecanları yaşıcam inşaallah. şimdi okuldayım bugün bilgisayarı okula getirdim notları girmek için ama foruma takıldım ben de yazayım dedim :)

kızlar acil cevap!... ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım bugun 13. gün ama bu yumurta bugun mü pırtlıcak yoksa yarın mı nasıl oluyo ben hala öğrenemedim bu işi yaa :44:

bilmiyorum canım ama folibol verdi bunu hemen içmeye başla dedi... ama ben hala içmedim günün hangi saatinde aldığımın önemi varmı acaba şimdi içsem olurmu? sabah yazmış eczacı ama ne dersiniz?

canim bu da folik asit degil mi? bana dr. gunun istedigin saatinde kullan dedi tok karnina. ama folik asitin mide bulantisi gibi bi yan etkisi varmis bazi bunyelerde. o yuzden aksam yemeginden sonra alirsan daha iyi dedi. midem bulanirsa da uyurken bulaniyo bilmiyorum :)))

kızlar acil cevap!... ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım bugun 13. gün ama bu yumurta bugun mü pırtlıcak yoksa yarın mı nasıl oluyo ben hala öğrenemedim bu işi yaa :44:

kullanim kilavuzunda ertesi gun diyo fakat bugun de calismalar olabilir. cunku spermler 48- ile 72 saat yasayabiliyor icerde. bence mantikli

selam kızlarr ben geldim ancak nasılsınız bakalım ? fulyacım bence hazır kek tabanı ile pasta yap hem cok pratik hemde göz dolduruyo

kızlar folik asiti hamilelik planlamadanne kadar önce kullanmaya başlamalıyız fikriolan var mı?

kızlar acil cevap!... Ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım bugun 13. Gün ama bu yumurta bugun mü pırtlıcak yoksa yarın mı nasıl oluyo ben hala öğrenemedim bu işi yaa :44:

teşekkür ederim kuzum inş güzel çıkar

ovi testlerini hiç bilmiyorum valla

kızlar merhaba herkese :)
ayy takip edemiyorum kime nolmuş,kim ne yaşamış şöyle bi okuyayım dedim ama güzel haberler aynen devam ediyor sanırım..bi de isimler karışıyo kim kim daha öğrenemedim bn hala yaa (
bnm adete 3 gün var daha ama belim karnım adet sancısı gibi başladı her an gelebilir sankii ( hayırlısı bakalım beklemeye devam..
herkese keyifli günler şans mutluluk bizimle olsun güzel haberlerimiz çoğalsın inşallah :))

yok tatlım hatta gece yatmadan önce iç çünkü mide bulantısı yapıyor

hanımlar tavsiyeniz için teşekkür ederim tamam akşam alayım çünkü zaten her halta bulanan bir midem var kesin bana dokunasu tutar bu ilacın da

kızlar folik asiti hamilelik planlamadanne kadar önce kullanmaya başlamalıyız fikriolan var mı?

canım bence bunun zamanı bilinemez çünkü ne zaman hamile kalacağını kimse bilmiyor ve tüm doktorlar bunu düşünen herkese veriyor...

selam kızlarr ben geldim ancak nasılsınız bakalım ? fulyacım bence hazır kek tabanı ile pasta yap hem cok pratik hemde göz dolduruyo

hoşgeldin gülcanımmmmm pastaban ve kendi yaptığım pandispanya ile pasta yaptım onlara daha önce yalancı tavuk göğüsüde yapmıştım sanırım bu sefer kadayıflı tatlıyı yapıcamm

kulaktan dolma bilgim 3 ay oncesinde.ama gecende bi yazi okudum 1 ay oncesinde diyordu. ama besinlerde de varmis. portakal brokoli mercimek yer fistigi. hamileliginde ilk 3 ayinda kullanima devam ediyorsun. ben cok duzenli kullanmadim maalesef. unutuyorum bazen

merhaba canım rabbim gönlündekini versin inşallahhh isimlerden bahsetmişken ben fulyaaa

Bana doktorlar folik asit kullan demedi yaa her seferinde sorucam sorucam unutuyorum ben de. Daha 2-3 gündür içiyorum ama bulgur , portakal yemeye dikkat ediorum.

Yaa kızlar nolur burda yemek muhabbeti yapmayınnn canım çekiyooooooo

benim kuzenim 1 yil kullandi nihayetinde bi zarari yok. zaten hamileligin ilk ayinda kullanmis olmaya baslaman gerek. mesela yumurtlama donemin. basla. bir sonraki ayda korunmayi birakmayi planliyorsun .bir dahaki yumurtlama doneminde 1 ay kullanmis olursun. boylece bebegini yuzde 70 e kadar sinir sitemi rahatsizliklarindan korumus oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…