- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.401
AMinnn kuzummm cümlemizinnn :) napıyım yaaaa yoruldum bi size laf yetiştiriyom bi iş yapıyorum masam darma dağınnn pasaklı oldum sizin yüzünüzdennnazcık mola verdim açtım sesiii yandan yandannn
sende sağol fulyacım afiyet olsunnnmemnun oldum denizcimmmm ama yok öyle kaynaşamadım fln bizler yanındayız sende zaman buldukça yanımızda ol yeter cnmm
hehehe bu ay bizim kaçamaklı zevk olucakkk dondurmalı künefe gibi
çok detaylı güzel birtarif olmuş gülcanımm sağolasınnn
amiin canım hepimize inşallah :)
iletilerde isimlerden bahsediliyor kullanıcı adları başka oluyo :) siz hepiniz uzun zamandır burdasınız galiba ben bi türlü kaynaşamadım sizlerle gibi gelio,sık sık da giremiyorum o yüzden her girişimde kafa iyice karışıyor :))
benim adım da deniz :)
ya sorma yemegi koyamadim kac saattir sizinle muhabbet etcem diye :)
anladım canım sende yoksa eğer demekki muhakkak olan birşey değil itibar etmemek lazım...
Tamam canım teşekkür ederim hemen okuycam...
Haklısın canım sabretmem lazım zaten adetime 2 gün kaldı, belkide dediğin gibi adete yakın olduğumdandır... şu östrojenin sebep olduklarından biridir...
Yok canım henüz yapmadım çünkü henüz adetim geçmedi... Cumartesi adet tarihim eğer olmazsam pazar akşamı yapmayı düşünüyorum bakalım nasip kısmet...
Umutlanmayayaım dedikçe birşey oluyor ve acaba diyorumumut fakirin ekmeği napalım hamiş olana kadar böyle...
Hiç smile kullanmadan yazmışım stresten... Bütün smiller döktürsünde mesaj şenlensin :))
:2: :13: :18: :26:
memnun oldum denizcimmmm ama yok öyle kaynaşamadım fln bizler yanındayız sende zaman buldukça yanımızda ol yeter cnmm
Hehehe bu ay bizim kaçamaklı zevk olucakkk dondurmalı künefe gibi
çok detaylı güzel birtarif olmuş gülcanımm sağolasınnn
böyle güzel sohpet olunca insanın bırakıp iş yapası gelmiyo
aman bende unutuyorum geçmediğini ama galiba dideminde geçmeden çıkmıştı idrarında yanlış hatırlamıyosam
merhaba deniz ben de merve
ya sorma yemegi koyamadim kac saattir sizinle muhabbet etcem diye :)
bnde memnun oldum canım :) ve hayırlı uğurlu olsun çook güzel olucak herşey tasalanmayı bırak ve keyfini çıkart artık bnce :))
memnun oldum denizcimmmm ama yok öyle kaynaşamadım fln bizler yanındayız sende zaman buldukça yanımızda ol yeter cnmm
sağolasın canımm yaa öyle sitem için demedim zaten ama okuyodum da kim kim noluo karışıodu o yüzden yazıyım dedim :)) anca yavaş yavaş :)) fırsat buldukça girmeye ve cevap yazmaya çalışıyorum
yok canım benim bat günü belirsiz bir çizgi çıkmıştıı . Ertesi gün de silik çıkmıştı.
sevonun erken cıkmıştı fatmacım onunla karıştırdın sanırsam :26:yanlış hatırlamışım demekki
kızlarr ben yine bi soru sormak istiyorum emzirirken folikasit kullanılabilirmi ki kullanılabiliyosa onun için doktora gitmeye uğraşmayayım. ilçedeyim doktor için ile gidiyorumda bu soğukta uğraşmayayım. bilen var mı???
sağolasın canımm yaa öyle sitem için demedim zaten ama okuyodum da kim kim noluo karışıodu o yüzden yazıyım dedim :)) anca yavaş yavaş :)) fırsat buldukça girmeye ve cevap yazmaya çalışıyorum
canım benim bi bilgim yok ama bilgisi olan arkadaslar yazar diye düşünüyorum
kızlarr ben yine bi soru sormak istiyorum emzirirken folikasit kullanılabilirmi ki kullanılabiliyosa onun için doktora gitmeye uğraşmayayım. ilçedeyim doktor için ile gidiyorumda bu soğukta uğraşmayayım. bilen var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?