Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benim kafa bi dünya oldu yaaaa basıma bi ağrı girdi algıda kıtlık yaşıyorummm birazdan da evime giderim ohh miisss görüşürüz gacılarrrr şu pc basından kalkayım artık

aynen aynen bnde internette ne sorsam cevabı buradan aldım,bebiş isteyince de hadi artık üye olayım dedim :)
ben 2 senelik evliyim gerçi daha tam 2 olmadı,2 aydır karar verdik bebek konusunda bakalım kısmet :) 30 yaşındayım daha fazla oyalanmayalım dedik..sen peki aynılarını bnde sana sorayım :)?

Kızlar kan testim çıktı ama maaleseff düşük eski testm 18 di şimdi ise 29 katlamadı adetimden 8 gün geçti çok düşük

Kızlar kan testim çıktı ama maaleseff düşük eski testm 18 di şimdi ise 29 katlamadı adetimden 8 gün geçti çok düşük

canim hemen koyverme ama. gec yumurtlama diye bi sey varmis burdan okumustum .belki oyle bir seydir. dr. ile baglantiya gecme imkanin varsa arayip sorsan... :18:

canını sıkmamaya çalış geç döllenme olabilir bebekin tutunmaya çalışıyodur belki, dua et bol bol inş artar değerin canım üzülme iyi düşün herşey iyi olsun..

bir hafadır bunla avutuyorum kendimi ve dah açok bağlanıyorum sanırım bebeğim benimle değil

kendini avutmana gerek yok canım tabiki bebeğin seninle
sen kötü düşünme kötü düşünürsen kötü olur derler
hep iyi yönünden bak bence bak değerin azda olsa yükselmiş
hem bak sana ne diycem eskiden değer ölçümü yoktu
hamileysen hamileydin değilsen değildin eskiden kana bakmazlardı
ben biliyorum yaşça büyük olduğum için eskiden idrara bakardılar
yaba ebeler alttan bakardı rahim tersine dönmüşse hamileydin
lütfen canım sıkma kendini bebişini düşün

burda herkes ne güzel birbirine destek oluyor hoşuma gitti dogrusu :) allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese de en kısa zamanda bebiş versin....

evet hiç bişey yoktu bu ilk kez idrarda silik ama yinede sağlama yakın çift çizgi görmüştüm bu sonuç beni çok kötü yaptı
dış yada kimyasal gebelikten korkar oldum

iyi akşamlar canlarımm

sudemerve sayfaları okuyamadım ne oldu değerin?

zigzagcım üzme kendini hayırlısı olsun hakkımızda

başka nevar ne yok

fatmacim bu ilk gebeligin. insanin basina her sey gelir. ama bu senin umudunu kaybetmene neden olmasin. gencsin, Allaha sukur sagliginda yerinde. daha ne ister insan. her sey Allahin taktiri. umarim her sey hepimiz icin yoluna girecek. bi gun buraya mutluluk gozyaslarina boguldugunu yazacaksin. insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…